Jak złodziej nocą ... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Jak złodziej nocą ...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: Jak złodziej nocą ...

Zdawało mi się, że nigdy nie odejdzie, że tak bardzo wpasowała się w istnienie swiata, że gdziekolwiek skieruje swoje kroki - zawsze i wszędzie poprostu ... będzie ...
Stojąc w drzwiach kazdego dnia prócz " kocham Cię ... " jak mantrę powtarzałam : " obiecaj, że jutro bedziesz na mnie czekała ... obiecaj ... " ...
Obiecała ....

Obiecała ...

Ale zdarzył się ranek gdy obietnicę swą złamała ...

I teraz już ani zawsze ani wszędzie już Jej nie będzie ...

Mojej Mamy ...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak złodziej nocą ...

Popłakałam się tak to ujęłaś niesamowicie dziewczyno, że właśnie płaczę jak bóbr. Nie chce nawet o tym myśleć, co się ze mną stanie gdy mojej kiedyś zabraknie sad Tak często zapominamy jak bardzo kruche jest życie. Jak bardzo stąpamy po lodzie. Jak szybko możemy stracić w jednej chwili tych, których najbardziej kochamy. Zostaje tylko wiara, że gdzieś są. I że czekają na nas. Że się jeszcze z nimi spotkamy. Wierzę ,ze Twoja mam gdzieś, w jakichś drzwiach na Ciebie czeka !

3

Rozum kłóci się z sercem, które wyrywa się i miota w żalu i tęsknocie ... Nijak zrozumieć nie mogę, że czasu cofnąć się nie da, że telefon nie zadzwoni , że te święta choć tak bardzo ukochane nigdy już nie będą takie same ...

4 Ostatnio edytowany przez dziubek (2008-11-12 08:42:39)

czytając to wspominałam swoje chwile kiedy ja to przeżywałam;( miałam 10 lat a pamiętam jakby to było wczoraj....
najbardziej jej brakuje gdy dzieje się coś u Ciebie ważnego, ślub, narodziny dziecka lub nieudany zwiazek z partnerem.
Niema się kogo poradzić ani komu wyżalić. BARDZO MI PRZYKRO   TRZYMAJ SIĘ..... I POMYŚL, ŻE TAM NA GÓRZE JEST JEJ LEPIEJ

5

Trzymam się albowiem wyjścia innego nie ma - wszak tak nas życie zaprogramowało ...
wciąż jednak zadaję sobie pytanie - dlaczego teraz, tak szybko, tak niespodziewanie - tak wręcz beznadziejnie i tak ... okrutnie ...

wybaczcie, że roztkliwiam się nad sobą właśnie tutaj i tak pochmurnie wkraczam w tok życia forumowego ale ...

ach ... sama już nie wiem czym jest to ale ....

6 Ostatnio edytowany przez Danusia (2008-11-12 18:40:01)

Numeria........ nic już nie będzie takie samo.Ja w ciągu 4 miesięcy straciłam kochanego męża i mamę.Jednak trzeba żyć dalej- jesli nie dla siebie- to dla swoich bliskich.I choć smutek i żal rozrywa serce- trzeba budzić się codziennie,iść rytmem dnia...... u mnie doszły jeszcze codzienne wizyty na cmentarzu.Ktoś powie....... po co????? bo taką miałam potrzebę.Miałam....... minęły lata.Czas zatarł ślad...... ale zostały wspomnienia i pamięć ..... i....... miejsce w sercu,którego tak naprawdę Nikt nie jest w stanie zapełnić.Życzę Ci byś  odnalazła w sobie spokój.Nie cofniesz czasu..... a i wściekłość - uwierz mi nic nie da.

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MOJA NIESAMOWITA HISTORIA » Jak złodziej nocą ...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024