skąd wziąć pieniążki po macierzyńskim, gdy nie wraca się do pracy? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » skąd wziąć pieniążki po macierzyńskim, gdy nie wraca się do pracy?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: skąd wziąć pieniążki po macierzyńskim, gdy nie wraca się do pracy?

w skrocie:
koncze macierzynski-nie chce wrocic do pracy,ale zalezy mi na pieniazkach..wychowawczy tj dodatek platny mi nie przysluguje..i moze to glupie ale pomyslalam aby polozyc zwolnienie lekarskie..zawsze to jakis grosz..a pozniej (mam nadzieje) sami mnie zwolnia..i zasilek dla bezrobotnych..jestem w kropce-poradzcie kobietki!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: skąd wziąć pieniążki po macierzyńskim, gdy nie wraca się do pracy?

jak nie stać Cie na siedzenie w domu z dzieckiem to nie masz innej mozliwosci jak isc do pracy...pracujac zdobywamy pieniadze, a zasilki kiedys sie koncza, dlugie zwolnienie moze Ci zepsuc swiadectwo pracy wiec nie ma co kombinować tylko trzeba pracowac.

3

czarna napisał/a:

w skrocie:
koncze macierzynski-nie chce wrocic do pracy,ale zalezy mi na pieniazkach..wychowawczy tj dodatek platny mi nie przysluguje..i moze to glupie ale pomyslalam aby polozyc zwolnienie lekarskie..zawsze to jakis grosz..a pozniej (mam nadzieje) sami mnie zwolnia..i zasilek dla bezrobotnych..jestem w kropce-poradzcie kobietki!

Czemu nie przysługuje Ci dodatek za urlop wychowawczy?
Bo przekraczasz kryterium dochodowe? nawet po utracie zarobków spowodowanych przejściem na wychowawczy?

4

dokladnie tak jak piszesz..nawet wtedy..

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRACA DLA KOBIET - POPULARNE ZAWODY, PRACA NA ETACIE, WŁASNA FIRMA » skąd wziąć pieniążki po macierzyńskim, gdy nie wraca się do pracy?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024