Kwestia dziewictwa i 1 razu - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kwestia dziewictwa i 1 razu

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: Kwestia dziewictwa i 1 razu

Witajcie

Chciałbym zapytać osoby doświadczone w sferze doznań seksualnych czy u dziewczyny, która nigdy nie uprawiała seksu, a straciła błonę dziewiczą w skutek dość gwałtownego upadku można poznać że to jej 1 raz? Znaczy poza zachowaniem? Bo zakładam że taka jest zestresowana, ale coś poza tym? Wiem, że można ją zapytać wprost ale np. czy kobieta która nie ma błony a nie uprawiała seksu jest w tamtym miejscu np. ciaśniejsza? Czy raczej nie poczuje się różnicy?

z góry dziękuję za odpowiedź
pozdrawiam

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kwestia dziewictwa i 1 razu

pytanie jest bez sensu. po co chcesz wiedzieć czy jest dziewicą czy nie? co to za rożnica? chcesz podleczyć chore ego "że to ty byleś pierwszy"?
jeżeli chce się z toba kochać to znaczy że musisz być dla niej wyjatkowy a dla ciebie najwazniejsze czy jest dziewica.

zadaj jej to pytanie w prost a otworzysz jej oczy na siebie.

3

Nie masz szans poznać, czy jest dziewicą czy nie. Tylko po co Ci to "poznawanie"? Jeśli dziewczyna powiedziała Ci, że nie uprawiała seksu to powinieneś jej wierzyć i nie doszukiwać się oszustwa. Wiesz, jest coś takiego jak zaufanie - dla związku znacznie ważniejsze niż dziewictwo partnerki.

Chcesz poznawać po tym czy jest ciaśniejsza? To chyba masz ogroooomne doświadczenie w temacie? Po co Ci w takim razie pewność, że dziewczyna jest dziewicą?

4

Może źle mnie zrozumieliście. To nie jest moja dziewczyna, tylko osoba którą jakiś czas temu poznałem i z którą na każdy temat świetnie się rozmawia. Rozmowa na ten temat wyszła właściwie od niej bo mówiła, że czeka na tego jedynego itd. Potem wyszło w trakcie rozmowy że miała ten niefortunny wypadek. Za moją namową poszła do lekarza (albo właściwie utwierdziłem ją w tym) bo nie wiedziała co się stało, że tak krwawiła i czuła ból. Lekarz stwierdził, że przez ten wypadek straciła tą błonę (nie nie jestem ekspertem od tego ani żadnym detektywem). Dlatego zapytałem czy poza stresem można poznać, że kobieta która tej błony nie ma jest dziewicą. Ja wierzę w jej słowa, ale pytam z ciekawości.
Poza tym ja sam jeszcze też jestem przed swoim 1 razem więc mam chyba prawo poszukać sobie tej jedynej, która również tego nie przeżyła z nikim? Dla mnie osobiście nie liczy się coś takiego jak błona, tylko samo to, że nie byłem tym pierwszym.

5

Poczytaj sobie ten wątek: http://www.netkobiety.pl/t20762.html  - myślę, że możesz się kilku ciekawych rzeczy dowiedzieć. Z tego wątku wynika też, że bardzo wiele dziewczyn nie krwawiło, nie czulo bólu - więc często, mimo przerwania blony dziewiczej nie ma klasycznych objawów.

Poza krwawieniem (które nie zawsze występuje) nie ma innych jednoznacznych objawów, które wskazują na to, że kobieta była dziewicą. Zachowanie też nie zawsze jest miarodajne, bo niektóre dziewczyny przez całe życie zachowują się w łóźku jakby były dziewicami... Są też dziewczyny, które, mimo posiadania błony dziewiczej, miały za sobą duzo intymnych kontaktów z seksem analnym włącznie - one na pewno zawstydzone ani zestresowane specjalnie nie będą.

Pozostaje Ci wierzyć w jej slowa i nie maltretować za bardzo tematu smile

6

Chyba nigdy kobiety nierozdziewiczyles, i jestes ciekawy jak to jest. Mysle ze jak miala gwaltowny wypadek i przez to stracila blone dziewicza, to poczujesz roznice, od innych Twoich stosunkow.

Moja rada, nie rob z nia tego tylko po to aby zaspokoic swoja ciekawosc 'jak to jest'.

7

Olka, czytaj posty uzytkowników zanim udzielisz odpowiedzi... Chłopak napisał, że jest prawiczkiem a Ty z tekstem jak Filip z konopii...

8

Dziwne pytanie. Jeżeli jest się z kimś, to związek powinien opierać się na zaufaniu. Powinny wystarczyć Ci jej słowa, a nie jakieś dowody. Jeszcze się okaże, że nie będzie krwi na prześcieradle, to dopiero dowód kłamstwa. Kobiety nie są tak samo zbudowane, jedne są węższe, inne nie. Nie można tego sprawdzić w warunkach domowych tongue

9

Zakładam, że skoro straciła błonę to krwawić nie będzie. Jedyne co mnie interesuje to to czy dla faceta w odczuciach fizycznych jest różnica między 1 razem a kolejnymi.

10

Nie ma różnicy w sensie "ciaśniej" czy "luźniej'. Każda kobieta jest zbudowana inaczej. Jedyna różnica może być w pewnej nieporadności.

11

Wszystko zależy od rodzaju błony dziewiczej, czyli jeśłi byłaby gruba, mocno zasłaniająca wejście do pochwy to mógłby być problem z wprowadzeniem członka. Są też takie błony, które nie pękają pomimo wielu stosunków, bo są elastyczne i w niewielkim stopniu zakrywają wejście, co powoduje, że takie dziewczyny mogą być dziewicami, aż do pierwszego porodu.

Ogólnie po wprowadzeniu członka nie da się tego wyczuć.

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Kwestia dziewictwa i 1 razu

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024