Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Uważam,że ma "coś" w sobie....![]()
Absolutnie jestem na nie. Mój mąż zna go jeszcze z czasów jak nie był modny i sławny i mówi, że był normalnym facetem, do pogadania, do wypicia, zero pozerstwa i zero manieryzmu. A teraz, no cóż, trochę mu uderzyło. Takie jest moje zdanie, a teksty u Wojewódzkiego w programie o brzydkich kobietach - bez komentarza, tym bardziej, że on do najprzystojniejszych facetów zaliczyć wg mnie nie można.
ja także jestem na nie.
Dla mnie to też jakiś naćpany gostek.
Uwielbiam słuchać Jego śpiewu......... oglądać - niekoniecznie.Bardzo dobrze mi się prasuje- jak na komputerze "puszczam" sobie muzykę Pudelsów.... ze śpiewem Maleńczuka.Jego maniery natomiast- nie interesują mnie zupełnie.
Zgadzam się z Danusią. Ja też od czasu do czasu słucham, szczególnie starszych nagrań (też Homo Twist). Do muzyki nie można się przyczepić. Choć tak na marginesie Pudelsi bez Maleńczuka też wymiatają (piosenka o bliźniakach super). Ale niestety "sława" uderza do głowy i to nie tylko jemu, bo wiele jest tzw. gwiazdek.
Kompletnie nie trawie kolesia!
ja też jestem na nie, nie przekonuje mnie nic
Strasznie chamski a do tego bardzo zarozumiały.
Texture pack napisał:
O! znasz go? piosenki są suuuuuuuuuuper!
Ja nawet trochę go lubię. Wydaje mi się, że on celowo prowokuje, starając się utrzymać opinię kontrowersyjnego buntownika, a tak naprawdę - to już trochę polubił kapcie domowe. ![]()
Magnolia napisał:
Texture pack napisał:
tak znam go, w końcu to osoba publiczna. Wystarczyło obejrzeć ostatni program wojewódzkiego aby sobie opinie wyrobić.
Jestem na NIE, NIE, NIE !!!
ja specjalnie nie słucham jego piosenek, ale ostatni album nagrany z Waglewskim bardzo mi się podoba (pewnie bardziej dzięki Waglewskiemu ;p)
xdhfdjf napisał:
Magnolia napisał:
Texture pack napisał:
tak znam go, w końcu to osoba publiczna. Wystarczyło obejrzeć ostatni program wojewódzkiego aby sobie opinie wyrobić.
Na podstawie jednego programu? A to ci znajomość
a....i loginy ci się pokręciły ![]()
nie lubię, bardzo nie lubię.
Ansja napisał:
Jestem na NIE, NIE, NIE !!!
Ja też.
Nie trawię Jego muzyki a tym bardziej zachowania.![]()
a ja trawię i to bardzo ![]()
uwielbiam Pana Maćka!
muzykę, osobę... jest szczery-a to piękne!
a muzyyka- mniam... a płayta z wojtkiem waglewskim.... och... rozkosz.
A za co go uwielbiasz? ![]()
za to że ćpai o tym MOWI! ze sie przyznaje do tego jaki naprawde jest. ze ma zone i dzieci i nie udaje gwiazdora, bo nie musi. wedlug mnie jest kims na polskiej scenie muzycznej, biore pod uwage teksty i muzyke. nie kreci mnie kupicha doda i tym podobne bo uwazam ich za TWORY a nie artystów.
poza tym jest juz na rynku ladnych parenaście lat, co potwierdza jego poziom. ma mnostwo dobrych kawałków. polecam do posluchania. nie tylko 3 najwiekszych hitów i utowrów pudelsów.
i warto dodac ze moj tata go lubi co tez ma ogromny wplyw na moje odczucia. Zreszta po tacie własnie chyba odziedziczylam gust myzyczny.
podsumowujac nie lubie kiczu. nie lubie udawactwa. i w tym kanonie mojego artysty miesci sę Pan M.
SZACUN!
Ostatnio edytowany przez wczesajka (2008-12-17 14:33:35)
Tylko czy warto się chwalić tym że się ćpa. Wg mnie to nie jest powód do dumy.
Nie przeczę, że jako muzyk jest bardzo dobry, szczególnie wczesne kawałki, bo ostatnio to trochę w komercję jednak uderza. Ale moim zdaniem właśnie on kreuje się na gwiazdora.
Nie powiedziałabym,że Maciej sie tym chwali, raczej przyznaje się do tego. Nie gra ideała, tylko poprostu jest sobą. Stawiam na oryginalność i dlatego także jestem na tak.
Ifka love napisał:
Nie powiedziałabym,że Maciej sie tym chwali, raczej przyznaje się do tego. Nie gra ideała, tylko poprostu jest sobą. Stawiam na oryginalność i dlatego także jestem na tak.
dokladnie o to michodzilo,co zreszta zaznaczylam. Chodzi mi o szczerosc.
warto wziac pod uwage to ,ze jak tworzl ladne pare lat temu, swiat "gwiazdorow" wgladal inaczej niz teraz. A skoro to jest jego praca, dzieki niej utrzymuje rodzine, to musi tez dostosowac sie do panujacych warunkow, inaczej inni cie "wygryza". i wedlug mnie to tez robi Maciej.
Ostatnio edytowany przez wczesajka (2008-12-18 19:34:36)
Ifka love napisał:
Tylko skąd wiecie że on jest sobą, a nie gra, nie udaje aby być zauważany?