Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
witam.
w sobote powinnam wziac pigulke ale....
u nas tylko za okazaniem legitymacji ubezpieczeniowej pielegniarka wydaje recepte. moja mama musi wyrobic nowa.. za pozno sobie o tym przypomnialam
mama jest chora, i nie moze pojsc do pracy zeby to zalatwic. a tato ma ograniczone prawa do mnie i jak z nim rozmawialam powiedzail ze tylko mojego brata ma w tej legitymacji. kolejna sprawa... gabinet nieczynny do piatku, do jutra.... wiec recepty nie zalatwie ![]()
1. czy moge pojsc do lekarza w poniedzialek i dopiero od poniedzalku zaczac brac tabletki?
2. czy pojsc do apteki ( w ktorej farmaceutka mnie zna ) i powiedziec ze recepte przyniose jej w poniedzialek?
pogubilam sie i nie wiem co zrobic
pomozcie.
Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2008-09-18 17:37:32)
Polecam do poczytania moj post zamieszczony w watku :TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE - MAŁO O NICH WIEM.Umiescilam w nim zaczerpnieta z jednej ze stron internetowych uniwersalna ulatke do tabletek antykoncepcyjnych.Powinnas zanalezc tam odpowiedz na swoje pytanie.
Na Twoim miejscu poszlabym po recepte do szpitala gdzie przyjmuje sie pacjentow na ostrym dyzurze.Czasami tak robilam jak przychodnia byla zamknieta.
Ksiazeczka ubezpieczeniowa jest potrzebna , ale ja kiedys w pospiechu nie zabralam i moglam doniesc lub zadzwonic do szpitala ( podali mi numer) i podac numer ksiazeczki , ale nie pamietam w ciagu jakiego czasu , chyba w ciagu tygodnia , czy jakos tak , inaczej przysylaja rachunek do zaplacenia.
dziekuje ![]()
Na dostarczenie legitymacji ubezpieczeniowej mamy 7 dni.
poszlam do lekarza rodzinnego
mam juz recepte.
Strony: 1