Salut ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Salut ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Salut ;)

Witam wszystkie Forumowiczki i proszę o wyrozumiałość dla początkującej forumowiczki, trochę się musiała porozglądać i douczyć w poruszaniu po stronce...;)  Mam 18 lat i jestem młoda mamą. Moja córcia ma 4 miesiące i 6 dni. Mam nadzieje, że ze względu na mój młody wiek i to, że jestem mamą to mnie w waszych oczach nie przekreśli i będę mogła pozostać na forum?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Salut ;)

hej, szukam koleżanki do wspolnych spotkań, rozmowy,zakupów,spacerów,imprezy  województwo Pomorskie  !!  moje GG: 13232789
pisszcie smiało

3

Jest ktoś z woj lubelskiego chcecie popisac ze mna to moj nr gg 31594833

4

Witaj,
Proszę zapoznaj się z regulaminem forum http://www.netkobiety.pl/t4298.html i uzupełnij swój profil.
Na forum istnieją netkafejki do których Cię zapraszam, ponieważ to miejsce ma służyć tylko zapoznaniu się smile
Serdecznie pozdrawiam
apoteoza

5

Witamy serdecznie smile

6

Myszkaa witaj, czuj się tu dobrze. A co do wieku i bycia mamą nie masz się co przejmować jest tutaj kilka osób które zostały również w młodym wieku mamami.

7

Witam cię serdecznie smile

8

Witam serdecznie smile
Nie ma co sie stresować smile przecież bycie mamą to cudowna rzecz trzeba się cieszyć a nie wstydzić czy unikać ludzi z tego powodu smile Fajnie że dołączyłaś do nas będziemy mogły dzielić się swoimi spostrzeżeniami na temat dzieci smile i nie tylko oczywiście big_smile

9

Ja też urodziłam w wieku 18 lat;) prawie 19.. ;)mam córeczke ma juz 1.5 roku. Witamy;)

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Salut ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024