CZESC! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: CZESC!

WITAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE! JESTEM TUTAJ NOWA, MAM NADZIEJE, ZE ZOSTANE DOBRZE PRZYJETA. MAM NA IMIE ZANETA, MAM 40 LAT. NIE PRACUJE, WYCHOWUJE DZIECI I ZAJMUJE SIE DOMEM. ALE W SUMIE TO CHYBA NAJCIEZSZA PRACA. BEDE SOBIE TU CZASEM ZAGLADAC, MAM NADZIEJE, ZE ZNAJDE TROCHE CIEKAWYCH PORAD I POZNAM WIELE MILYCH OSOB. POZDRAWIAM!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: CZESC!

Cześć alfaiomega:)
Wiesz, mam dość skromne doświadczenie w "forumowaniu", ale podobno pisanie wielkimi literami jest równoznaczne z krzyczeniem.
No chyba, że masz wadę wzroku big_smile:D:D (to nie jest złośliwość, sama właśnie musiałam sprawić sobie pierwsze okulary do czytania drobnego druku)

3

Witamy bardzo, bardzo serdecznie smile Rzeczywiście tak jak pisze oxyewa pisanie wielkimi literami na forum jest równoznaczne z krzykiem, dlatego proszę zwróć na to uwagę w swoich następnych wypowiedziach smile

4

Witamy smile Czuj się jak u siebie smile

5

Witaj,zapraszamy do pisania.:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024