Alexander Mann Solutions - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2008-10-09 14:48:12

novvika
Gość Netkobiet

Alexander Mann Solutions

Witam, właśnie dostałam propozycję pracy w tej firmie na stanowisko - Konsultant ds rekrutacji.
Firma wydaje się fajna, ja bardzo chciałabym się rozwijać w branży HR i prowadzić rekrutację ( kończę teraz podyplomowe Zarządzanie Zasobami Ludzkimi) Czy ktoś z Was w niej pracował / pracuje ? Może coś więcej powiedzieć na jej temat ? Dzięki za każda informację !

#2 2008-10-09 17:48:54

ika
Gość Netkobiet

Re: Alexander Mann Solutions

Mój kolega pracuje Alexander Mann Solutions to korporacja także m.in. dress code itp. a jego praca polega na dzwonieniu i rekrutowaniu ludzi przez telefon też jest właśnie Konsultantem ds rekrutacji myśli o zmianie pracy bo się specjalnie tam nie rozwija ....

#3 2008-12-27 14:39:53

Puma
Słodka Czarodziejka

Re: Alexander Mann Solutions

Mój brat pracuje w Alexander Mann Solutions i jest tak sobie zadowolony - to znaczy na początek kariery, zaraz po studiach firma jest oki - są bonusy, prywatna opieka medyczna, kurs językowy , ale po roku dostrzegasz wszystkie minusy outsourcingu (nie cierpię outsourcingu więc z góry jestem uprzedzona do takich firm bo pracownik takich firm zarabia mniej niż byłby zatrudniony w firmie macierzystej ) No i po roku mój brat ma już serdecznie dość pracy w Alexander Mann Solutions i rozgląda się z czymś nowym. Także polecam po jego doświadczeniach , świeżo upieczonym absolwentom - na krótką rozgrzewkę. Po roku, półtora góra dwóch latach trzeba jednak zmieniać firmę bo człowiek się zupełnie nie rozwija.

Ostatnie tematy :

Stopka forum