Czy są na tym forum samotne koleżanki które na prawdę chcą poznać jakies kumpele w realu a nie tylko piszą "czuję się samotna nie mam nikogo" a jak przyjdzie co do czego to nigdy nie mają czasu albo nie chcą podjąć ryzyka? Czemu piszę w realu bo wirtualna koleżanka nie przytuli, nie pójdzie na kawe itp do kina, nie zobaczę jak sie śmieje czy reaguje na pewne stwierdzenia. Szukam koleżanek może z czasem jakiejś przyjaciółki (bez podtekstów).
czesc, zaliczam się do tych co wolą realne pogawędki; nie przesiaduje na gg, sporadycznie wchodzę na forum, nie wylewam tu swoich smutków ani radości, ale jestem otwarta na nowe znajomości i pogawędki ... a i jestem z Twoich bliskich okolic :-) ...
ok
jesli jest jeszcze ktoś chętny do wspólnego poklachania
to zapraszam ![]()
moje wszystkie koleżanki kogoś mają i nie mają już dla mnie czasu, chętnie poznałabym kogoś nowego i nawiązała być może nowe przyjaźnie, mam 22 lata i mieszkam w Tychach ![]()
Ja również bardzo chętnie kogoś poznam, mam 19 lat i mieszkam w Pszczynie.
Jestem w podobnej sytuacji jak Wy, czuje tak samo. Mieszkam aktualnie w Chorzowie, ale jestem z Katowic. Proszę odezwijcie się ![]()
Ja również jestem zainteresowana ![]()
Może w przyszłym tygodniu w Katowicach np.?:)
Co Wy na to?:)
Też jestem z Waszych okolic;) pozdrawiam Was serdecznie
cześć
cóż ... z tego co piszesz, to szukasz koleżanek
więc jak sądzę "kolega"
jest na spalonej pozycji ?
szkoda ^^
hej ja tez jestes z okoloc Katowic... ![]()
hej ja też szukam towarzystwa do wspólnych wypadów:-) jeśli jest ktoś z okolic Tychów piszcie:-)
hej ja też szukam towarzystwa do wspólnych wypadów:-) jeśli jest ktoś z okolic Tychów piszcie:-)
Dag123 napisz coś o sobie, ile masz lat? Jesteś z Tychów?
to co, która ma ochotę się spotkać ?
ja przeprowadziłam się do Katowic 1,5 h temu. Nie mam tu znajomych
chętnie poznałabym jakąś dziewczynę (kawka, zakupy, ploteczki
:):) mam 26 lat i jestem otwarta na nowe znajomości ![]()