Samotni z pomorskiego!oto nasz kacik:) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotni z pomorskiego!oto nasz kacik:)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Samotni z pomorskiego!oto nasz kacik:)

Witam wszystkich forumowiczow i forumowiczki.Nie znalazlam jeszcze tematu ktory mialby na celu zrzeszenie ludzi samotnych z wojewodztwa pomorskiego.Ja jestem z malej miejscowosci Bytow ktory jest polozony o okolo 50 km od Slupska.Chetnie poznam ludzi wlasnie z pomorskiego.Dzielcie sie swoimi odczuciami i tym jak radzicie sobie z samotnoscia a ja chetnie pomoge i rowniez sie zwierze.Jestem od ponad miesiaca po rozstaniu z mezczyzna ktory zabawil sie moimi uczuciami.Zle to przeszlam ale szczerze mowiac teraz swietnie sobie radze i postanowilam cierpliwie czekac na swoja polowe a nie szukac na sile;)mysle ze to najlepsze rozwiazanie.Poza tym od kwietnia rozpoczynam szkolenie ktore bedzie trwac do grudnia i pewnie tez poznam wielu wspanialych kobiet jak i mezczyzn.Obecnie skupiam sie na tym aby rozwinac swoje zainteresowania i umiejetnosci.Skupiam sie teraz na tym aby sie rozwijac i to pomaga mi w zapominaniu o tym ze jestem samotna chociaz przyznam ze zdarza mi sie poplakac poniewaz chialabym do kogos sie przytulic,przy kims zasypiac i budzic sie ale wierze ze w koncu sie tego doczekam;)a jak wy sobie radzicie?co czujecie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotni z pomorskiego!oto nasz kacik:)

Czesc sylwiunia23,ja nie jestem z Twoich okolic,bo pochodze z Wlkp. ale chcialam Ci tylko napisać ,ze ja tez po rozstaniu zaczynam sie rozwijac.Mam zamiar isc na kurs j.ang. i moze silownia:)
Fajnie,ze nie dajemy sie rutynie:) Walczymy z tym,zeby  samotnosc nie doskwierała nam.
Owszem bede niekiedy takie dni,gdy bedzie nam zle,ale przetrwamy to.
POWODZENIA!

3

Ada maria;)ciesze sie ze napisalas.to nieistotne skad jestes.to prawda co napisalas nie mozemy dawac sie rutynie bo inaczej te dni samotnosci bylyby dla nas bardzo dlugie.ciesze sie ze tez sobie radzisz;)a jakby nie patrzal to kazdy dzien zbliza nas do tego wielkiego dnia w ktorym poznamy swoja druga polowke;)rowniez zycze powodzenia i pozdrawiam;)

4

hej Sylwiunia23 ja do zeszłego roku też mieszkałam w okolicach Bytowa a teraz troche dalej bliżej gdańska. Też zostałam porzucona przez partnera wymieniona na inny większy i bardziej kasiasty model. Ciężko było mi się pozbierać ale praca, przyjaciółki i rodzina pomogły mi w tym. Ś rednio raz na miesiąc przejeżdżam przez Bytów więc może kiedyś się spotkamy na jakiejś kawie w Tonicu ? Pozdrawiam

5

witaj naiwna:)swietny pomysl z ta kawa.chetnie sie z Toba spotkam;)

6

Hejka jasne nie ma sprawy jak będę się wybierać do Bytowa to dam znać smile

7

to swietnie:)bardzo sie ciesze i pozdrawiam

8

Heh..;) Nic innego nam nie zostało,wiec póki jest sie wolnym i ma sie czas,to trzeba korzystac.Bo jak sie ma faceta to praktycznie kazdy wolny czas sie przeznaczało dla niego no nie?
A moge wiedziec na czym polega te Twoje szkolenie,ze az tak dlugo ono bedziie trwac?
Pozdrawiam

9

to bedzie szkolenie ktore uzupelnia kwalifikacje zawodowe ludzi ktorzy nie ukonczyli do konca szkoly tak jak ja.no i tez od poniedzialku zaczynam prace w markecie kaufland poczatkowo na kilka godzin a potem mam nadzieje ze na caly etat:)odnosnie samotnosci to musze wam powiedziec ze wczoraj w bibliotece miejskiej poznalam swietnego chlopaka.poprosil mnie o nr telefonu i od razu napisal:)umowilismy sie na sobote.szczerze mowiac jestem w szoku ze tak wszystko sie potoczylo.powiem wam ze chlopak jest nieziemsko przystojny i mily:)jestem ciekawa co z tego bedzie chociaz staram sie trzymac dystans do tego.jest tylko jedno ale.on w kwietniu wyjezdza do Holandi i niestety ale na dlugo.zobacze co bedzie dalej.nie bede sie angazowac ale przyznam ze ciagle o nim mysle bo duzo wczoraj razem rozmawialismy i bylo naprawde super.pozdrawiam

10

smile Jak  miło:) Szkoda,ze on wyjeżdza,ale na jak długo hm?
Ja nie wiem,ze tez wszystko musi nam sie utrudniać.
A kiedy on w kwietniu wyjezdza? Korzystaj poki mozesz:-)

11

Dokladnie to niewiem kiedy on wyjezdza.jutro mamy sie spotkac.mam nadzieje ze dojdzie do tego spotkania;)

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotni z pomorskiego!oto nasz kacik:)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024