Zegarki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

1 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-07-19 10:02:30)

Temat: Zegarki

Chciałam Was prosić o pomoc:) Mianowicie szukam zegarka, raczej sportowego, ale oryginalnego, tzn. ostatnio widziałam śliczny zegarek w sieciówce - pasek miał w kwiatki, taki decupage za 30 zł, ale jak się wróciłam po niego to już go nie było:/:/ O taki tańszy mi chodzi, może gdzieś widziałyście takie zegarki ? smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zegarki

A patrzałaś na allegro lub w sklepie jubilerskim tam też potrafią być zegarki sportowe jeszcze mogę polecić Ci stronę ibutik.pl tam też kupisz zegarki nowe i używane i nie tylko bo ubrania też .

3

U jubilera są zegarki kolorowe, ale drogie, a ja chciałam taki najzwyklejszy, ale kolorowy tongue ale to na tej stronce poszukam wink

4

fajne kolorowe i sportowe widziałam w decathlonie, nie wiem czy nadal są ale ogólnie mają wybór w sportowych:)

5

Spróbuj poszukać na zakupach grupowych. Niedawno to odkryłam i teraz wszystkim do okoła mówie o tym wink widziałam niedawno zegarek przeceniony z 200 zł na 80, bardzo fajny, alen ie wczytywałam się w oferte, bo nie szukam zegarka. Jeśli Cie to interesuje, to popatrz na godealla.pl, czasem cos mozna trafić:) jak coś fajnego wypatrze to tu napisze

6

Tańsze kolorowe zegarki to widziałam na allegro.
kiedyś kupiłam sobie taki ale niestety jakość ich była tragiczna. Po tygodniu wilgoć się dostała pod szkiełko i zegarek był już do wyrzucenia.
Teraz poluę na zegarek Ice WAtch. to juz droższy zegarek ale design ma o wiele lepszy. no i zegarek jest na gwarancji.
widziałam w sklepie na nowogrodzkiej w made4hand.pl

7

bardzo duży wybór jest na allegro
z tym ze tanie zegarki maja w sobie zazwyczaj mechanizmy jednorazowe
z jakieś 2 lata temu kupiłam sobie taki duży sportowy zegarek za 25zł
po 2 tyg mi upadł, mechanizm w środku nie wytrzymał wstrząsu
poszłam do zegarmistrza i nowy mechanizm z tych lepszych kosztował mnie 20zł
ale działa do dziś smile

8

Tamarka, podobny zegarek widziałam jakiś czas temu w Stradivariusie, sprawdź smile

9 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-07-03 11:38:46)

Ja mam bardzo dobrą opinię na temat otletu z siedzibą w UK, którego internetowy adres znajdziesz tu [link usunięty przez moderatorkę]. Oferują tam w sprzedaży jedynie oryginalne modele zegarków takich marek jak dla przykładu Diesel, Michael Kors, Lacoste, Emporio Armani czy Fossil. Bardzo szybko realizują zamówienia i mają naprawdę konkurencyjne ceny.

10

Zegarek dla męża na 40 urodziny poszukiwany ! smile. Potrzebuję czegoś eleganckiego i klasycznego. Ponieważ nie mam za bardzo czasu latać po sklepach szukam czegoś w internecie. Mam na razie upatrzone 3 w demusie. Jakieś porady ?. Mąż ma urodziny 8 września.

11

popatrz na allegro, albo w butikach czasem mają zegarki niektóre się fajnie prezentują do ubrań...

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024