Witajcie.(Agnieszka) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie.(Agnieszka)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

1

Temat: Witajcie.(Agnieszka)

,mam 18 lat,jestem młodziutką osobą o dość niestandardowym spojrzeniu na świat,cenię sobie dojrzałość,akurat w tym momencie przechodzę boleśnie ,wewnętrzne rozdarcie,spowodowanie odszukiwaniem sensu,miłości,prostych ,a jednak niezbędnych prozaicznych kwestii z życia.
Jest mi źle,gdyż odczuwam samotnosć.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie!

2

Odp: Witajcie.(Agnieszka)

Witamy Cię donna i mamy nadzieję, że znajdziesz odpowiedzi na niektóre pytania.. smile

3

witaj wink

'niestandardowe spojrzenie na świat' - skąd ja to znam ? ;>

4

donna witaj smile

5

witaj serdecznie

6

WItamy . Powiedz coś więcej o sobie skąd jesteś itd.

7

Ależ dziękuję Wam bardzo za miłe przywitanie.
Jestem z Gdańska, w tym roku piszę maturę, mam zamiar studiować prawo,tudzież administrację.
Pasjonuję się jeździectwem,trenuję.Swojego czasu bawiłam się po troszę w modeling( traktując to tylko iwyłącznie jako dobrą zabawę,z przypadku).
Teraz, staram się skupić na nauce, choć ,gdy widzę ile tego jest , jestem naprawdę przerażona...
Staram się nie myśleć i nie skupiać tylko na sprawach czysto emocjonalnych,uczuciowych,choć coraz częściej towarzyszy mi poczucie samotności,takiej głębokiej i skrajnej,coś na zasadzie wewnętrznej autodestrukcji.
I wiem ,że im bardziej się nad tym skupiam,tym gorzej jest mi normalnie fukcjonować.Może macie jakiekolwiek sposoby na to ,by choć trochę temu zapobiec?Naprawdę mi to ,ostatnimi czasy,przeraźliwie doskwiera.

8

To w/w jest ode mnie , tylko zapomniałam się zalogować smile.
Gafa.

9

Z tego co napisałaś wywnioskowałem ,że jesteś fajną dziewczyną.

smile napisał/a:

Staram się nie myśleć i nie skupiać tylko na sprawach czysto emocjonalnych,uczuciowych,choć coraz częściej towarzyszy mi poczucie samotności,takiej głębokiej i skrajnej,coś na zasadzie wewnętrznej autodestrukcji.
I wiem ,że im bardziej się nad tym skupiam,tym gorzej jest mi normalnie fukcjonować.Może macie jakiekolwiek sposoby na to ,by choć trochę temu zapobiec?Naprawdę mi to ,ostatnimi czasy,przeraźliwie doskwiera.

Poznanie jakiegoś chłopaka

lub

oddanie się jakieś pasji bez reszty

lub

skupienie się na maturze i dążenie do tego by dostać się na wymarzoną uczelnię .

10

Witaj w naszym gronie.:)

11

Hm ,'poznanie jakiegoś chłopaka' , myślisz,że jest to takie proste? smile
Gdyby tak było,nie miałabym takiego charmideru w głowie.
Prozaicznie ,brakuje mi bliskości.

12

Jest to proste.
Jest nawet na tym forum kilka wskazówek jak to zrobić .Poszukaj
Powodzenia

13

Witam. Wszyscy przeszliśmy przez ten okres.
To nawet podniecające, gdy się to teraz wspomina.

14

Puszkin napisał/a:

Witaj Aga . Jestem Puchaty Obciągaty . Już masz skojarzenia z chłopakiem na pewno .

Ile jeszcze trzeba dowodów na nienormalność tej osoby, to jest zboczeniec, on nie zachowuje się normalnie, ktoś chciał się miło przywitać na forum a on zepsuł atmosferę jak jakiś skunks, nie lubię go ale też się go boję, on jakby ma coś z głową, jest dziwny, na pewno też niebezpieczny, nie wiadomo jak się przy nim zachowywać, takich jak on powinno się zamykać w więzieniach albo w psychiatrykach, nie dajmy się zniszczyć hołocie, chcemy aby było miło, a nie, że ktoś nam chce to odebrać świńskim zachowaniem! Doprowadźmy go przed sąd! Na pewno ktoś ma w rodzinie polityka który nam pomoże doprowadić tę osobę do porządku, przecież go tutaj nie chcemy, on jest nienormalny i zboczony, należy chronić przed nim dzieci, trzeba go monitorować.

15

Puszkin napisał/a:

Witaj Aga . Jestem Puchaty Obciągaty . Już masz skojarzenia z chłopakiem na pewno .

Po 14 latach do Agi się odzywasz? big_smile

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witajcie.(Agnieszka)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024