kosmetyczka,makijaż,cena - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » kosmetyczka,makijaż,cena

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: kosmetyczka,makijaż,cena

Witam drogie kobietki . Córeczka mojej siostry ma nie długo komunie i  chciałabym na niej jakoś wyglądać. Nigdy nie byłam u kosmetyczki i nie mam pojęcia ile może kosztowac taki makijaż. Chodzi mi raczej o coś lekkiego:D
Ps. Wiem że cena zalezy od kosmetyczki oraz na jakich produktach pracuje .

Z góry dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam Samanta.

2

Odp: kosmetyczka,makijaż,cena

Oczywiście że ceny mogą być różne. Moja znajoma kosmetyczka bierze od zwykłych klientek ok. 50 zł. Tu oczywiście chodzi o jakis makijaż bez żadnej Depilacji twarzy i takich tam wink Oczywiście jeśli to bedzie profesjonalny salon to i ceny będą "profesjonalne". Pozdrawiam
ps. poszukaj w sieci cenników różnych kosmetyczek

3

albo najłatwiej bedzie jeśli znajdziesz na necie kilka kosmetyczek i po prostu zadzwonisz tam i dowiesz się o ceny w tych miejscach, porównasz. Albo popytaj wśród koleżanek o sprawdzoną kosmetyczkę. Ja za makijaż wieczorowy w salonie dałam 50 zł, a za dzienny wyjdzie taniej

4

ja zastanawiam się nad makijażem ślubnym.
Czy będzie dobrze,jeśli pomalują mi powieki na fioletowo? Ten kolor dość dobrze komponuje się z moimi oczami....

5

Juliette rozumiem, że myślisz o kilku różnych odcieniach fioletu, a nie o jednym intensywnym smile Masz jakieś wizje co do makijażu czy też internetową inspiracje?

6

Ja polecam makijaż pernamenty. Każda kobieta chciała by wstać rano umalowana, z idealnymi brwiami, podkre slonymi oczami, pięknymi i pełnymi ustami smile Polecam studio w Katowicach na ulicy Teatralnej.

7

A możecie polecić dobrą kosmetyczkę w Lublinie? Znajdzie się ktoś taki??

8

dzięki : ). I własnie jaki makijaż polecacie  ?

9

ale dlaczego szukając makijażu mówicie o kosmetyczkach? Myślę, że jednak wizażystka lepiej sie sprawdza. Kosmetyczka to w większości pielęgnacja i nieczęsto się zdarza, że robi dobry makijaż

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WIZAŻ - STUDIO MODY I WIZAŻU » kosmetyczka,makijaż,cena

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024