jak poznać dobrą dziewczynę ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jak poznać dobrą dziewczynę ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 15 ]

Temat: jak poznać dobrą dziewczynę ?

Mam pytanie do wszystkich dziewczyn.  Jestem młodym 23 latkiem , jestem z Łodzi.  W jaki sposób znaleźć dziewczynę i być z nią szczęśliwy? Czuje się samotnie, bo na portalach społecznościowych poznałem kilka kobiet ale każda bawi się tylko uczuciami. 4 miesiące góra 6 miesięcy i rozpad   związku !  Dlaczego? Nie wiem ,ale ja jestem dobrym człowiekiem.
Lubię śpiewać.   Oczywiście miły, spokojny, zawsze ładnie ubrany, nie palący, nie piję alkoholi.
Nie wiem jak znaleźć tą miłość, w sieci internetowej czy na dyskotece, a może w autobusie?   Co byście zrobili na miejscu moim miejscu?

Zwracaj uwagę na pisownię!!! Regulamin naszego forum jasno stwierdza, że należy pisać poprawną polszczyzną - Twoje błędy strasznie rażą!  Jeśli nie dostosujesz się do moich próśb będziemy musieli się pożegnać.
Moderatorka- apoteoza

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: jak poznać dobrą dziewczynę ?

Nie ma recepty na poznanie kogoś fajnego, albo się trafi na ta osobę, albo nie. Masz dopiero 23 lata, to bardzo mało. Nie szukaj szczęścia na siłę a samo do Ciebie przyjdzie.

Poza tym to Ty się uważasz za miłego, dobrego, dobrze ubranego człowieka, być może dziewczyny z którymi się spotykałeś widziały w Tobie również wady... stąd te niepowodzenia.

I to nie ma znaczenia gdzie poznajesz daną osobę, czy jest to portal społecznościowy, czy szkoła, autobus, wszędzie można trafić na kogoś wartościowego smile

Jeszcze spotkasz tę swoją wymarzoną ... trochę cierpliwości.

3

Margot77 napisał/a:

I jeszcze pewnie nie raz gorzko zapłaczesz z tego powodu.

ps. Wiem wiem pesymista ze mnie.

4

Fiu fiu fiu? brzmi jak anons . Głowa do góry na wszystko przyjdzie czas.

5

Czerepach napisał/a:
Margot77 napisał/a:

I jeszcze pewnie nie raz gorzko zapłaczesz z tego powodu.

ps. Wiem wiem pesymista ze mnie.

Raczej realista, ale nie można się poddawać tylko z obawy przed porażką. Choć sama mam podobne podejście, wiem że poddanie się też jest przegraną.

6

No tak  ale powiem tak że  na portalach internetowych  cieszko znaść dziewczyne jak się znajdzie to  przeważnie dziewczyny internetowe są z facetami wiecej jak 3 miesiące góra 1 miesiąć spotkałem się z innymi ludzmi i to samo jest to jest prawda dziewczyny internetowe są gorsze bo szukają złota jak ten się znudzi to nowy znajdzie się w sieci

7

Skoro twierdzisz i z góry oceniasz, że w necie nie znajdziesz swojej drugiej połowy, to po co zaglądasz na kolejne forum? Tym bardziej, że już przejechałeś się i masz pewne doświadczenie... Twoja polszczyzna mnie przeraża, musisz zainwestować w naukę poprawnego pisania. Mam na tym punckie hopla i strasznie mnie irytuje, jeśli ktoś nie potrafi poprawnie pisać w swoim ojczystym języku - masakra!
Młody jesteś, więc wrzuć na luz, jeszcze masz czas.
Opisałeś siebie w super latywach, a to jest Twoja ocena, zgadzam się z Margot77, może w oczach innych dziewczym wcale nie jesteś taki... świetny? Mnie odstrasza Twoja pisownia, to drobny szczegół, wiem, ale mnie by to na pewno przeszkadzało. Nie masz dystansu do swojej osoby i jesteś zbyt pewny siebie, a to nie zawsze popłaca.
Swojego chłopaka poznałam na znanym portalu nk.pl i wiem, że można znaleźć kogoś w sieci, jestem z nim prawie dwa lata. Na pewno zdecydowanie lepiej jest wychodzić niż siedzieć przed komputerem, w klubach, pubach, na mieście jest większe prawdopodobieństwo poznania kogoś i utrzymania znajomości przez dłuższy czas. Samo zdjęcie i parę zdań to zdecydowanie za mało, można bardzo się rozczarować i widocznie tak było w Twoim przypadku...

8

A po co Ci dobra dziewczyna? To byłaby wielka niesprawiedliwość losu gdyby taki nieodpowiedzialny, tchórzliwy egoista poznał dobrą dziewczynę.

Jeśli nie możesz poznać żadnej na portalach randkowych to znaczy, że jednak dziewczyny resztki rozumu mają i nie zadają się z żonatymi dzieciakami, którzy myślą tylko o tym, aby im się życie ułożyło. A co z tą dziewczyną?
http://www.netkobiety.pl/t24900.html
Ona twoim zdaniem dobra nie jest, więc niech sobie żyje w błogiej nieświadomości, że wszystko jest ok, zajmuje sie dzieckiem i czeka spokojnie aż ty znajdziesz inną, która na ciebie nie krzyczy?

9

te wszystkie rzeczy wcale nie sa takie oczywiste. mysle, ze ni ema konketnych rad i jakiejs rady cud, ktora pmoze kazdemu facetowi. kazdy musi probowac roznych rzeczy w zaleznosci od kobiety. ja np najbardziej lubie jakies zabawne metody hehe. wyczytalem ostatnio smieszne teksty nie wszystkie sa super, ale np ten o terrorystach rzuca na kolana hehe. mozecie obczaic na www .jak-poznac-dziewczyne.pl tak poza tym, prawda jest taka, ze niektorzy z nas to straszne dupy, a nie faceci i tylko uzalamy sie nad soba, ze mamy pecha, a tak naprawde nic ze soba nie robimy.... jednak wierze iz kazdy znajdzie swoja panne! Pozdro

10

Zwracaj uwagę na pisownię!!! Regulamin naszego forum jasno stwierdza, że należy pisać poprawną polszczyzną - Twoje błędy strasznie rażą!  Jeśli nie dostosujesz się do moich próśb będziemy musieli się pożegnać.
Moderatorka- apoteoza
Gdy to forum powstawało nie było tego typu cyrków !!
Mnie osobiście rażą tego typu uwagi od moderatorów , rozumiem że dyslektyków i dyz grafów należy usunąć z forum bo to podgatunek

ps. proszę to rozważyć byłam kiedyś moderatorem na tym forum i wiem co pisze.

11

witam powiem coś ci bo wkurzają mnie faceci którzy zamiast porządkować swoje życie małżeńskie pchają się w ramiona innych kobiet!!!!! Zamiast pchać się w łóżko innej popracuj nad swoja relacja z żoną biorąc ślub chyba wiedziałeś że to nie zabawa w seks a prawdziwe życie które też ma swoje wady !!!!!Więc nie szukaj porządnych kobiet bo większość nie umawia się żonatymi !!!! Popracuj nad małżeństwem i poprawną polszczyzną to moja rada bo innej nie ma!:) Bo żona na mnie krzyczy !!dzieciak jesteś i już zamiast szukać kochanki udajcie się razem z żoną do poradni małżeńskiej macie dziecko !!!

12

Aaricia napisał/a:

A po co Ci dobra dziewczyna? To byłaby wielka niesprawiedliwość losu gdyby taki nieodpowiedzialny, tchórzliwy egoista poznał dobrą dziewczynę.

Jeśli nie możesz poznać żadnej na portalach randkowych to znaczy, że jednak dziewczyny resztki rozumu mają i nie zadają się z żonatymi dzieciakami, którzy myślą tylko o tym, aby im się życie ułożyło. A co z tą dziewczyną?
http://www.netkobiety.pl/t24900.html
Ona twoim zdaniem dobra nie jest, więc niech sobie żyje w błogiej nieświadomości, że wszystko jest ok, zajmuje sie dzieckiem i czeka spokojnie aż ty znajdziesz inną, która na ciebie nie krzyczy?

No to jestem w lekkim szoku!
Straszny z ciebie egoista.Jak niechcesz dłuzej życ ze swoją żona to sie rozwiedz,płać alimenty i zacznij od nowa ale nie oszukuj jej bo to najgorsze co możesz zrobić!

13

A jak poznać dobrego faceta? wink no właśnie..
Poza tym , dla każdego dobra dziewczyna/facet będzie znaczyło coś zupełnie innego...

14

Dużo fajnych facetów chce poznać fajne

Posty [ 15 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » jak poznać dobrą dziewczynę ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024