Burlesque - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Burlesque

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Burlesque

Oglądał ktoś z Was może ten musical?? Jeśli tak, proszę o opinie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Burlesque

A jakże oglądałam. Chciałam zobaczyć jak Kryśka sobie w filmie poradzi. I co mogę powiedzieć prosta nieskomplikowana banalna wręcz fabuła. ALE jeśli chodzi o wokale, układy choreograficzne, charakteryzacje jak najbardziej na TAK. Myślę że jeśli ktoś lubi Kryśke, jak ona śpiewa to film się spodoba.

3

Film bardzo miły dla oka i ucha. Obejrzałam bo jestem fanką wokalu Aguilery a tam było go sporo. Historia niczym harlequin ale barwnie i fajnie przedstawiona. Pozytywnie smile

4

Mnie się bardzo podobała, mojemu chłopakowi również- chociaż żadne z nas nie jest fanem tego typu filmów. Owszem, fabuła banalna. Za to przyjemnie popatrzeć na stroje, charakteryzacje i piękne kobiety wink Dodatkowo mnóstwo muzyki.
Przyjemne i lekkie wink W sam raz jako odskocznia w zimowy dzień.

5

Nie jestem fanką tego typu filmów,poszłam przypadkowo, nic innego już nie było. Przyjemnie się oglądało, fajne układy, piosenki ale fabuła banalna. Panom powinien się spodobać było na co popatrzeć wink

6

gdyby nie genialny wokal Kryśki film nie byłby aż tak dobry. Bardzo mi się podobał smile

7 Ostatnio edytowany przez Megi87 (2011-05-29 22:53:35)

Bardzo podobał mi się ten musical.
Kolorowe stroje, dużo tańca a i popatrzeć było na co smile (Jako kobieta w pełni heteroseksualna również lubię popatrzeć na piękne damskie ciała smile)
Film lekki, łatwy i przyjemny. Bardzo dobry na odstresowanie się. I Aguilera nawet dała czadu z wokalem.
Zresztą ja ogólnie lubię musicale, więc nie jestem zbyt obiektywna w tym temacie big_smile hehe.

8

Podobał mi się smile Tzn. fabuła banalna... ale muzyka podobała mi się mimo tego, że na co dzień słucham czegoś zupełnie innego.

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ŚWIAT FILMU » Burlesque

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024