Szukam pomocy finansowej - Netkobiety.pl
Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Posty [ 8 ]
Temat: Szukam pomocy finansowej
Szukam pomocy finansowej . Nie wiem gdzie już pisać i prosić. Mam małe dziecko sama wychowuję . Niedługo mój synek będzie miał małą operacje na miesiąc mam tylko 200zł ciągle na coś brakuje. Nie radzę sobie czasem. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Bardzo proszę...
Odp: Szukam pomocy finansowej
To nie szukaj pomocy na portalu społecznościowym.Rozumiem Twoją ciężką sytuację, ale zgłoś się o zapomogi dla matek samotnie wychowujących dzieci. Życzę powodzenia.
Możesz zgłosić się też np. do Caritasu - zazwyczaj przy parafiach lub innych organizacji - udzielają pomocy rzeczowej, ale warto tam zajrzeć.
- Zawód: Kucharz
Może zgłoś się do TV tam może Ci pomogą.
- ana86
- Niewinne początki

- Nieaktywny
- Zawód: student
Zasiłek dla samotnych matek to 170zł miesięcznie plus w twoim przypadku 68zł rodzinnego.Tak jak pisały poprzedniczki idz do Caritasu,MOPS-u ale nie szukaj pomocy na forach bo myślę ze nie znajdziesz.
SweetHarmony napisał/a:Zasiłek dla samotnych matek to 170zł miesięcznie plus w twoim przypadku 68zł rodzinnego.Tak jak pisały poprzedniczki idz do Caritasu,MOPS-u ale nie szukaj pomocy na forach bo myślę ze nie znajdziesz.
Dodatek do zasiłku rodzinnego dla samotnych matek pod WARUNKIEM że ;. ojciec jest NN lub nie zyje.. jesli jednak ojciec jest uznany to nie przysługuje jej taki dodatek...
Posty [ 8 ]
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobacz popularne tematy :
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024