Pozdrawiam wszyskich a zwłaszcza koleżanki po 40 -ce - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Pozdrawiam wszyskich a zwłaszcza koleżanki po 40 -ce

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Pozdrawiam wszyskich a zwłaszcza koleżanki po 40 -ce

Po 40-ce to czas kiedy znowu zaczyna się czegoś szukać (kogoś?). Nowych ludzi, przyjaźni, kontaktów i może odpowiedzi na niektóre pytania.Dlatego tu jestem. Mam nadzieję, że znajdę tu coś dla siebie, i zobaczę jak inni a raczej inne  radzą sobie z problemami wieku "średniego".
Pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :
Odp: Pozdrawiam wszyskich a zwłaszcza koleżanki po 40 -ce

Witaj  serdecznie w naszym przemilym  towarzystwie. Z pewnoscia znajdziesz tu to wszystko o czym piszesz.Rozgosc sie  i pisz co ci lezy na sercu. Powodzenia.

3

Eska_62 napisał/a:

Po 40-ce to czas kiedy znowu zaczyna się czegoś szukać (kogoś?). Nowych ludzi, przyjaźni, kontaktów i może odpowiedzi na niektóre pytania.
Pozdrawiam

Witaj Eska!

Na pewno fajna z ciebie dziewucha... smile:) .... zapraszam cię do naszej kafejki 40+..... dziwię się, że do niej jeszcze nie dotarłaś..... big_smile:D ... wpadnij w wolnej chwili na pogaduchy

4

Witaj Eska, od siebie dodam: uważaj, netkafejki uzależniają ! big_smile:D

5

hej Eska tu violet444 i mam 44 lata

6

Witaj Eska_62. Mam 39 lat i chce dobrze sie przygotowac do mojej 40-tki smile dlatego jestem na forum zeby rozwiazac problemy i poznac nowe osoby , dlatego rozpoczelam diete Dukana ,zeby schudnac 20kg i wkroczyc w czterdziestke w seksownej obcislej kiecce smile he he

7

jestem nowa wczoraj sie zalogowaiam  na imie mam jola jestem po 40 a nawet blizej 50 pozdrawiam

8

Serdecznie witamy na forum smile

9

witajcie Eska_62 i jolanta31 mama nadzieje  ze  znajdziecie cos dla siebie  milago natym forum i jak Kadbe zapraszam do naszej kafejki  o tu i najlepiej  zaczac ja czytac  od konca smile pozdrawiam i zycze milej zabawy na forum smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Pozdrawiam wszyskich a zwłaszcza koleżanki po 40 -ce

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024