Na początek może kilka słówek o mnie: 18 lat, 2 klasa liceum, włosy krótkie, kolczyk w brwi, głowa w chmurach, stopy na ziemi, serce... cóż, zapomniałam ![]()
A tak dokładniej: jestem uzależniona od chodzenia po górach i podróżowania wszelakiego - marzy mi się szalone jeżdżenie autostopem i wszelkimi innymi środkami transportu i zobaczenie najwięcej, jak się da. Wbrew pozorom uczniowski weekend to wcale nie za mało, żeby gdzieś wyskoczyć!
Ciągnie mnie też do wszystkich sportów uważanych za ekstremalne: jakieś wspinaczki, surfing, jazda konna, spływy, generalnie natura ![]()
Poza tym ukryte marzenie: bycie poliglotą
Na razie realizowane w zakresie angielskiego, hiszpańskiego (poziom 0), francuskiego (1) i japońskiego (2) Jeszcze latam na zajęcia plastyczne (rysunek <3) W wolnych chwilach filmy, dużo filmów i książki: podróżnicze, fantasy, zwykłe obyczajówki, wszystko co się nawinie
Poza tym stwierdzam, że 8GB iPoda to stanowczo za mało na całą muzykę! Ah, i przyjaciele <3, wino i śpiew ![]()
Generalnie jestem otwarta na ludzi, pozytywnie nastawiona do świata, chociaż czasem zbyt zalatana i nie wszystko "ogarniam", wiadomo, czasem miewam gorsze dni i wbrew tak młodemu wiekowi trochę mnie życie kopnęło z tyłek... Chociaż widocznie nie za mocno, bo ciągle się trzymam!
))
Co do drugiej połówki, to szukam/czekam, aż on/ona znajdzie
Tak, jestem bi, po prostu taka się urodziłam ![]()
Pozdrawiam wszystkie panie, dziewczyny, panny, laski, dziołchy i całą oranżerię
I panów oczywiście też!
Ahoj! ![]()
1 2011-01-17 01:11:31 Ostatnio edytowany przez trzykropek (2011-01-17 01:19:45)
Temat: Cześć/hola/hello/????/hi/hej...
Odp: Cześć/hola/hello/????/hi/hej...
Witaj ! wysportowana dziewczyno w nazsym gronie1 ![]()
Odp: Cześć/hola/hello/????/hi/hej...
witaj wśród nas:)