POMOCY!! MATURA USTNA Z POLSKIEGO- błędy w bibliografii - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » POMOCY!! MATURA USTNA Z POLSKIEGO- błędy w bibliografii

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: POMOCY!! MATURA USTNA Z POLSKIEGO- błędy w bibliografii

Jutro mam mature z języka polskiego i dzisiaj zauważyłam że mam żle napisane bibliografie, błędy w stonach i jedną w tytule bo zamiast literatury polskiej dałam powrzechną, błędy dotyczą literatury przedmiotu, boje sie bo pewnie przez to nie zdam albo wogóle mnie nie dopuszczą do egzaminu, jestem załamana nie wiem jak mogłam taki błąd popełnic:(:(

Chciałam sie zapytac czy ktoś sie orientuje co mi teraz grozi

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: POMOCY!! MATURA USTNA Z POLSKIEGO- błędy w bibliografii

z tego co mi wiadomo bibliografie oddaje sie do 6 kwietnia podajże i oddaje sie ją do dyrektora szkoły po poprzednim sprawdzeniu przez poloniste
jeżeli ona nie wykryła/nie wykrył błędu nic ci nie grozi, nie dajesz przecież tego komisji tylko oni już to mają właśnie przez to ze sie to wcześniej oddaje dyrektorowi szkoły
nie martw na pewno cie nie wyrzuca i będzie ok :-)
powodzenia ja mam za tydzien w piątek a na jaki temat piszesz?? pzdr

3

ja sie strasznie boje że mnie wyrzucą jeszcze nasz polonistka mówiła żeby dokładnie sprawdzac bo jak wykryją błąd mogą zdyskwalfikować ale nie wiem czy tylko straszyła czy co

mój temat to : odwołując sie do wybranych przykładów, omów funkcjonowanie w literaturze motywu snu.

4

bardzo ciekawy smile
hmm wydaje mi sie ze chyba cie strszyła a ta prace przeciez juz oddałas
i ona tego błedu nie wyczaiła??
mi tez mówiła zę mamy miec to na tip top ale tez miałam błedy i 4 razy poprawiałam i zawsze sie cos doczpeiła ale to już były drobnostki wiec olałam na pewno bedzie ok ! a jak masz wątpliwości to moze zadzwon do skozly albo przejdz sie i porozmawiaj z polonistka badz dyrektorem o tym ?? ale stawiam na to ze nic ci nie grozi smile nie taki przypadki były kochana !

5

no mam nardzieje a pójście do szkoły nie wchodzi w gre bo dojezdzam i nie da rady, ale kurde sie martwie bo podałam ksiazke która nie istnieje

6

celowo czy po prostu juz jej nie ma ? powiem ci ze nie wszyscy egzaminatorzy sprawdzają bibliografie i sie przygotowują do niej .. do pytan itd..
nie wiem jak u was wszkole a ja np chodziłam wieczorowo i jestem z nauczycielami na kontakcie telefonicznym i jak coś to dzwonimy badz  piszemy i jest to fajne rozwiązanie  tym bardziej etrqaz przed matura smile a nie masz mozliwości dostac sie do skzoly ?? to zadzwon i poproś z dyrektorem lub jak sa kumate i fajne babki w sekretariacie  to z nimi pogadaj

7

moja polonistkka lepiej nie mówic nie należy do tych zyczliwych, u nas nie ma kumatych sekretarek wszystkie zabijają wzrokiem cokolwiek od nich chcesz

8

daj znać jak ci poszło smile czy miałaś jakieś problemy czy nie big_smile

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » STUDIA, SESJA I ŻYCIE STUDENCKIE » POMOCY!! MATURA USTNA Z POLSKIEGO- błędy w bibliografii

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024