Forum Kobiet - NETKOBIETY.PL

Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Serdecznie zapraszamy do lektury naszych redakcyjnych blogów Od kuchni oraz Po godzinach Szczególnie polecamy : Zdrada - Rozstanie Psychologia Uroda Miłość Wychowanie Samotność

Dodaj odpowiedź

#1 2008-09-18 17:37:01

CookieBitch
Przyjaciółka Forum

PROSZE O POMOC DROGIE PANIE

witam.
w sobote powinnam wziac pigulke ale....
u nas tylko za okazaniem legitymacji ubezpieczeniowej pielegniarka wydaje recepte. moja mama musi wyrobic nowa.. za pozno sobie o tym przypomnialam hmm mama jest chora, i nie moze pojsc do pracy zeby to zalatwic. a tato ma ograniczone prawa do mnie i jak z nim rozmawialam powiedzail ze tylko mojego brata ma w tej legitymacji. kolejna sprawa... gabinet nieczynny do piatku, do jutra.... wiec recepty nie zalatwie hmm

1. czy moge pojsc do lekarza w poniedzialek i dopiero od poniedzalku zaczac brac tabletki?
2. czy pojsc do apteki ( w ktorej farmaceutka mnie zna ) i powiedziec ze recepte przyniose jej w poniedzialek?

pogubilam sie i nie wiem co zrobic neutral

pomozcie.

Ostatnio edytowany przez CookieBitch (2008-09-18 17:37:32)

-jak boli  miedzy majtkami?
=zakladasz dwie pary majtek i boli miedzy nimi.
- a co jest miedzy majtkami?
=ee.. miedzy majtkami jest proznia.

#2 2008-09-18 22:08:57

Jeanne
100% Netkobieta

Re: PROSZE O POMOC DROGIE PANIE

Polecam do poczytania moj post zamieszczony w watku :TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE - MAŁO O NICH WIEM.Umiescilam w nim zaczerpnieta z jednej ze stron internetowych uniwersalna ulatke do tabletek antykoncepcyjnych.Powinnas zanalezc tam odpowiedz na swoje pytanie.
Na Twoim miejscu poszlabym po recepte do szpitala gdzie przyjmuje sie pacjentow na ostrym dyzurze.Czasami tak robilam jak przychodnia byla zamknieta.
Ksiazeczka ubezpieczeniowa jest potrzebna , ale ja kiedys w pospiechu nie zabralam i moglam doniesc lub zadzwonic do szpitala ( podali mi numer) i podac numer ksiazeczki , ale nie pamietam w ciagu jakiego czasu , chyba w ciagu tygodnia , czy jakos tak , inaczej przysylaja rachunek do zaplacenia.

" Szczęście jest przyjemnością wolną od wyrzutów sumienia."  - Sokrates

"Dwie rzeczy nie mają granic: Wszechświat i ludzka głupota" - Albert Einstein.

#3 2008-09-18 22:35:44

CookieBitch
Przyjaciółka Forum

dziekuje smile

#4 2008-09-18 22:57:17

hana220372
100% Netkobieta

Na dostarczenie legitymacji ubezpieczeniowej mamy 7 dni.

Człowiek żyje po to, aby kochać. Jeśli nie kocha-to nie żyje.

#5 2008-09-19 15:17:57

CookieBitch
Przyjaciółka Forum

poszlam do lekarza rodzinnego smile mam juz recepte.

Dodaj odpowiedź

Stopka forum