Witam:-)
Od pewnego czasu noszę się z zamiarem zmiany fryzury a konkretnie chodzi mi o cięcie włosów, obecnie strasznie sie meczę ze swoimi włosami wciąż upinam je w kitke z tak wzanym przylizaniem do tego zawsze noszona opaska, nie podoba mi się poprostu. Nosze włosy krótkie ale chce zmiany myśle że w fryzurze tzw. na chłopaka (jednak nie za krótko) było mi lepjej a przynajmniej ja lepjej bym się poczuła. Odwykłam już od zapuszczania długich włosów bo prawda jest taka że i tak niewiele z nimi robie. Widziałam kilka osób/pań z krótkimi fryzurami na głowie (przykład Dorota Wellman-lecz nie aż tak którkie) i strasznie chciałabym mieć zrobione coś podobnego. Jak jednak wytłumaczyć to fryzjerowi?. Obawiam sie takiej wizyty u fryzjera boje się złego cięcia, chciałabym również żeby fryzjer mi doradził i niezrobił byle czego na głowie. Doradzcie i podpowiedzcie mi bardzo was o to prosze! :-)
Znajdz zdjęcie w necie fryzury, ktora Ci sie podoba, albo jest najbardziej zbliżona do wymarzonej i zanieś fotę fryzjerowi. Jak zaczniesz mu gadać tak jak piszesz tego posta to masz dużą szansę, że zgoli Cię na łyso, albo zrobi Ci "pieczarkę" ![]()
Znajdz zdjęcie w necie fryzury, ktora Ci sie podoba, albo jest najbardziej zbliżona do wymarzonej i zanieś fotę fryzjerowi.
Zgodzę się z tym
Mnie podobają się krótkie fryzurki Magdy Mołek, wrzucam fotki, może Cię zainspirują ![]()

Moja przyjaciólka ostatnio z długich włosów zmieniła fryzurę na coś takiego

nie mogłam znależć wyraźniejszego zdjęcia Rihanny z tego okresu.
Znajdz zdjęcie w necie fryzury, ktora Ci sie podoba, albo jest najbardziej zbliżona do wymarzonej i zanieś fotę fryzjerowi. Jak zaczniesz mu gadać tak jak piszesz tego posta to masz dużą szansę, że zgoli Cię na łyso, albo zrobi Ci "pieczarkę"
Zgadza się.
Powiem Wam, że miałam kiepskie włosy. Mam je dość długie i bardzo grube, niby fajnie, ale przez to zrobiły się "ciężkie". A dziś byłam u fryzjera z mamą i zrobili mi długi bob, wygląda rewelacyjnie !! powiedziałam tylko dłuższy bob i już ![]()
ja to ze zdj zawsze chodziłam i miałam dsokładnie takie same jak na zdjeciu ![]()
wow, podziwiam odwage, mieć długie włosy i taka metamorfoza... ja teraz zapuszczam włosy i czasami mam już ich dosyć, już myślę, że wsiądę w autko i śmignę do fryzjera, bo te ciągłe upinanie jest męczące, ale czekam na rezultat aż, będę miała długie włoski równej długości, bo na razie widać ślady po wcześniejszym cieniowaniu. Krótkie włoski bardzo podobają mi się u dziewczyn (taki świeży, młody look), jednak sama nie miałabym odwagi na tak odważny krok. ![]()
Hej, mam wlasnie ten sam problem. Cale zycie mam dlugie wlosy a teraz spodobala mi sie jedna bardzo krotka fryzurka i zastanawiam sie czy bedzie mi pasowala..bo pozniej nie ma juz odwrotu..
pewnie sie nie zdecyduje i tak bo za malo odwazna jestem.
jednak co moge polecic to ta stronka: taaz. com
wrzucasz swoje foto i dobierasz fryzurki moze cos ci sie spodoba, potem tylko wydrukowac i gotowe ![]()
Pozdrawiam
Ja swojej przyjaciółki również nie mogłam sobie wyobrazić w krótkich. Najpierw obcięła sobie gdzieś do wysokości karku, a za tydzień już tak jak Zielinska. I powiem wam, że wygląda super. Włosy ma z tendencją do przetłuszczania, z długimi zawsze miała trudności w codziennym myciu i rozczesywaniu. Teraz mówi, że jest jej o wiele łatwiej. Układa tylko grzywkę za pomocą szczotki i suszarki. Sama mam długie, kiedyś miałam ścięte na boba, ale ja mam takie siano falowane:) jak byłam mała mala miałam włosy kręcone jak baranek, teraz już są takie nijakie. Nawet jak chcę wyprostować to nigdy nawet u fryzjera (kazdy się dziwi) nie mam idealnie prostych:)
aleks23 ślicznie dziękuje za info o stronce jest swietna!!! najbardziej pomoże:D LOL
aleks23 ślicznie dziękuje za info o stronce jest swietna!!! najbardziej pomoże:D LOL
nie ma problemu..moze nie ma tam wszystkich fryzur ale za to zabawy bedziesz miala na wiele godzin z kolorami i makijazem
polecam wszystkim dziewczynom
ah anya nie zapomnij daj znac czy sie zdecydowalas i jak wyszlo..jestem bardzo ciekawa
Ja też jak moje przedmówczynie mam dość długie włosy podobają mi się krótkie fryzury, ale nie miałabym odwagi obciąć moich włosów i myślę, że prędzej czy później mogłabym tego żałować.Poza tym po wyjściu od fryzjera kiedy włosy zostaną ułożone fryzura wygląda dobrze, a jeśli samemu się ją ułoży to co wtedy?
Ja przeczytałam kiedyś w książce na temat fryzjerstwa,że fryzurę należy dobierać nie tylko do kształtu twarzy, aktualnej mody i koloru włosów, ale przede wszystkim do struktury i rodzaju włosa, a także układu włosów.