Melancholijne dni u kobiety - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Melancholijne dni u kobiety

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Melancholijne dni u kobiety

Witam, otóż pojawiła się dzisiaj u mnie ciekawa sytuacja. Budząc się rano miałam łzy w oczach..od tamtej chwili było coraz dziwniej, ponieważ humor mi się pogarsza jak i łzy same lecą, nawet nie mam powodu do płaczu. Niepokoi mnie to ponieważ jest to dla mnie nowe. Płakać od tak? I ten smutny nastrój. Na pewno nie ma to związku z okresem, byłoby to o 1,5 tygodnia za wcześnie, a i przeważnie jestem nerwowa niżeli płaczliwa, czy smutna.

Nie wiem czy ma to związek z dłuższym brakiem apetytu, o 3 tygodni jem o ponad połowę niż wcześniej. Oczywiście kilka kg mniej mnie cieszy, ale też i martwi. Zauważyłam tez jednak, ze moje koleżanki, które niegdyś były szczupłe przytyły po kilka kilogramów. Być może to sprawka przesilenia?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Melancholijne dni u kobiety

Sprawka przesilenia...możliwe.I ta wiosna tak dziwnie nastraja.Niby radośc a z drugiej strony jakies obawy...tak jakby zycie się na nowo zaczynalo...i nie wiemy co przyniesie.Jakos sie tez nastroilam melancholijnie smile
CLAIRE droga a czy ty nie masz przypadkiem problemow z tarczycą?Kiedy robilas ostatnie badanka takie ogólne i fokle?

3

Byłam ostatnio u lekarza, ale nic nie wskazuje na jakiekolwiek powikłania. Dlaczego pytasz o tarczycę?
Może faktycznie to sprawka przesilenia. A jeśli to widocznie jest to takie chwilowe..

4

CLAIRE zapytałam bo tarczyca to ważny hormon.W niektorych przypadkach się tyje w niektorych chudnie...no i te Twoje nastroje...Jesli jednak to przesilenie to poczekaj troche.Ja wspomagam się magnezem i czuje się bardziej rześka smile Pozdrawiam

5

O, skorzystam.:) Czekolado nadchodzę! smile
Dziękuję za radę, pozdrawiam!

6

CLAIRE czekolada!!!? ups...zapomnialam żes ty chuda big_smile Pozdrawiam

7

Może nie tyle co chuda, ale szczupła.;) Trochę czekolady nie zaszkodzi, zresztą...to sama przyjemność.:)

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Melancholijne dni u kobiety

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024