Co potrafi człowiek po alkoholu? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Co potrafi człowiek po alkoholu?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Co potrafi człowiek po alkoholu?

Szukałam i nie znalazłam to więc piszę tylko nie wiem czy w dobrej zakładce piszę ten temat. Po pjanemu kradniemy,mieścimy się w ośmiu do fiata 126p i gryziemy policjantów... W niedzielę widzałam aż mi wstyd do teraz moja mama jechała rowerem i sie przewróciła nie mogla wstać. A co Wy potraficie ? Albo czego byliście świadkiem? Czekam na najdziwniejsze opowieści,takie z życia wzięte.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Fumiko (2011-04-01 14:33:39)

Odp: Co potrafi człowiek po alkoholu?

Post nie na temat

3

Mam dośc słabą głowę i po alkoholu zazwyczaj nie robię nic głupiego, a raczej mówię:) tzn włącza mi się faza, głupawka, śmieje się niewiadomo z czego. Niekiedy po alkoholu zdarza mi się po prostu zamulać, jeśli wypiję, a mam doła. Hmm jeśli chodzi o głupie rzeczy, to pewnie taniec z koleżanką przed innymi znajomymi, śpiewanie, darcie się na pół miasta i to by było chyba na tyle:) nie kradnę, nie wyzywam także jestem raczej wtedy "spokojna" tongue po prostu nie wyrabiam szkód, jak to niektórzy. Oczywiście wszystko wśród znajomych, nie obcych ludzi, bo wtedy to już staram się nie pić.

4

Liren25 napisał/a:

Szukałam i nie znalazłam to więc piszę tylko nie wiem czy w dobrej zakładce piszę ten temat. Po pjanemu kradniemy,mieścimy się w ośmiu do fiata 126p i gryziemy policjantów... W niedzielę widzałam aż mi wstyd do teraz moja mama jechała rowerem i sie przewróciła nie mogla wstać. A co Wy potraficie ? Albo czego byliście świadkiem? Czekam na najdziwniejsze opowieści,takie z życia wzięte.

Nie wiem jaki jest cel tego tematu. Jak dla mnie alkohol jest dla dorosłych ludzi - dorosłych, czyli umiejących pić kulturalnie i z umiarem. Jasne, widziałam sporo dziwnych akcji poalkoholowych, samej też zdarzyło mi się kilka razy przeholować - ale czy to powód do dumy i tworzenia "imprezowych legend"? Raczej nie.

5

Masz racje i chciałabym żeby ten wątek został zamknięty jednak.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » W KRĘGU DOMOWEGO OGNISKA » Co potrafi człowiek po alkoholu?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024