kosmetyki ARTDECO - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » kosmetyki ARTDECO

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: kosmetyki ARTDECO

Nie znalazłam podobnego tematu, dlatego zakłada nowy wątek. Używacie? Jak oceniacie jakość w stosunku do ceny? Mnie osobiście zachwyciła baza pod cienie, ale nigdy nie używałam podkładów...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: kosmetyki ARTDECO

Ja używam regularnie cieni do powiek, tuszu do rzęs oraz korektora. Mogę powiedzieć, że nie żaluję pieniędzy wydanych na te kosmetyki, bo jakość jest dobra, nawet bardzo dobra, więc odpowiedając na pytanie - uważam, że stosunek ceny do jakości jest ok smile

3

Ja uwielbiam kosmetyki ArtDeco! Są doskonałe jakościowo i w dość dobrych cenach. Pudry, cienie do powiek, błyszczki - ogromny wybór. Bardzo polecam te kosmetyki wink

4

Deseo, a który błyszczyk mogłabyś mi polecić? właśnie zastanawiam się nad kupnem.

5

Zdążyłam w międzyczasie przetestować też tusz i korektor. Z obu jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z korektora. Teraz na fanpejdzu gram o pędzle.bardzo chciałabym wygrać, ale konkurs jest trochę trudny.

Błyszczyka nie miałam, czekam na recenzję smile

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA TWARZY I CIAŁA » kosmetyki ARTDECO

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024