Oglądał ktoś z Was może ten musical?? Jeśli tak, proszę o opinie.
A jakże oglądałam. Chciałam zobaczyć jak Kryśka sobie w filmie poradzi. I co mogę powiedzieć prosta nieskomplikowana banalna wręcz fabuła. ALE jeśli chodzi o wokale, układy choreograficzne, charakteryzacje jak najbardziej na TAK. Myślę że jeśli ktoś lubi Kryśke, jak ona śpiewa to film się spodoba.
Film bardzo miły dla oka i ucha. Obejrzałam bo jestem fanką wokalu Aguilery a tam było go sporo. Historia niczym harlequin ale barwnie i fajnie przedstawiona. Pozytywnie ![]()
Mnie się bardzo podobała, mojemu chłopakowi również- chociaż żadne z nas nie jest fanem tego typu filmów. Owszem, fabuła banalna. Za to przyjemnie popatrzeć na stroje, charakteryzacje i piękne kobiety
Dodatkowo mnóstwo muzyki.
Przyjemne i lekkie
W sam raz jako odskocznia w zimowy dzień.
Nie jestem fanką tego typu filmów,poszłam przypadkowo, nic innego już nie było. Przyjemnie się oglądało, fajne układy, piosenki ale fabuła banalna. Panom powinien się spodobać było na co popatrzeć ![]()
gdyby nie genialny wokal Kryśki film nie byłby aż tak dobry. Bardzo mi się podobał ![]()
7 2011-05-29 22:32:39 Ostatnio edytowany przez Megi87 (2011-05-29 22:53:35)
Bardzo podobał mi się ten musical.
Kolorowe stroje, dużo tańca a i popatrzeć było na co
(Jako kobieta w pełni heteroseksualna również lubię popatrzeć na piękne damskie ciała
)
Film lekki, łatwy i przyjemny. Bardzo dobry na odstresowanie się. I Aguilera nawet dała czadu z wokalem.
Zresztą ja ogólnie lubię musicale, więc nie jestem zbyt obiektywna w tym temacie
hehe.
Podobał mi się
Tzn. fabuła banalna... ale muzyka podobała mi się mimo tego, że na co dzień słucham czegoś zupełnie innego.