Zmywanie czarnej farby - POMOCY! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Zmywanie czarnej farby - POMOCY!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zmywanie czarnej farby - POMOCY!

Witajcie! Potrzebuję pomocy sad
Otóż wczoraj nałożyłam farbę ciemny brąz... miałam wcześniej rude (także farbowane). Zmyłam farbę, patrzę a tu... CZARNE. Porażka po prostu. Wyglądam OKROPNIE.
Zadzwoniłam do fryzjerek, kazały użyć rozjaśniacza. No to nałożyłam, po około 40 minut spłukałam, wysuszyłam, ale czarny pozostał sad Ani trochę nie drgnął. Nałożyłam drugi raz i oto znowu siedzę z tym rozjaśniaczem na głowie.
Dlatego mam do Was pytanie - co mogę jeszcze zrobić!? Słyszałam o użyciu henny, ale nie wiem czy to pomoże. Chcę mieć włosy w kolorze czekoladowym. Właściwie zadowoliłby mnie nawet rudy, byle nie czarny, bo kompletnie mi nie pasuje... Jest jeszcze jeden problem - wyjeżdzam na wakacje w poniedziałek rano, a więc muszę jutro coś jeszcze zadziałać w tym kierunku. Na fryzjera nie ma co liczyć, moge działać sama. Jedyny sklep jaki w niedziele mam do dyspozycji to pewnie carrefour/tesco... Czy mogę tam kupić coś co mi pomoże?
BŁAGAM! POMÓŻCIE sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zmywanie czarnej farby - POMOCY!

A nakładaj ten rozjaśniać i tylko czekaj aż Ci włosy wyjdą.
Baby, używajcie czasami głowy!!!!
Zostaw te włosy. Mas nauczkę, odczekasz, odrosną i poofarbujesz od nowa.

3

Odp: Zmywanie czarnej farby - POMOCY!

Użyj rozjaśniacza tak jak ci fryzjerka radziła!
Ja schodziłam z czarnego koloru na brązowy i rozjaśniacz pomógł.
Ale musisz obserwować włosy (kolor).
Jesli bedzie stawał sie jasny wtedy zmywaj go ale najlepiej pasmami, zebys nie była w ciapki.
AHA NAJWAZNIEJSZE! Jesli nałożysz juz ten rozjasniacz to tez pasmami na włosy, i pasmo z rozjasniaczem zawin w sreberko!
Efekt gwarantowany smile

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PIELĘGNACJA WŁOSÓW » Zmywanie czarnej farby - POMOCY!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024