Mam na imię Ula i jestem ze Szczecina. Urodziłam się w 1987 roku, więc aktualnie mam 24lata(choć mówię sobie i innym, że mam wieczne 18!),lecz niestety wciąż się starzeję
Na to forum trafiłam dość dawno. Szukałam jakiejś porady w internecie, już nie pamiętam dokładnie jakiej i "wujek google" wskazał mi to przecudne forum. Od tamtego czasu można rzec, że odwiedzam Was codziennie.
Nigdy nie udzielałam się na żadnym forum, ale od dziś chcę to zmienić :-)
Czytam o Waszych smutkach, radościach i porównuje je ze swoim życiem. Jest tu wiele tematów podobnych do sytuacji które ja przeżyłam, przeżywam bądź kiedyś może przeżyję,zatem czytam, analizuję i próbuję zapobiegać, aby żyć w zgodzie z naturą ![]()
Jeżeli chodzi o mnie to interesuję się kuchnią, zwłaszcza indyjską. Lubię pikantne potrawy. Aktualnie szukam pracy i piszę licencjat - mam nadzieję, że w końcu skończę ![]()
Lubię czytać książki,szczególnie fantasy, oglądać filmy komedie,romanse,dramaty,fantasy i sensacje. Nie lubię horrorów - wszystko, ładnie pięknie aż tu nagle BACH(!) i serce podskakuje Ci do gardła ![]()
Lubię również piłkę nożną, jazdę konną i pływanie.
To tyle
bo nie lubię pisać o sobie ![]()
Pozdrawiam Netkobietki i Netfacetów ![]()
Ula