Witam serdecznie Wszystkich :-) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam serdecznie Wszystkich :-)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Ysera (2011-05-12 22:57:47)

Temat: Witam serdecznie Wszystkich :-)

Mam na imię Ula i jestem ze Szczecina. Urodziłam się w 1987 roku, więc aktualnie mam 24lata(choć mówię sobie i innym, że mam wieczne 18!),lecz niestety wciąż się starzeję wink
Na to forum trafiłam dość dawno. Szukałam jakiejś porady w internecie, już nie pamiętam dokładnie jakiej i "wujek google" wskazał mi to przecudne forum. Od tamtego czasu można rzec, że odwiedzam Was codziennie.
Nigdy nie udzielałam się na żadnym forum, ale od dziś chcę to zmienić :-)
Czytam o Waszych smutkach, radościach i porównuje je ze swoim życiem. Jest tu wiele tematów podobnych do sytuacji które ja przeżyłam, przeżywam bądź kiedyś może przeżyję,zatem czytam, analizuję i próbuję zapobiegać, aby żyć w zgodzie z naturą wink
Jeżeli chodzi o mnie to interesuję się kuchnią, zwłaszcza indyjską. Lubię pikantne potrawy. Aktualnie szukam pracy i piszę licencjat - mam nadzieję, że w końcu skończę smile
Lubię czytać książki,szczególnie fantasy, oglądać filmy komedie,romanse,dramaty,fantasy i sensacje. Nie lubię horrorów - wszystko, ładnie pięknie aż tu nagle BACH(!) i serce podskakuje Ci do gardła wink
Lubię również piłkę nożną, jazdę konną i pływanie.
To tyle smile bo nie lubię pisać o sobie wink
Pozdrawiam Netkobietki i Netfacetów wink

Ula

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam serdecznie Wszystkich :-)

Witam;) czasem dobrze popisać z ludźmi bo możesz pomoc rozwiązać z ludźmi ich problemy doradzić i podnieść na duchu pozdrawiam i miłej nocy życzę smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam serdecznie Wszystkich :-)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024