Recenzje kosmetyków - Forum Netkobiety.pl

Recenzje kosmetyków i perfum, rozmowy o kosmetykach i środkach upiększających zarówno tych, które możemy kupić jak i tych, które przygotowujemy samodzielnie w domu.

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Polityka Samotność

#1 2007-08-16 00:23:16

appricot
Niewinne początki

Błyszczyk, który się nie klei

Cz znacie jakiś błyszczyk, który się nie klei???Zawsze jak tylko się czegoś napiję to na szklance pozostaje ślad, czasem jak włosy spadną na twarz to też zaraz włosy się kleją!!!Czy jest jakiś taki który by się NIE KLEIŁ???

#2 2007-08-16 00:29:59

domina
Gość

Re: Błyszczyk, który się nie klei

nie wiem czy jest nie klejący się, ja ostatnio mam 3D Shine & Care (Eveline), jest fajny mi nie sklajał ust, może dlatego bo nakładam cieńką warstewkę, no i nawet długo utrzymuję się na ustach!!!

#3 2007-08-16 00:33:10

Elvira
Net Przyjaciółka

kupiłam z l oreal Glam Shine, fajnei wygląda, błyszczy sięi usta bardzo ładnie wyglądają, jakby większe, dobrze nawilża usta,i wg mnie nei lepi się, al eto moje subiektywne odczucie, na szklance zostaje ślad, al e  chyba tak zawsze jest jak się malujemy błyszczykiem czy szminką, czymkolwiek!

Ostatnio edytowany przez Ewcia (2007-08-16 00:33:35)

#4 2007-08-16 22:14:19

polyskliwa
Gość

Z rękę na sercu mogę Wam polecić Vinyl Lip Rimmel, jest super, ma owocowy zapach ładnie wygląda, usta barzdo błyszczą, nie jest tłusty ani sięnei klei, dobrze nawilża i bardzo długo utrzymuje się na ustach:)

#5 2007-08-31 20:11:02

ClonMack
Powoli się zadomawiam

dzisiaj kupilam w rossmanie blyszczyk LOVELY LIPS( lip gloss z efektem chlodzacym z formula powiekszajaca usta Maxi Lip)na ustach sie nie klei i juz jestem zadowolona!!

Stopka forum