Pożądanie -pytanie szczególnie do Panów - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pożądanie -pytanie szczególnie do Panów

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

Temat: Pożądanie -pytanie szczególnie do Panów

Szczególnie do Panów z tego wzgledu ze Panowie sami najlepiej znaja swoje zachowania.... ale i nie tylko  Każda opinia będzie mile widziana.
Spotkałam się z takim przypadkiem, w którym męzczyzna wpierw próbował (tak twierdzil, chociaz starania te byly niewielkie) stworzyć z kobietą związek no ale nie wyszlo i odszedl. Twierdzil, ze nie jest gotowy na zwiazek. Za jakiś czas wrocil do niej, trwało to chwilę i znow powiedzial ze nie jest gotowy. I zakonczyl relację. Niemniej nadal jej pożąda i chciałby się z nią spotykać i uprawiać seks. Nie chce zwiazku, bo nie jest gotowy, dojrzaly. Od ostatniego spotkania minely 2 miesiace. Czy ktoś może powiedziec o co chodzi ? Czy to tylko silne pożądanie czy jest cos wiecej a sam nie che sie przyznac i może kiedyś sie otworzy i zechce zwiazku z ta kobieta ? Przeciez tyle kobiet jest wokolo, moglby znalezc jakas na seks (zwlaszcza ze te 2 osoby mieszkaja w roznych czesciach kraju). Komu chcialoby sie jechac do innego miasta tylko na seks ?
pozdrawiam i dziekuje za info.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pożądanie -pytanie szczególnie do Panów

Oczywiście, że jest to możliwe. To się nazywa "seks bez zobowiązań". I nie ma tam ukrytego dna, ani podtekstów. Facet lubi pobzykać i tyle. Koniec historii.

3

Myshadow - to forum kobiece, więc zakładanie wątku z myślą o opinii męskiej jest nieco nie na miejscu. To taka drobna uwaga na początek. Poza tym każdy mężczyzna może wypowiadać się tylko za siebie, podczas, gdy przeciętna kobieta na tym forum miała do czynienia przynajmniej z kilkoma osobnikami męskimi i co nieco może statystycznie wywnioskować.

Odpowiadając na Twoje pytanie: zgadzam się z Teo. I nie doszukuj się podtekstów. Łatwiej jechać na drugi koniec Polski na pewny numerek niż szukać pod ręką niepewnego. Wbrew pozorom znalezienie kobiety chętnej na seks i tylko seks wcale nie jest takie prościutkie. No i trzeba od nowa opowiadać bajkę o niechęci do związków, badać grunt itp. A z Tobą już ma to przerobione, wystarczy jechać i skorzystać.

4

myshadow napisał/a:

Komu chcialoby sie jechac do innego miasta tylko na seks ?

Jak znajdzie kogoś bliżej, to przestanie. Na razie Ty jesteś chętna, więc korzysta.

5

BabaOsiadła napisał/a:
myshadow napisał/a:

Komu chcialoby sie jechac do innego miasta tylko na seks ?

Jak znajdzie kogoś bliżej, to przestanie. Na razie Ty jesteś chętna, więc korzysta.

Dokladnie:) A poza tym nie tylko mezczyzni, czy jak Wy ich nazywacie, faceci, maja takie fanaberie. Sama dawno temu jezdzilam do chlopaka do Gdyni (jakies 300km) tylko i wylacznie chcac z nim spedzic fajny weekend z duza porcja zabawy i seksu. Milosci w tym zadnej nie bylo a tym bardziej wspolnych planow na przyszlosc. On to wiedzial, ja tez i bylo ok. Az sobie poznalismy kogos blizej siebie i zwyczajnie przestalismy sie spotykac.
A czemu ja jezdzilam?  Bo mial super chate a poza tym kocha morze i Gdynie tez lubie wiec to byly troszke i wakacje:)

6 Ostatnio edytowany przez mathey (2011-09-29 11:18:32)

Vinnga napisał/a:

Łatwiej jechać na drugi koniec Polski na pewny numerek niż szukać pod ręką niepewnego. Wbrew pozorom znalezienie kobiety chętnej na seks i tylko seks wcale nie jest takie prościutkie. No i trzeba od nowa opowiadać bajkę o niechęci do związków, badać grunt itp. A z Tobą już ma to przerobione, wystarczy jechać i skorzystać.

Zgadzam się. Znalezienie chętnej dziewczyny jest baaardzo trudne(kobiety mają dziwną naturę), więc jak już znalazł, to korzysta.
Odległość nie jest problemem. Nie ma nikogo chętnego w pobliżu, to trzeba jeździć. Ważne, że seks jest, (pewnie wychodzi z takiego założenia).

7 Ostatnio edytowany przez myshadow (2011-09-29 11:43:52)

Wybaczcie drogie netkobietki...ale wiem ze i panowie sie udzielaja na tym forum...pomimo ze to forum kobiet smile i dobrze smile
generalnie. Sprawa byla bardziej skomplikowana ale ja uproscilam. Chetna nie jestem i on o tym wie, ze to nie wchodzi w gre. Sam z reszta przyznal ze to nie byloby fair wobec mnie ze tylko w ten sposob go interesuje. On chce, ja nie.... smile
Ale po prostu zastanawialam sie czy to moze miec glebsze dno....

Dodam jeszcze, ze facet za pierwszym  razem sam zerwal ta znajomosc...bo mowi ze nie daje rady, ze nie wyszlo  itd.
odezawal sie za jakis czas i chcial sprobowac znow...poczym znow sam "uciekl" i powiedzial ze nadal nie wychodzi i ze jak bedzie sie staral to bedzie mnie wykorzystywal a tego nie chce (ten drugi kontakt nie trwal dlugo). I juz sie nie odezwal w tym temacie...a to ze chcialby znow sie spotykac wiem nie od niego.

8 Ostatnio edytowany przez _pinezka_ (2011-09-30 19:01:23)

Czuję się jakbym czytała swoją historię. Miałam podobny przypadek. Spotykałam się z facetem, który mówił mi to, co chciałam usłyszeć. Generalnie wszystko pięknie, cudownie, codzienne telefony, kochanie Skarbie, tęsknie itd. Czyli właściwie wszystko jak w związku. Z tą różnicą, że dzieliło nas około 230 km. I też sobie myślałam- kurcze, musi na mnie zależeć skoro chce mu się do mnie przyjeżdżać na weekendy(nie każde zaznaczam) i spędzać ponad 4 godziny w pociągu. Pewnego dnia postanowiłam kolesia sprawdzić, czy faktycznie tak mu zależy jak mi to mówi. I co się okazało? Oszukiwał i mnie i zdradzał. Umawiał się z innymi na boku, jednocześnie pisząc, jak to strasznie za mną tęskni i jak nie może się doczekać kiedy mnie w końcu zobaczy.
Już kiedyś z nim kręciłam, rozpadło się, bo jak twierdził, nie widział szans na przetrwanie ze względu na odległość. Co jakiś czas się odzywał, co u mnie słychać, że nie wie dlaczego, ale nie może o mnie zapomnieć. Dałam mu szansę. Zupełnie niepotrzebnie...
Na szczęście dziś już jestem mądrzejsza. Każde doświadczenie czegoś nas uczy. I mogę Ci powiedzieć, że facet jest gotowy jechać przez pół dnia, jeśli wie, na co może liczyć. Tym bardziej, jeśli warunki są dogodne- mieszkałam wtedy sama. A ta sytuacja potrwa dotąd, dopóki nie znajdzie sobie czegoś pod ręką. I wiesz, za pierwszym razem tez mu mówiłam, że nic nie będzie, on, że ok - a wyszło jak wyszło. Już chłopak się o to postara aby taki stworzyć nastój, żebyś mu uległa. Jeśli będzie naprawdę miło to to osiągnie nie, ma bata. Zastanów się dobrze dziewczyno, może nie wszyscy kłamią i oszukują ale ja na Twoim miejscu miałabym oczy i uszy szeroko otwarte. Czasem za dużo wymyślamy, usprawiedliwiamy nie chcąc zobaczyć jaka jest rzeczywistość, bo ta prawda może nam się nie spodobać.

9

Hmmmmm... szczerze mówiąc to koleś albo jest totalnie niezdecydowany (bo jesteś alternatywą kogoś kogo ma) i sam nie wie czego chce - więc olej go bo nic z tego nie będzie a zmarnujesz tylko czas - albo zwyczajnie szuka seksu bez zobowiązań, bo tak mu wygodniej.

10

Skoro mówi, że nie chce związku, to najwidoczniej tak jest i nie ma co szukać drugiego dna.

A nawet jeżeli kiedyś by czegoś chciał, to raczej nie jest to facet, nas którym można polegać, skoro non-stop zmienia zdanie jak chorągiewka na wietrze.

To w sumie wydaje się absurdalne, że tylko na seks chce mu się jechać tyle kilometrów, lecz pewnie chodzi tylko o seks. Po pierwsze jest to kobieta, która jak on widzi jest zakochana, to dla Niego duże prawdopodobieństwo, że Ona się zgodzi, to ktoś kogo On zna, więc raczej nie puszczalska, która zarazi Go jakimś choróbskiem, zna Jej ciało, może podoba mu się w kontekście seksualnym dlatego chce uprawiać z Nią seks bez zobowiązań.

11

Kobieta sie nie zgodzila i nie zgodzi on o tym wie. Dobrze czuje sie w jej towarzystwie, milo spedzali razem czas. Ale on za kazdym razem sam uciekal. Wspomina ja, a ona nie nalega, nie szuka kontaktu. Nie placze za nim, nie wypisuje do niego smsow i itp. Nigdy nie bylo mowy o milosci i zadnych deklaracji ani z jego ani z jej strony.Kiedys sam powiedzial ze nie umie okazywac uczuc. Jest skryta osoba. W zasadzie nie wiadomo o co mu chodzi. Teraz nie chce zwiazku bo nie jest gotowy i to co go interesuje to seks. Zastanawiam sie czy takie cos moze przerodzic sie z czasem w cos innego. Gdzies tutaj na forum wyczytalam ze ktos zaczal zwiazek od seksu bez zobowiazan. Pewnie szanse sa 50 na 50. W kazdym razie pytam z ciekawości raczej, bawic sie w to nie bede.

12

Witam!!!!mam 43l.,dwoje dzieci ,jestem po rozwodzie .Podobno fajna kobieta,ale nie o to chodzi .Wyjezdzam często by zarabiać za granicę.Poznałam faceta jest fajny,żona go zostawila własnie przez wyjazdy ,wychowuje dwóch synów.Spotykamy sie 4 miesiące,układa się dobrze ,ale on się boi ,że będzie tak samo jak w porzednim jego związku ,że poznam kogoś i go zostawię .Poza tym czasami gdy sie kochamy to on szybko się podnieca ,no i koniec seksu.On mówi że go zostawię bo nie kochamy się długo i on mnie nie zadowala.Poza tym boi mi sie wyznac swoje uczucia ,bo gdy powiedziałam ,że skoro mnie nie kocha to rozstańmy się to on mówi ,ze to nie takie proste.Powtarza że boi się.Ja tez mam złe doswiadczenia z byłym mężem,a nie balam mu powiedzieć że go kocham. A on tego nie zrobil, zależy mi na nim, bo jest wspanialym człowiekiem,więc co mam zrobic by on w końcu nie bał się?????

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Pożądanie -pytanie szczególnie do Panów

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024