szukam koleżanki z okolic katowic - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » szukam koleżanki z okolic katowic

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: szukam koleżanki z okolic katowic

Szukam koleżanki z okolic Katowic, wspólne zakupy, pogaduchy mile widziane wink

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: szukam koleżanki z okolic katowic

Witaj ja jestem z Sosnowca wink

3

To obok siebie mieszkamy;) Więc też szukasz jakiejś znajomości czy po prostu tutaj tylko zagadałaś tak

4

No dokładnie rzut kamieniem wink  ja też cierpię na brak kumpeli do pogadania i w ogóle na jakieś wyjścia typowo babskie wink

5

hmm no to może ciekawie się zapowiadać ;D a poznałaś już kogoś w realu z sieci? Czy raczej rozmowy na gadu albo mailowo albo w ogóle na forum tylko;> sorry, że tak wypytuje, ale szczerze mówiąc pierwszy raz wkręciłam się w jakieś forum i.. i jestem ciekawa ! wink

6 Ostatnio edytowany przez Black_Rose (2011-02-06 20:07:37)

No powiem Ci że ja też pierwszy raz się wkręciłam wink  a tak poza tym poznawałam różnych ludzi przez neta nie tylko tutaj, jednak w realu żadnej znajomości nie "zrealizowałam" jedynie forum ewentualnie na gg się kończyło, niestety szczególnie z facetami mam przykre doświadczenia w tej kwestii hehe wink ,ale myślę że to jednak fajny sposób na poznanie kogoś ciekawego wink

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » szukam koleżanki z okolic katowic

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024