Czy warto składać życzenia urodzinowe kobiecie z która się spotykałem od 2 miesięcy,lecz od pewnego czasu chce samotności i uporządkowania wlasnych spraw by móc być szczesliwa zanim ponownie sie zwiarze na powaznie??
Prosze o wypowiedzi
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » życzenia
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy warto składać życzenia urodzinowe kobiecie z która się spotykałem od 2 miesięcy,lecz od pewnego czasu chce samotności i uporządkowania wlasnych spraw by móc być szczesliwa zanim ponownie sie zwiarze na powaznie??
Prosze o wypowiedzi
Zyczenia zawsze warto zlozyc byle nie byly przesadzone ;]
Pewnie, miło jej będzie
Nie za długie, nie zobowiązujące do odpowiedzi będą ok ![]()
Możesz spróbować, ale ona może to odczytać jako narzucanie się. Jeżeli wyraźnie zakomunikowała, że chce samotności to może lepiej uszanować jej wolę?
No wlasnie mysle czy poprostu tego nie olać. Moze to odebrac na 2 sposoby. Albo poczuje ze straciła moje zainteresowanie albo ze totalnie olewke zrobi na mnie.
Oj bez przesady. Jak napiszesz jej "100 lat, wszystkiego najlepszego, szczęscie, zdrówka i spełnienia marzeń" to myślę, że się nie obrazi. Jeżeli napsałbyś, że "czekam nadal ca Ciebie, życze Ci aby wszystko się ułożyło i żebyś do mnie wróciła, zależy mi na Tobie" to by było zbyt nachalne. Ale takie luźne życzenia z uśmiechem na końcu będą miłym gestem.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » życzenia
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024