Chciałam Was prosić o pomoc:) Mianowicie szukam zegarka, raczej sportowego, ale oryginalnego, tzn. ostatnio widziałam śliczny zegarek w sieciówce - pasek miał w kwiatki, taki decupage za 30 zł, ale jak się wróciłam po niego to już go nie było:/:/ O taki tańszy mi chodzi, może gdzieś widziałyście takie zegarki ? ![]()
1 2011-07-14 13:37:26 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2011-07-19 10:02:30)
A patrzałaś na allegro lub w sklepie jubilerskim tam też potrafią być zegarki sportowe jeszcze mogę polecić Ci stronę ibutik.pl tam też kupisz zegarki nowe i używane i nie tylko bo ubrania też .
U jubilera są zegarki kolorowe, ale drogie, a ja chciałam taki najzwyklejszy, ale kolorowy
ale to na tej stronce poszukam ![]()
fajne kolorowe i sportowe widziałam w decathlonie, nie wiem czy nadal są ale ogólnie mają wybór w sportowych:)
Spróbuj poszukać na zakupach grupowych. Niedawno to odkryłam i teraz wszystkim do okoła mówie o tym
widziałam niedawno zegarek przeceniony z 200 zł na 80, bardzo fajny, alen ie wczytywałam się w oferte, bo nie szukam zegarka. Jeśli Cie to interesuje, to popatrz na godealla.pl, czasem cos mozna trafić:) jak coś fajnego wypatrze to tu napisze
Tańsze kolorowe zegarki to widziałam na allegro.
kiedyś kupiłam sobie taki ale niestety jakość ich była tragiczna. Po tygodniu wilgoć się dostała pod szkiełko i zegarek był już do wyrzucenia.
Teraz poluę na zegarek Ice WAtch. to juz droższy zegarek ale design ma o wiele lepszy. no i zegarek jest na gwarancji.
widziałam w sklepie na nowogrodzkiej w made4hand.pl
bardzo duży wybór jest na allegro
z tym ze tanie zegarki maja w sobie zazwyczaj mechanizmy jednorazowe
z jakieś 2 lata temu kupiłam sobie taki duży sportowy zegarek za 25zł
po 2 tyg mi upadł, mechanizm w środku nie wytrzymał wstrząsu
poszłam do zegarmistrza i nowy mechanizm z tych lepszych kosztował mnie 20zł
ale działa do dziś ![]()
Tamarka, podobny zegarek widziałam jakiś czas temu w Stradivariusie, sprawdź ![]()
9 2015-06-23 10:31:48 Ostatnio edytowany przez Anemonne (2015-07-03 11:38:46)
Ja mam bardzo dobrą opinię na temat otletu z siedzibą w UK, którego internetowy adres znajdziesz tu [link usunięty przez moderatorkę]. Oferują tam w sprzedaży jedynie oryginalne modele zegarków takich marek jak dla przykładu Diesel, Michael Kors, Lacoste, Emporio Armani czy Fossil. Bardzo szybko realizują zamówienia i mają naprawdę konkurencyjne ceny.
Zegarek dla męża na 40 urodziny poszukiwany !
. Potrzebuję czegoś eleganckiego i klasycznego. Ponieważ nie mam za bardzo czasu latać po sklepach szukam czegoś w internecie. Mam na razie upatrzone 3 w demusie. Jakieś porady ?. Mąż ma urodziny 8 września.
popatrz na allegro, albo w butikach czasem mają zegarki niektóre się fajnie prezentują do ubrań...