Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Ja jestem w szczęsliwym związku, ale ciągle brak mi przyjaciół. Mam kilkoro znajomych, ale dziewczyny mają już rodziny, dzieci i nie mają czasu na towarzyskie spotkania. A mi brakuje babskich spotkań, pogaduszek, wypadu do kina na romantyczną komedię. Mam 28 lat ,skończyłam studia pracuję, ale jakoś nie mam szczęścia do zawiazywania przyjaźni. Nie jestme chyba biegła w tej sztuce. Poradźcie, jak znaleźć przyjaciółke?
Może znajdziesz ją tutaj....Dziewczyny są wspaniałe....Zawsze chętne do pomocy i pogadania w razie jak by co....![]()
w pewnym momęcie życia każda z nas pozostaje troche sama zazwyczaj to moment pojawienia się dzieci, i tak jest u ciebie tyle że tym razem chodzi o dzieci u twoich znajomych.
Zawsze możesz próbowac w pracy, ja mam niestety podobny problem tyle że to ja mam dziecko a inni znajomi nie w zwiąsku z tym ciężko mi z mini się spotkac ale ciągle staram się poznawac nowych ludzi.
Ps . i siedze godzinami na forum ![]()
No właśnie chyba jestem trochę zawieszona w próżni. Już nie studiuję, wiec etap towarzysko aktywny mam za sobą, nie mam dzieci, a moje koleżanki zyją już w innym swiecie. Ale czy nie ma już dziewczyn, które cenią sobie kobiece towarzystwo? Już wiem z doświadczenia, że facet i udany związek to nie wszytko i czasami potrzeba się komuś wygadać. Może jest na tym forum jakaś inna samotna dusza, która szuka przyjaciółki? Jestem do wzięcia. :-)
Mieszkam w Warszawie...
Ja mam 20 lat i nie mam ani jednej kolezanki "od serca" ktorej moglabym sie zwierzyć .Na studiach jest malo dziewczyn ,a ja trafilam do grupy z samymi chłopcami
Kiedys mialam przyjaciolke ,ale gdy zaczela chodzic z pewnym chlopakiem poprostu mnie olała i zostałam sama.
Doskonale cię rozumiem. Ja jakoś na studiach nie zawiązałam przyjaźni, może akurat nie spotkałam odpowiednich ludzi. . Moze za mało się starałam, a może nie umiem za bardzo nawiązywać znajomości...
Wydaje mi sie ze przyjacieli zdobywa sie poprzez wspolne doswiadczenia, to bardzo zbliza do siebie ludzi:) moze warto nawiazac jakies znajomosci w pracy, wyskoczyc z kims na piwko albo na kawe
Dlatego przebywam na forum bo po przeprowadzce do nowego miejsca też nie znam tu nikogo ![]()
Ale ciagle szukam jak bedziecie kiedyś koło Niepołomic to zapraszam ![]()
Miałem tu już nic nie pisać , ale jutro wyprowadzam się do domku moich starych , który znajduję się właśnie koło Niepołomic !!!!! spotkamy się
?
A to ciekawe jeżeli w celu rozmowy to ok bo ja mam męza i przygód nie szukam ![]()
Gdzie pracuje mąż ? Bo pracowałem kiedyś z gościem z Niepołomic . Jak masz męża to już nie tak fajnie
w jakiej wisoce dokładnie mieszkasz ?
Niepołomice centrum ale mieszkam tu 3 miesiące a mąż pracuje w krakowie.
Pracowałem z takim jednym właśnie w KrK , moim mieście
Ale to było ponad 3 miechy temu i koleś zdradzał żonę , więc to na szczęście nie Twój mąż . Poważnie mogłabyś się ze mną spotkać ?
Tak mogła bym a gdzie pracował?
Bo mój mąż pracuje w krakowie w jednej firmie od 8 lat ![]()
.
Ostatnio edytowany przez ziomek (2008-12-14 23:45:30)
nie , a gdzie masz domek?
Szarów czy jakoś tak
Super mam tam powiedzmy wujka bardz niedaleko.
a gdzie dokładnie ? znam kilka pobliskich wiosek z wakacji 2006/07 ojj lała się wódka , lała . Lubią chłopaki z wiosek popić ![]()
Facet ma zakład kamieniarski jeden jedyny Manowita?
nie znam
za młody jesteś na picie z facetem po50 ![]()
mylisz się ![]()
no co do wieku to raczej nie
co do wieku nie ,ale co do drugiej kwestii tak. Szkoda ,że masz męża spotkałbym się z Tobą jak tak niedaleko mieszkasz ![]()