Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Ach z tą piosenką dla rodziców, czy nie można by jakiejś innej wziąść, znacie inną niż ta standardowa, która by się nadawała?
Chyba "Cudownych rodziców mam" jest takim juz standardem, ale za to pięknym:) nie wyobrażam sobie innego utworu zamiast tego właśnie!!!
Znany, lubiany i bardzo wzruszający:)
Koleżanki które powydawały potomstwo,pokazują filmy z wesela i naprawdę niedobrze się robi kiedy we wszystkich ujęciach wciąż słychać tą samą nudną piosenkę. Naprawdę przydałoby się już coś innego.
Piosenka Cudowych rodziców... ma klimat nie oszukujmy się- może oklepana, ale jednak ma to coś...
Rzadna inna nie oddaje tego co najważniejsze- sensu zawartego w tej powyższej.
jest jeszcze nowa piosenka Cliver "podziękowanie dla rodziców". Moim zdaniem jest bardzo ładna, tylko nie w ich wykonaniu:). Choć "Cudownych rodziców mam" to taka wzruszająca nuta...![]()
Zgadzam się z kobietkami, piosenka cudownych rodziców mam jest najbardziej odpowiednia, sama pamietam jak płakałam u kuzynek na ślubie, iedy ja puscili
ja dla rodziców zadedykowałam walca bo to najbardziej lubią a to chyba jest najistotniejsze