Oszukiwałam samą siebie- nie potrafię teraz normalnie żyć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Oszukiwałam samą siebie- nie potrafię teraz normalnie żyć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Oszukiwałam samą siebie- nie potrafię teraz normalnie żyć

Od jakiegoś czasu, zaczęłam wymyślac na pewnym forum nieprawdziwe historię, podawałam się za te zmyślone osoby, czekałam aż ktoś odpisze, pocieszy itd. Wszystko się wydało. Nie wiem dlaczego to tak naprawdę robiłam, chciałam aby ktoś się mną zainteresował, aby mi współczuli.. Nie byłam sobą. Nie mogę teraz przestać, potrzebuję pomocy, jak o tym raz na zawsze zapomnieć. Wstyd mi za to co robiłam, przejrzałam na oczy, niestety zbyt późno. Nie mam przyjaciół, osoby której mogłabym się wygadać, myśle, że właśnie takich"przyjacił" szukałąm aby po prostu byli ze mną w kontakcie. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Oszukiwałam samą siebie- nie potrafię teraz normalnie żyć
aga00 napisał/a:

Od jakiegoś czasu, zaczęłam wymyślac na pewnym forum nieprawdziwe historię, podawałam się za te zmyślone osoby, czekałam aż ktoś odpisze, pocieszy itd. Wszystko się wydało. Nie wiem dlaczego to tak naprawdę robiłam, chciałam aby ktoś się mną zainteresował, aby mi współczuli.. (...)

Przecież znasz powody swojego postępowania. Mało tego, napisałaś o nich w drugiej części ostatniego, cytowanego przeze mnie, zdania.

aga00 napisał/a:

(...)Nie byłam sobą. (...)

A kim?

aga00 napisał/a:

(...)Nie mogę teraz przestać,(...)

Dlaczego?

aga00 napisał/a:

(...)potrzebuję pomocy, jak o tym raz na zawsze zapomnieć. (...)

Nikt nie wygumkuje Twojej pamięci. Możesz natomiast wyciągnąć wnioski z tej sytuacji, by nigdy nie popełnić tych samych błędów.

aga00 napisał/a:

(...)Wstyd mi za to co robiłam, przejrzałam na oczy, niestety zbyt późno. Nie mam przyjaciół, osoby której mogłabym się wygadać, myśle, że właśnie takich"przyjacił" szukałąm aby po prostu byli ze mną w kontakcie. sad

Zamiast tracić czas na wstyd, może zacznij szukać nowych znajomych, byś była z nimi w kontakcie. Ludzi dokoła jest dużo, zainwestuj w nowe znajomości, jeżeli "starzy" nie dadzą się przekonać.

3

Aga skąd jesteś? Może z warszawy albo mieszkasz gdzies w pobliżu?;P mogłybyśmy się spotkać:) jesli byś chciała..

4

Witam.. tak dlugo mnie nie było i tak wiele sie wydarzylo sad zalana lzami blagam o to aby ktos sie odezwal do mnie na gg 40586269, potrzebuje rozmowy bo juz nie mam ochoty ciagnac tego wszystkiego.. wszystko leglo w gruzach! nie chce tak zyc, prosze o pomoc, o rozmowe, piszcie nawet jak bede niedostepna sad

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STRES, LĘK, NERWICA, DEPRESJA » Oszukiwałam samą siebie- nie potrafię teraz normalnie żyć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024