długie spódnice - znowu modne ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » długie spódnice - znowu modne ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 25 ]

1 Ostatnio edytowany przez Suri (2011-02-23 14:23:34)

Temat: długie spódnice - znowu modne ?

Jakie jest Wasze zdanie na temat noszenia długich spódnic ? Wydawało się, że już wypadły z modowego obiegu na dobre - a tu niespodzianka,  wielki powrót. Tu kilka długich spódnic , które ewentualnie mi się podoba i które ewentualnie mogłabym założyć. Ale fanką długich spódnic nie byłam i nie będę smile A jak u was wygląda sytuacja z noszeniem długich spódnic, jakie modele są Waszymi ulubionymi ?

http://img403.imageshack.us/img403/636/spodnica1r.th.jpg

http://img571.imageshack.us/img571/6766/34926443.th.jpg

http://resources-7.select2gether.com/shopping/images/real/21/67/47/gai-mattiolo-couture-long-skirts-21674797.jpg

http://resources-7.select2gether.com/shopping/images/real/21/67/57/scervino-street-long-skirts-21675787.jpg

http://resources-8.select2gether.com/shopping/images/real/21/56/33/junya-watanabe-comme-des-garcons-long-skirts-21563328.jpg

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: długie spódnice - znowu modne ?

Długie spódnice są jak najbardziej w porządku.Przecież nie każda dysponuje idealnymi nogami np.żylaki.Ostatnia z Twojego wrzutu bardzo mi sie podoba.Niezwykle romantyczna i dziewczęca.:)

3

Ja nie przepadam za długimi spódnicami, ani sukienkami jedyna długa suknia jaką założę to pewnie będzie weselna. tongue

Z tych wklejonych tutaj najbardziej podoba mi się 1 i 4. smile

4

Nie podobają mi się długie spódnicę. Może dlatego, że jestem niska i dodatkowo taka długośc skracałaby mi nogi tongue chociaz dla osób starszych, bardziej dojrzałych, to jak najabrdziej pasują dłuższe spódnicę. Ja jak na razie wolę krótkie albo takie przed kolana smile

5

Lubię, nosze i będę nosić bez względu na modę wink Mam ich naprawdę sporo: z koronki, skóry, atłasu... Na zimę i na lato wink
Wbrew pozorom są bardzo kobiece i seksowne. Wiem też, że podobają się mężczyzną. Czasem to, co ukryte, pociaga bardziej niż podane niemal ,,na talerzu" wink

6 Ostatnio edytowany przez gossipgirl (2011-02-27 01:30:32)

Ja bym nie założyła żadnej z nich big_smile i to nie dlatego, że mi się nie podobają, uważam że dziewczyny często bardzo ładnie wyglądają w długich spódnicach ale ja czuję się w nich jak debil jakiś tongue niby jestem wysoka i szczupła więc nie powinno być źle ale po prostu nie mogę big_smile
i żeby nie było, że jestem zwolenniczką noszenia pupy na wierzchu  big_smile lubie spódnice takie w sam raz..w pół uda, przed kolano - wszystko też zależy od okazji tongue

7

Trzecia od gory piekna! :-)
Ja kiedys (w liceum) namietnie nosilam dlugie spodnice. Ostatnio rzadko. Ale msyle ze wrocę do teego wlasnei dzieki temu powracajacemu trendowi. Taka dlugosc plus rozkloszowanei ejst niezwykle seksowne....

8

szczerze nie podoba mi się żadna z spódnic które tu pokazałaś ale to jest moje zdanie i też nie lubię spódnic spódniczek.

9

mi się podoba taki trend, w ogóle powrót mody na boho/hippie jest super bo ja uwielbiam rzeczy w takim klimacie. sama zaczynam się niedługo rozglądać za jakimiś spódnicami, sukienkami na wiosne - lato w takim stylu. Bardzo ładne sukienki widziałam w River Island- w wiosennej kolekcji jest dużo takich rzeczy, np ta stylizacja jest śliczna - http://www.riverisland.com/Online/women/get-the-look/seventies-bohemia/seventies-bohemia-1 . Dzwony i kapelusze widze ze też wracają - http://www.riverisland.com/Online/women/get-the-look/the-flare/the-flare-2 smile

10

A ja lubię długie spódnice smile i sukienki. Właśnie oddałam do czyszczenia kreację na wesele - długą złoto-brązową sukienkę, na delikatnych, cienkich ramiączkach smile Odpowiedni krój i wygląda się prawie jak syrena smile.

11 Ostatnio edytowany przez cslady (2017-12-29 15:05:36)

Też lubię długie spódnice, chociaż przekonałam się do nich dopiero jakiś czas temu. Kupiłam sobie właśnie tą [niedozwolony link] jest super!.

12

Noś to w czym czujesz się dobrze i w czym Ci wygodnie smile Modne jest wszystko i nic... w internecie i mediach znajdziesz informacje zarówno zwolenników jak i przeciwników każdego stroju.

13 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2018-03-16 14:19:07)

Ja przekonałam się do długich spódnic i teraz noszę je bardzo chętnie. Ostatni znalazłam świetną w sklepie spamowanie i umieszczanie reklam na forum jest niezgodne z regulaminem  Jest mega elegancka i dodaje mnóstwo uroku.

14

iza895 napisał/a:

Ja przekonałam się do długich spódnic i teraz noszę je bardzo chętnie. Ostatni znalazłam świetną w sklepie spamowanie i umieszczanie reklam na forum jest niezgodne z regulaminem  Jest mega elegancka i dodaje mnóstwo uroku.

Tylko nie wiemy jaka ...
linki zostały usunięte

15

Zgodnie z regulaminem - na forum nie wolno wstawiać linków, reklam, ani spamować smile

16

IsaBella77 napisał/a:

Zgodnie z regulaminem - na forum nie wolno wstawiać linków, reklam, ani spamować smile

Ale można opisać lub wkleić zdjęcie

17

Ja właśnie zastanawiam się, czy do nich nie wrócić, ale chyba raczej długie i wąskie spódnice, bo takie szeromie to trochę się w nich czuję jak Cyganka albo jakaś zagubiona hipiska ahahah big_smile Albo rozszerzane ale do nich mała, obcisła góra, własnie tak w stylu lat 70tych. Ale wtdaje mi się, że wysokie kobiety lepiej w takim stroju wyglądają niż takie małe kulki jak ja.

18

Ja jestem fanką spódnic ołówkowych bardzo za nimi przepadam. Według mnie spódnice to świetny wybór do pracy czy na jakieś oficjalne spotkania czy nawet wyjścia z koleżankami. Według mnie dla niskich kobiet fajnie na wiosnę wybierać sukienki. Fajnie wtedy mogą podkreślić sylwetkę. smile

19

Długie spódnice tak na dobrą sprawę nigdy nie wyszły z mody, to bardziej kwestia naszego gustu oraz stylu, na tym polecam się skupić. W sklepach online bez problemu każda z nas znajdzie coś dla siebie, chętnie pomożemy podczas wyboru obuwia.

20

Podobają mi sie spódnice o długości midi i maxi plisowane. Pamiętam, jak jeszcze niedawno kojarzyły się wszystkim z modą starszych pań, a teraz taki hit.

21 Ostatnio edytowany przez gojka102 (2018-04-17 11:43:47)

Nataliii89 napisał/a:

Podobają mi sie spódnice o długości midi i maxi plisowane. Pamiętam, jak jeszcze niedawno kojarzyły się wszystkim z modą starszych pań, a teraz taki hit.

Nie przypominam sobie by kiedykolwiek długie spódnice kojarzyły się z starszymi paniami.Może na początku 20 wieku ale ja tego nie mogę pamiętać big_smile
W długich spódnicach chodziłam od liceum.Oczywiście zmieniały się fasony-ale długość-nigdy smile
Najbardziej lubię długie spódnice trapezowe z rozporkami po bokach
-nie trzeba kombinować bo prawie wszystkie bluzki i t-shirty do nich pasują:
https://assets.shwrm.net/images/j/p/jp5a22e3edec6d0.jpg?1512377020&w=1000&fit=max

Uwielbiam też asymetryczne:
https://media.mostrami.pl/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/1/7/17356_1_5.jpg

Nie cierpię natomiast takich:
https://mosaic01.ztat.net/vgs/media/pdp-zoom/M7/52/1B/00/DK/11/M7521B00D-K11@10.jpg

22 Ostatnio edytowany przez IsaBella77 (2020-03-02 18:16:14)

Osobiście uwielbiam spódnice maxi. Noszę je do ulubionych trampek w połączeniu z bluzą lub prostym t-shirtem.
Moje perełki zawsze trafiam tutaj

ciap! spam

Szybka wysyłka i bezproblemowy zwrot.

23

Jak byłam młoda nie lubiłam żadnych spódnic i w ogóle kojarzą mi się ze starszymi kobietami.

24 Ostatnio edytowany przez Piegowata'76 (2020-03-04 11:55:16)

Ja uwielbiam długie kiecki, chociaż i w krótszych chętnie chodzę. Długa oprócz walorów wizualnych niesie mnóstwo przesłań, skojarzeń i tzw. klimatów. Lubię klimaty smile
W internecie wyszperałam niedawno Spódnicowy Krąg Kobiet, gdzie uczestniczki chodzą wyłącznie w spódnicach i sukienkach, przeważnie długich, gdyż według nich spódnica ma jakieś walory energetyczne i nadprzyrodzone, dzięki niej kobieta łączy się ze swoją kobiecą energią ; trudno mi streścić całą tę ideologię. Jest to moim zdaniem przerysowane, lecz sympatyczne.
Ja aż tak ortodoksyjna nie jestem, ale podoba mi się pomysł zaprzyjaźnienia się z "kieckami" na co dzień, oswojenia tej części garderoby. Przyznajmy, że w ostatnich czasach spódnica (sukienka) stała się czymś niecodziennym i przegrywa z wygodą spodni. A to takie ładne - nosić sukienkę od niechcenia, jak gdyby nigdy nic smile

25

Wydaje mi się, że prócz mody trzeba się kierować wyczuciem stylu. Długie spódnice zawsze wyglądały fajnie. Jakoś nigdy nie potrafiłam ślepo podążać za modą. Zawsze kupowałam to, co mi się podobało. Trzeba to potem tylko ładnie skomponować

Posty [ 25 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » długie spódnice - znowu modne ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024