Temat: puder prasowany do twarzy

Poszukuję pudru w kamieniu do twarzy, który dobrze będzie utrwalał makijaż, nie będzie widoczny jakby "mąka" na twarzy. /poszukuje coś taniego i zadowalającego. Używałam wcześniej z avonu i byłam baaaardzo zadowolona, lecz teraz chcę spróbować czegoś innego..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: puder prasowany do twarzy

Właśnie natrafiłam na stronę, gdzie dziewczyny bardzo zachwalają puder synergen dostępny w rossmannie http://www.stylistka.pl/kosmetyki/rossmann/synergen-antybakteryjny-puder-w-kompakcie/

Co sądzicie o tym ?

3

Mój numer 1 to póki co: Rimmel Stay Matte Pressed Powder. Używam go od jakichś czterech lat bo naprawdę fajnie wygląda na twarzy. Na początku po nałożeniu jest taki delikatny meszek ale taki efekt szybko znika i twarz wygląda naturalnie. Dobrze kryje niedoskonałości.

Mój numer 2 to: Jedwabisty puder prasowany Oriflame Beauty. Dobrze rozprowadzony na twarzy jest wręcz niewidoczny i utrzymuje się na skórze bardzo długo.

4

Interesują mnie opinie na temat tego pudru synergen, bo jestem ciekawa czy naprawde mimo nieznanej dla mnie marki i niskiej ceny, jest dobry