Witam wszystkie Forumowiczki i proszę o wyrozumiałość dla początkującej forumowiczki, trochę się musiała porozglądać i douczyć w poruszaniu po stronce...;) Mam 18 lat i jestem młoda mamą. Moja córcia ma 4 miesiące i 6 dni. Mam nadzieje, że ze względu na mój młody wiek i to, że jestem mamą to mnie w waszych oczach nie przekreśli i będę mogła pozostać na forum?
hej, szukam koleżanki do wspolnych spotkań, rozmowy,zakupów,spacerów,imprezy województwo Pomorskie !! moje GG: 13232789
pisszcie smiało
Jest ktoś z woj lubelskiego chcecie popisac ze mna to moj nr gg 31594833
Witaj,
Proszę zapoznaj się z regulaminem forum http://www.netkobiety.pl/t4298.html i uzupełnij swój profil.
Na forum istnieją netkafejki do których Cię zapraszam, ponieważ to miejsce ma służyć tylko zapoznaniu się ![]()
Serdecznie pozdrawiam
apoteoza
Witamy serdecznie ![]()
Myszkaa witaj, czuj się tu dobrze. A co do wieku i bycia mamą nie masz się co przejmować jest tutaj kilka osób które zostały również w młodym wieku mamami.
Witam cię serdecznie ![]()
Witam serdecznie ![]()
Nie ma co sie stresować
przecież bycie mamą to cudowna rzecz trzeba się cieszyć a nie wstydzić czy unikać ludzi z tego powodu
Fajnie że dołączyłaś do nas będziemy mogły dzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat dzieci
i nie tylko oczywiście ![]()
Ja też urodziłam w wieku 18 lat;) prawie 19.. ;)mam córeczke ma juz 1.5 roku. Witamy;)