Nowa - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

1

Temat: Nowa

Witam przypadkiem trafiłam na to forum:-)i postanowilam sie zarejestrować. Widze ze jest sporo tematow ktore moga mnie zainteresowac, tak jakos ostatnio nie moge znalezc sobie miejsca, nic sie nie uklada, skonczylam studia zaczynam szukac pracy tylko nic nie ma:-(jak tak dalej pojdzie to chyba sie zalamie,do tego niepewnosc, niska samoocena i inne,  ale nie bede tak od razu smecic:-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nowa

Witamy na forum smile

Na początek zapoznaj się z regulaminem i uzupełnij profil.

I powiem Ci jeszcze, że jestem dokładnie w takiej samej sytuacji, jak napisałaś, więc głowa do góry, nie jesteś sama wink

3

Witaj!

Nie smuć się, w końcu dla nas wszystkich znajdzie się wymarzona praca smile

Jestem w podobnej sytuacji i doskonale rozumiem,

pozdrawiam i nie trać wiary smile

4

hej smile
ja tez należę do grona tych szukających niestety a szukam już od stycznia więc..

5

Witaj!;)
Czuj się jak u siebie;p

6

Dzieki za mile powitanie, z tego co zdazylam sie rozgladnac i oczywiscie przeczytac regulamin:-D forum jest pomocne i bardzo sympatyczne. Co do pracy z tego co slyszalam jest strasznie ciezko szczegolnie w malej miejscowosci czyli takiej jak moja:-) ale dopiero zaczynam tak wiec nie bede sie na starcie poddawac.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024