Szukam pomocy finansowej - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Szukam pomocy finansowej

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Szukam pomocy finansowej

Szukam pomocy finansowej . Nie wiem gdzie już pisać i prosić. Mam małe dziecko sama wychowuję . Niedługo mój synek będzie miał małą operacje na miesiąc mam tylko 200zł ciągle na coś brakuje. Nie radzę sobie czasem. Jest ktoś w stanie mi pomóc? Bardzo proszę...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Szukam pomocy finansowej

To nie szukaj pomocy na portalu społecznościowym.Rozumiem Twoją ciężką sytuację, ale zgłoś się o zapomogi dla matek samotnie wychowujących dzieci. Życzę powodzenia.

3

Możesz zgłosić się też np. do Caritasu - zazwyczaj przy parafiach lub innych organizacji - udzielają pomocy rzeczowej, ale warto tam zajrzeć.

4

Może zgłoś się do TV tam może Ci pomogą.

5

MOPS

6

Zasiłek dla samotnych matek to 170zł miesięcznie plus w twoim przypadku 68zł rodzinnego.Tak jak pisały poprzedniczki idz do Caritasu,MOPS-u ale nie szukaj pomocy na forach bo myślę ze nie znajdziesz.

7

SweetHarmony napisał/a:

Zasiłek dla samotnych matek to 170zł miesięcznie plus w twoim przypadku 68zł rodzinnego.Tak jak pisały poprzedniczki idz do Caritasu,MOPS-u ale nie szukaj pomocy na forach bo myślę ze nie znajdziesz.

Dodatek do zasiłku rodzinnego dla samotnych matek pod WARUNKIEM że ;. ojciec jest NN lub  nie zyje.. jesli jednak ojciec jest uznany to nie przysługuje jej taki dodatek...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » OGŁOSZENIA » Szukam pomocy finansowej

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024