Wakacyjny dół - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wakacyjny dół

Nie wiem czy dobre miejsce czy temat ale musze sie chyba wygadac. Mam poprostu doła, właściwie nic takiego sie nie dzieje ale jest mi żle i smutno. Czuje sie samotna, mój chłapak pracuje do tego cienko u niego z kasa a paliwo niestety tanie nie jest wiec przyjezdza co drugi dzień i to na pare godz(a nawet wtedy siedzimy w domu, dorabia fizycznie i jest zmęczony, zreszta pada i jest zimno albo zbyt duszno i nawet jezioro nie wchodzi w grę) mieszkam w malej miejscowosci wiec nic sie tu nie dzieje mam tylko jedną przyjaciółke-koleżanke która nie ma dla mnie kompletnie czasu cały czas mi odmawia, reszte moich znajomych mieszka dalej i z powodu autobusów które kursuja  raz dziennie nie moge z nikim sie spotkac, Więdne sama w domu mam juz tego dosyć chciałąbym wkońcu zaszalec wypocząc a nie siedziec całe dnie w domu.... to mnie dołuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Wakacyjny dół

Ja tez przezywam cos w rodzaju wakacyjnego dola - z dala od znajomych, od moich ukochanych miejsc... Czuje sie samotnie. Ale trzeba przezyc.
Zastanawia mnie dlaczego piszesz o tym, ze jest to wakacyjny dol? Po wakacjach sie sytuacja zmieni? Czy o co chodzi?
Nie jest tak zle - masz chlopaka, ktory przyjezdza AZ co dwa dni! Wiesz ile niektorzy sie nie widza ze soba! No i taka prawda, ze jak sie chce to wszystko mozna wymyslec... jak jest zimno, to trzeba sie grubiej ubrac, jak pada deszcz to trzeba wziac parasole - i do dziela:) uwierz, wakacje maja inne prawa - nie ma przeszkod, nie ma rzeczy niemozliwych smile Tylko trzeba chciec!

3

nie w wakacje nie mam doła z racji tego że mam mozliwosć pojechac do znajomych gdzieś z nimi wyjsc a teraz autobusy w wakacje nie kursują wogóle i siedze w domu praktycznie cały czas, mieszkam w takim miejscu że mam wkoło bardzo duzo jezior a teraz?? nawet nie moge pojechac a rowerze żeby sie poopalac takie siedzenie w domu i czekanie na ukochanego tylko i wyłącznie mnie dobija gotowa nawet jestem mu wyrzucac że tak zadko że nie ma dla mnie czasu a to chore przeciez

4

ok, a partner może urlopik brać? może na jeden dzień nawet, dla was, tylko Ty i on.
nie dziw mu się, skoro dużo pracuje a zarabia niewiele, nie oczekuj zbyt wiele, doceń, że w ogóle przyjeżdża i że ma na to ochotę.
przyjdzie, zrób mu jedzonko, pomasuj go, pochwal, że się stara. kobity chcą być w centrum uwagi, dobry chłop, troszkę więcej kasy, telefony od wiecznie niezaspokojonych plotami koleżanek, jak w serialu.

szukasz znajomych? pokręć się tam, gdzie sa ciekawi ludzie, poszukaj na forach tematycznych et cetera.

nuda w domu?
podobno inteligentne osoby się nie nudzą, niech to Cię zmotywuje.
zainwestuj w  siebie.
powywalaj z szaf szmaty których nie nosisz, zadbaj o siebie, jest tyle domowych sposobów.
poucz się! serio mówię. ja uwielbiam w niepogodę brać słownik wyrazów obcych i poznawac coraz to nowe wyrazy, sentencje.
czasem zajrzę do angielskiego i, niemieckiego.
czytam prasę, książki. ja nie umiem się nudzić.
głowa do góry, nie szkoda Ci czasu na smuty?

5

na wszystko moge sobie marudzic ale nie na chlopaka nie powinnam bo jest naprwde kochany strasznie sie stara troszczy i przejmuje że mi smutno, a w domu racja zawsze sie coś znajdzie ale ja chce do ludzi! ja chce wyjśc na impreze a w tej zapchanej dziurze to nie mam jak i to mnie wkurza

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024