Witam. Pisze z problemem dotyczącym mojej twarzy - od pewnego czasu tak jakby się poszerza, nie wiem dlaczego, gdyż jestem z sylwetki szczupła, tylko ta twarz szeroka o.o . A dawniej była szczupła.
Co zrobić, by moja twarz nabrała dawnych kształtów? Może używać jakiś specjalnych kremów, czy czegoś innego?
Tutaj zamieszczam zdjęcia :
KIEDYŚ: img404.imageshack.us/img404/1281/dsc02599z.jpg , img818.imageshack.us/img818/5715/dsc02645y.jpg
TERAZ: wd6.photoblog.pl/np3/201101/E1/85852995.jpg (po prawej)
Proszę o porady;)
Jestes bardzo ładna, kształt twarzy tez jest ok, jak zaczniesz sie malowac, to zobaczysz jak makijaz moze zmienic twarz, owal przepiekny i nie widze w nim zadnego problemu, a jego zmiana, jest nierealna. Chyba, ze zrobisz soebie operacje plastyczna;p
goodbyesucker po prostu dojrzewasz, kształt twarzy zmienia się z wiekiem, a modelować ją będziesz mogła za pomocą makijażu...
Tak mysle o twoim "kompleksie" i powiem Ci, ze zazdroszcze CI tej twarzy, popatrz sobie na zdjecia znanych modelek, pomin jedynie anje Rubki, bo o na nie jest piekna, ani kobieca, ma wydłuzona twarz i beznadziejne stopy. magda frackowiak,Emily didonato, popatzr nawet na ta dziewczyne, tora zajeła chyba 3 miejsce w supermodelkach, chyba iza głogowska, one wszystkie maja piekne twarze, pełne, kobiece. Moim zdaniem np. twarz typu liv tyler jest beznadziejna zero w niej kobiecosci, przypomina raczej faceta. Uwierz w siebie;)
5 2011-02-08 21:55:54 Ostatnio edytowany przez Fela (2011-02-08 21:58:15)
Myślę, że po prostu dojrzewasz i zmieniają Ci się rysy twarzy. Stajesz się kobietą. Ja też zauważyłam, że mając jeszcze 20 lat wyglądałam inaczej, a teraz mając 27 wyglądam inaczej i wcale nie przytyłam ani nie zeszczuplałam na twarzy, po prostu zmieniły mi się rysy.
Ogólnie Twoja twarz nie wydaje mi się na szeroką, masz bardzo ładny owal twarzy.