Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
W tym wątku wypisujcie czemu macie "przerąbane" zacznę pierwsza :
Mam przewalone bo nie potrafię się przełamać i powiedzieć komuś na kim mi zależy co tak naprawdę czuje.
Poza tym nie wiem co chciałabym zrobić dalej ze swoim życiem wiele planów wiele pytań na które brak odpowiedzi
a czas ucieka ogólnie kiszka...
Mam przerabane,bo mam kiepska prace i na razie nie moge z niej odejsc ;(
Mam przerąbane, bo chce wynieść się z mieszkania, które wynajmuje, ale obawiam się rozmowy z właścicielem.. Poza tym nie mam narazie nic innego na oku ![]()
Mam przerąbane, bo siedzę i uczę się non-stop przez co śpię po 5-6h. A kujonem nie jestem ![]()
Mam przerąbane 2, bo czasem myślę o Niej gdy się uczę i się rozkojarzam ![]()
Mam przerabane 1, bo ciagle mysle o niej i nie moge normalnie pracowac oraz nie wysypiam sie.
Mam przerabane 2, bo jestem z nia blisko, coraz blizej, ale wciaz to nie jest "to".
Mam przerabane 3, bo w piatek dostalem bardzo niska podwyzke w pracy a na dodatek ktos mi wjechal w tyl auta... ![]()
un hombre........ rzeczywiście masz przerąbane
Ja to ogólnie mam przerąbane:(
każdy ma przerąbane
...
haaaaaaaaaa........... a ja dzisiaj byłam w lesie......... i nawet nie zgubiłam rowera i grzybów nazbierałam......... i nie mam przerąbane w zwiazku z tym.
Danusia, jestes szczęściarą
poki co jedyna, ktora nie ma przerąbane
))))
ne_mezis....... to się nazywa szukanie plusów w minusach.......
ale jak jaaaaa mam przerąbane to bóg jedyny wie
i to na dodatek sama sie przerąbałam..![]()
A ja juz nie mam przerabane tak bardzo, punkt 1 i 2 sa chwilowo nieaktualne ![]()
Ja mam przerabane bo jestem chora,nie mogę pracować a moja rencina często nie starcza nawet na leki....![]()
Ale jak popatrzę na to z drugiej strony,że 50% ludzi z moją chorobą umiera od razu jak ich tylko dopadnie,połowa z tych co przeżyją zostaje kalekami....Ja żyję,jestem sprawna,kocham i czuję się kochana,nie ja chyba jednak mam szczęście.![]()
Mam przerąbane bo:
primo: dowiedziałem się że Ona mnie nienawidzi ![]()
secundo: jest prawie 2 w nocy a ja robię przerwę na drzemkę 3h i o 5 wstaję się uczyć dalej.... a na 8 na zajęcia ![]()
Życie jest cudowne... ehhh... ![]()
Mam przerąbane, bo muszę napisać bardzo ambitną pracę w ciągu 10 dni a nie mogę się wcale skupić .
Na szczęście bezsenne nocy narazie mi się nie zdarzają. ![]()
mam propozycję aby ten wątek nieco zmienić i pójść w ślady Atiny
czyli Ci, którym się wydaje jak to mają bardzo przerąbane niech najpierw to napiszą a następnie spróbują znaleźć choć jedną pozytywną rzecz, która będzie im dodawać sił
co Wy na to???
Mam przerąbane, gdyż zauroczyłam sie w chłopaku, a z niego to jakaś lebioda jest:P Najpierw nadzieje a potem rozczarowania.
Paulla......... a nie da się "przycisnąć" gościa?
Nie chce wyjść na natrętną muchę. Dam mu troche czasu, sobie również na obmyślenie planu "B".![]()
Mam przerąbane bo:
Non-stop się uczę a koła i tak mam w dupę ![]()
Jest godzina 2:30 a ja się uczę ![]()
A mały plusik:
Chociaż ta moja "cholera"
nie dokłada mi dodatkowo problemów bo zachowuje się w miarę przyzwoicie
Nawet rozmawiamy ![]()
Facet.......... ucz się.......... ucz.......... nie marudź......... i popraw te koła - jeśli nie dla siebie - to dla tej Twojej "cholery".
Ja mam w sumie przerąbane z wielu powodów ale staram się myśleć,że jednak tak nie jest i dzięki temu to przerąbanie przeważnie do mnie nie dociera;)
Poza tym jak sobie przypomnę jak miałam przerąbane jeszcze pół roku temu to wysnuwam wniosek,że teraz i tak jest duuużo lepiej:D
Ja mam przerąbane, bo jakoś od 23 lat nie mogę się na tym świecie odnaleźć. Jakoś nie rozgryzłam tych wszystkich mechanizmów rządzących życiem
Pozytyw: jest ktoś, kto stale stara mi się wytłumaczyć o co w tym chodzi.
nie mam przerąbane, bo mam go przy sobie i nic więcej nie trzeba. zakochana, zdrowa, uśmiechnięta ![]()