Witam wszystkie forumowiczki,
ponieważ sama jestem nowa w rejonie Oleśnicy chciałabym poznać kogoś z tych rejonów by nie czuć się obco,lecz swojsko.Może któraś z was jest też z Oleśnicy bądź bliskich okolic.
Serdecznie pozdrawiam
Nowa Oleśniczaninka ![]()
Sandra 77 tutaj na naszym forum wszyscy czujemy sie swojsko i milo. Zapewniam cie, ze obojetnie z jakiego zakatka jestes , nigdy nie poczujesz sie , tu w naszym towarzystwie obco. Ja akuratnie jestem z Wroclawia.Serdecznie cie pozdrawiam.
Ja już nie jestem z Oleśnicy, ale mogę Ci zagwarantować, że jest to urocze miasto. Mieszkałam tam 10 lat i bywam średnio raz na 3 miesiące ![]()
Ja jestem z okolic olesnicy tzn wrocław, a pochodze z okolic bierutowa wiec to tez niedaleko ![]()
Ja też mieszkam teraz we Wrocławiu czyli całkiem blisko
Bywasz czasem we Wrocławiu?
Sandra a jak bardzo jesteś nowa
bo ja nową Oleśniczanką jestem w praktyce od półtora roku a w teorii od niecałego miesiąca bo się niedawno zameldowałam ![]()
Można więc by rzec że jedziemy na podobnym wózku ![]()
Jeśli masz ochotę pogadać - nie ma sprawy
jestem jak narazie dyspozycyjna ![]()
Pozdrawiam serdecznie!!
Jak ja wam zazdroszczę tej Oleśnicy, cisza, spokój, fajni ludzie, piękne miasto, no i tanie piwo w knajpie ![]()
Natka13 nie ma czego zazdrościć,taniej to w Oleśnicy jest w porównaniu z Wrocławiem ale to wszystko,bo w sklepach az takiego rozmachu nie ma.Noi do pracy wszyscy do Wrocławia jeżdżą.
Serdecznie cie pozdrawiam.