życzenia - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: życzenia

Czy warto składać życzenia urodzinowe kobiecie z która się spotykałem od 2 miesięcy,lecz od pewnego czasu chce samotności i uporządkowania wlasnych spraw by móc być szczesliwa zanim ponownie sie zwiarze na powaznie??

Prosze o wypowiedzi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: życzenia

Zyczenia zawsze warto zlozyc byle nie byly przesadzone ;]

3

Pewnie, miło jej będzie smile Nie za długie, nie zobowiązujące do odpowiedzi będą ok smile

4

Możesz spróbować, ale ona może to odczytać jako narzucanie się. Jeżeli wyraźnie zakomunikowała, że chce samotności to może lepiej uszanować jej wolę?

5

No wlasnie mysle czy poprostu tego nie olać. Moze to odebrac na 2 sposoby. Albo poczuje ze straciła moje zainteresowanie albo ze totalnie olewke zrobi na mnie.

6

Oj bez przesady. Jak napiszesz jej  "100 lat, wszystkiego najlepszego, szczęscie, zdrówka i spełnienia marzeń" to myślę, że się nie obrazi. Jeżeli napsałbyś, że "czekam nadal ca Ciebie, życze Ci aby wszystko się ułożyło i żebyś do mnie wróciła, zależy mi na Tobie" to by było zbyt nachalne. Ale takie luźne życzenia z uśmiechem na końcu będą miłym gestem.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024