Moje drogie. A wiec tak: jestesmy razem 1, 5 roku. Wszytsko jest dobrze. Sprawy seksu jedynie wymagaja poprawek. W skrocie sypiamy ze soba bardz rzadko, 2 razy w tygodniu, czasami raz na tydzien. Facet ma gorszy okres, wrecz mozna to nazwac depresja. Jak juz jest zreszta stosunek trwa on minute- doslownie. Jakis czas temu byla jakas powtorka ale istatnio ciezko z tym.
I podczas seksu moj facet lubil przelaczyc na jakis film ktory np leci wieczorem na tvn turbo czyli nic takiego> Ja nie mam nic przeciwko fogladania, nawet sadze ze duzo czesciej ja ogladam niz on. On to tylko trakcie seksu robi. Ale wczoraj moim zdaniem miarka sie przebrala.
Uwazam sie za kobiete atrakcyjna Ja- podrwyaja mnie faeci, wysoka, zgrabna itd. Czy jemu sie podobam? Zaczynam w to watpic, kiedy sie chwalil kolegom ze ma fajna kobiete, ladna a teraz jak ostatnio koledy mnie pochwalili ze taka ladna on powiedzial a tam diabelek, i n jak wypil to mowil przy mnie a nie widzieliscie ladnych, na ukrainie sa same ladne...az nie mozna przejsc obojetni, odmowic takiej. DOsc czesto wtraca w towarzystie temat ukrainek zdanie ze takie ladne - tyle , jak siedzimy w meskim gronie. Nawte kiedys mowil ze nastepna po mnie napewno bedzie mial Z Rosji.
Jakos reagowalam smiechem no bo wiedzialam ze mnie nie zdradza- tego jestem pewna bo 24 na dobe razem jestesmy. Ale mysli zaczynaja mi przychodzic takie ze ze mna jest tylko bo nie trafila sie inna. Przede mna korespondowal z ukrainkami, mial strony na tamtych portalach ale przez 3 lata byl sam bo stwerdzil ze one tylko pieniadze kochaja, choc i tak uwaza ze sa mniej cwane od Polek i milutkie. Moj facet na pocatku duzo razy gral macho...Porpostu mowil glupie rzeczy, teraz juz jedynie zostaly te glupie teksty o Ukrainkach......
ach..ciezko...Wczoraj za to napilismy sie duzo i mial byc sex, szukal czegos w telewizji jakiegos filmiku ale minal i zatrzymal sie na RU tv, program Ruski muyka a ja sie uwierzcie tak poczulam strasznie..nie wiem moze to ze po alkoholu...nie wiem co teraz myslec????
W momecie jak widzial moja mine ze wlaczyl cos nieodpowiedniego, przytulic mowiac kochana jestes, ja naparwde cche byc Toba