JESTEM W ZWIĄZKU Z NIEMCEM - OPINIE - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » JESTEM W ZWIĄZKU Z NIEMCEM - OPINIE

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: JESTEM W ZWIĄZKU Z NIEMCEM - OPINIE

Jestem od kilku miesięcy z niemcem i musze przyznac że nigdy się nie czułam tak szczesliwa.
Jest kochany czuły i na każdym kroku pokazuje mi jak bardzo mnie kocha. 
Napiszcie o swoich doświadczeniach. pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: JESTEM W ZWIĄZKU Z NIEMCEM - OPINIE

Nie mam doswiadczeń a niemcy .... cuż moje z nimi doswiadczenia mówia że róznią sie od nas z charakteru sa troche mniej rozrywkowi za to pracowici i skrupulatni ale to ogół sa wyjatki, a skoro jestes z nim szczesliwa to BARDZO DOBRZE;d TO najważniejsze mysle że róznice kulturowe miedzy naszymi krajami są jakies wielkie wiec nie widze problemu czy sie jest z niemcem czy polakiem;) także nie wiem co ja mam za opinie wystawiac

3

i tak kobieto trzymaj nie wazne kim jest w co wierzy czym sie zajmuje ....
jesli jestes szczesliwa i dobrze ci z nim a on cie sznuje co jest warzne badzcie razem i kochajcie sie...:))

4

ciota wdowa - 8 lat w związku z Niemcem (szczęśliwa jak cholera)
koleżanka z pracy rozwódka - 5 lat po ślubie z Niemcem (szczęśliwa jak cholera)
moja mama i mój tata - 25 lat małżeństwem smile 2 córki w tym mnie tongue i szczęśliwi jak cholera smile

5

Moje doświadczenia mówią, że warto oceniać konkretnego człowieka, a nie miejsce, w którym się urodził, czy język, którym szprecha. Jeśli jest fajny, to nie dla tego, że jest Niemcem, a jeśli się okaże niefajny, to też nie dlatego, że jest Niemcem. Nie mają znaczenia doświadczenia innych ludzi "z Niemcami".

6

Zakładając ten wątek chciałam pokazać innym kobietom, że narodowość  nie ma znaczenia, że miłośc nie zna granic.
Jest jednak wiele dziewcząt które borykają się z tym, że nie miały wcześniej doświadczeń z męźczyznami z innych krajów.

Chciałam się z Wami podzielić swoim doświadczeniem i pokazac że szczeście można znaleźć przy boku obcokrajowca.

życzę miłej niedzieli

7

Gratuluje :-) Myślę, ze dobry zwiazek nie zalezy od narodowości, tylko dopasowania charakterów. Przyznac trzeba jednak, ze Niemcy moga być dobrymi partnerami ze względu na swoje przede wszystkim poukładanie... Postrzegam wiekszosc z nich  ich dużo lepiej niz Polaków. Moze to wynika z tego ze zyja lepiej ze wzgledu na zarobki, spokojniej.

8

Moja mama była mężatką jej pierwszy mąż to był właśnie Niemiec i ma z nim córkę jest starsza ode mnie o 5lat. Jacy są Niemcy myślę że, nie są zli nigdy go nie poznałam bo nie żyje niby też po pełnił samobójstwo moja siostra go nie pamięta tylko przez mgłę.

9

Ja uważam że miłość nie wybiera i tak naprawde miłośc możemy spotkać wszędzie. Wiele osób poznaje obcokrajowców właśnie poprzez serwisy randkowe. I są to właśnie bardzo często obcokrajowcy i naprawdę takie związki wytrzymują próbę czasu? Liczy się miłość.

10

Pracuję w niemieckiej firmie od ponad 6 lat. W ciągu tego czasu poznałem fryców od fizola do Geschäftsführung i nie mogę o nich złego słowa powiedzieć. Nauczyłem się co to znaczy organizacja pracy i profesionalizm w pełnym znaczeniu tego słowa a mam za sobą ponad 2 lata w US i drugie 2 w UK.

11

Jak jesteś z Niemcem to z seksem nie powinnaś mieć żadnych kłopotów. Oni podobno są grzesznie zawzięci w tym temacie podobno.

12

Dwa zwiazki serio z Niemcami - jeden 'stacjonarny' kiedy mieszkałam przez kilka lat w Niemczech i obecny troche nietypowy  'rozjazdowy'. Oboje pracujemy w tej samej branży wymagającej częstego podróżowania, teoretycznie to nie mamy wspólnego domu, czasami spotykamy się w innym kraju, on w dodatku młodszy.

Generalnie, absolutnie polecam.

13

Ja jestem zona niemca i nie moge narzekac :-)

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » JESTEM W ZWIĄZKU Z NIEMCEM - OPINIE

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024