wróci?czy mam na co czekać? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » wróci?czy mam na co czekać?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: wróci?czy mam na co czekać?

Hej:)piszę bo mam problem ,mianowicie chłopak postanowił,że nie chce się ze mną spotykać przez moje zachowanie wobec niego,które wg.mnie nie było jakieś straszne porostu on za bardzo wziął to do siebie,spotkaliśmy się powiedział mi o swojej decyzji i koniec,najgorsze jest to,że mieszkamy blisko siebie on wie ,o której godzinie kończę pracę i ostatnio wyszedł z domu jak ja wracałam z pracy,uśmiechnięty i powiedział do mnie cześć Zośku,nie wiem czy wyszedł i zrobił to przypadkiem czy chciał mnie zobaczyć??jak się rozstawaliśmy to zapytał czy jak mu przejdzie za dwa, trzy tygodnie,jeżeli tak się zdarzy to czy może się odezwać??o co mu chodzi?/czy ja mam czekać czy dać sobie spokój??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: wróci?czy mam na co czekać?

Chyba musisz poczekać smile Może warto.

3

Nie czekaj. Chce sobie zostawić "otwartą furtkę". Być może upatrzył sobie kogoś na boku i a nuż mu z nią nie wyjdzie to zawsze będzie mógł do Ciebie wrócić. Spróbuj go olewać, wtedy się przekonasz czy mu zależy.

4 Ostatnio edytowany przez zosia282 (2011-05-26 16:16:27)

dziękuję za porady:)lepiej będzie dla mnie jak dam sobie spokój,jak się kogoś kocha to się go nie zostawia...

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » wróci?czy mam na co czekać?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024