Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-10-04 12:20:05

beacisko
Gość

czy mogło dojść do zapłodnienia?

Witam. Od 2 lat biore tabletki ,biore je regularnie.Jednak podczas stosunku( 1 miesiąc temu) mojemu chłopakowi pękła prezerwatywa i skończył we mnie.Dostałam okres..jednak był skąpy. Czytam w internecie o tych wczesnych objawach, podobno okres może wystąpic przez 4 mieśiące.strasznie sie boję. I jeszcze nerki mnie bola co podobno jest to objawem. Mdłości nie mam,tylko dziwne uczucie w gardle...może to grypa,a może tak wyglądaja mdłości. Czy mogło dojśc do zapłodnienia? Czy nie potrzebnie panikuję?Pomocy:(

#2 2008-10-04 12:48:39

sueno6
100% Netkobieta

Re: czy mogło dojść do zapłodnienia?

Hej,
Myśle że nie masz obaw do paniki...możesz mi wyjaśnić tylko dlaczego używaliście prezerwatywy skoro regularnie zażywasz tabl anty?
Taki dodatkowy sposob jest konieczny gdy zapomnimy wziążć tabl lub zażywamy jakies leki, np.antybiotyki....
Objawy które opisują nie są wcale czymś nieokojącym...ale jesli cie to uspokoji do zrob test;)
Pozdrawiam;)

Być jak płynąca rzeka...

#3 2008-10-04 13:01:53

beacisko
Gość

Tabletki nie są 100% i dlatego używamy prezerwatywy:)

#4 2008-10-04 13:12:41

sueno6
100% Netkobieta

No niby nie 100% hehhe...ale ja biorę tabl m.in dlatego bo nie cierpie prezerwatyw;)
Myśle, że nie musisz się obawiać, seriooo;)
Większość kobiet, m.in tez ja...bierzemy tylko tabl i często nasz partner kończy w nas;)
Będzie dobrze;))

Być jak płynąca rzeka...

Dodaj odpowiedź

Stopka forum