Po 40-ce to czas kiedy znowu zaczyna się czegoś szukać (kogoś?). Nowych ludzi, przyjaźni, kontaktów i może odpowiedzi na niektóre pytania.Dlatego tu jestem. Mam nadzieję, że znajdę tu coś dla siebie, i zobaczę jak inni a raczej inne radzą sobie z problemami wieku "średniego".
Pozdrawiam
Witaj serdecznie w naszym przemilym towarzystwie. Z pewnoscia znajdziesz tu to wszystko o czym piszesz.Rozgosc sie i pisz co ci lezy na sercu. Powodzenia.
Po 40-ce to czas kiedy znowu zaczyna się czegoś szukać (kogoś?). Nowych ludzi, przyjaźni, kontaktów i może odpowiedzi na niektóre pytania.
Pozdrawiam
Witaj Eska!
Na pewno fajna z ciebie dziewucha...
:) .... zapraszam cię do naszej kafejki 40+..... dziwię się, że do niej jeszcze nie dotarłaś.....
:D ... wpadnij w wolnej chwili na pogaduchy
Witaj Eska, od siebie dodam: uważaj, netkafejki uzależniają !
:D
hej Eska tu violet444 i mam 44 lata
Witaj Eska_62. Mam 39 lat i chce dobrze sie przygotowac do mojej 40-tki
dlatego jestem na forum zeby rozwiazac problemy i poznac nowe osoby , dlatego rozpoczelam diete Dukana ,zeby schudnac 20kg i wkroczyc w czterdziestke w seksownej obcislej kiecce
he he
jestem nowa wczoraj sie zalogowaiam na imie mam jola jestem po 40 a nawet blizej 50 pozdrawiam
Serdecznie witamy na forum ![]()
witajcie Eska_62 i jolanta31 mama nadzieje ze znajdziecie cos dla siebie milago natym forum i jak Kadbe zapraszam do naszej kafejki o tu i najlepiej zaczac ja czytac od konca
pozdrawiam i zycze milej zabawy na forum ![]()