Po raz pierwszy ide na (że tak to nazwę) burżuazyjną domówkę. I obawiam się, że zwykły t-shirt i jeansy nie przejdą. Jak mogę się ubrać w tak upalne dni? Dodam, że nie chce wyglądać przesadnie, a impreza jest po południu.
myślę, ze jeansy są jak najbardziej ok. A bluzka...hmm..niech będzie to niby zwykła bluzka, ale jednak nie na każdą okazję, taka bardziej wyjściowa, ale nie nazbyt ekstrawagancka.
3 2011-08-24 19:30:54 Ostatnio edytowany przez pomaranczowa 1 (2011-08-24 19:33:37)
bardzo dobra bylaby zwiewna tunika
+
rurki i jakis obcas
Edit
ja zawsze jeszcze motam sobie jakis taki satynowy, lekki szal w odpowiednim kolorze
wokol bioder
A ja się ubieram zwyczajnie czyli idę w tym, w czym chodze na codzień - jeansy lub legginsy i do tego bluzka lub tunika. Myślę, że to będzie dobry strój skoro to jest domówka, to moim zdaniem głupio byloby się ubrać typowo na dyskoteke lub zbyt elegancko.
5 2011-08-24 20:34:14 Ostatnio edytowany przez Juliette (2011-08-24 20:39:14)
Moga byc jeansy rurki, o ile dobrze w takich wygladasz i dobrze sie czujesz.
Do tego bluzka w modnym kolorze:
lub tunika:
Równie dobrze moze byc to lekka,zwiewna sukienka:
Oczywiscie najlepiej byloby gdybys podala mniej wiecej jaka masz figure.
Myślę że dżinsy i jakaś zwiewna tunika i jakiś jeden fajny dodatek lub jakaś fajna sukienka codzienna.
Albo leginsy i jakąś dłuższą tunikę. Albo jakąś spódniczkę letnią o pasującym do Ciebie kroju gładką bluzeczkę wciągniętą w środek i tez jakiś mocniejszy dodatek.
Tak na prawdę strój na domówkę powinien wyróżniać się od codziennego np kolorem być mocniejszy podkreślający to ze to zabawa a nie praca i obowiązki.
Zawsze możesz zajrzeć na bloga modowego Kasi. T. I może coś Cię zainspiruje
Jeśli lubisz to polecam sukienkę. Jakąś taką śliczną romantyczną. Niby zwykły ciuch, ale jednak nie na każdą okazję. w dodatku mamy lato i takie lekkie sukienki jak najbardziej pasują.
Ja bym założyła jeansy, ładną bluzkę, buty ładne, ale na płaskim, bo nie lubię obcasów.
A Ty? Zależy co lubisz.
Jeśli lubisz to sukienka też może być, obcasy lub szpilki , jeśli wolisz inaczej to po prostu jeansy, fajna bluzka .
Tez jestem za dżinsami, do tego szpilki i już jest inaczej niż na co dzień i trochę bardziej elegancko, popieram zdania dziewczyn żeby do tego dobrać niebanalną bluzkę i gotowe. Myślę że taki zestaw jest bardzo bezpieczny i zawsze modny. Na upalny dzień zwiewna sukienka tez będzie super.
Zgadzam sie z tym co napisałam Lexy.Sukienki mogą byc bardzo seksowne i przy okazji stylowe i ładne.Jest lato wiec mysle ze warto założyc na siebie coś lekkiego.Na Jeansy bedzie czas jak przyjdą chłodne dni
Chociaż jeśli jest upalnie, to może być jakaś zwiewna sukienka, niekoniecznie dżinsy... A do tego jakieś płaskie buciki, żeby nie wyglądać zbyt elegancko, tylko tak bardziej na luzie, ale jednak z klasą .
A dla mnie fanie wyglada zestaw jeans rurki obcisle z dfajnym ozdobnym paskiem i szpilka do tego fajna z krotkim rekawkiem biala bluzka obcisla z jakims fajnym obrazkiem lub napisem . Styl codziennie a jednak tak sexsi . Uwazam ze glupio tak wyglada wystroic prowokacyjnie sie na domowke raczej tak to na dyskoteke z ta prowokacyjnym ubiorem
ja zawsze na imprezy typu domówki ubieram się tak, aby podkreślić swój styl, a jednocześnie żeby było wygodnie i estetycznie. Często korzystam z opcji szorty + bokserka + koszula / szorty + sweterek / szorty + tshirt, a do tego jakieś dodatki. Uwierz mi, tyle wystarczy, żeby naprawdę oczarować! . W zasadzie to też ważne jest to jaką masz figurę - może powiedz coś o swojej tuszy
.
Może być równie dobrze strój jeansy i sweterek,ale myślę ze tunika będzie tutaj pasowała o wiele lepiej i sama będziesz się dobrze czuła w takim komplecie. Jeansy rurki.