Cześć/hola/hello/????/hi/hej... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć/hola/hello/????/hi/hej...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez trzykropek (2011-01-17 01:19:45)

Temat: Cześć/hola/hello/????/hi/hej...

Na początek może kilka słówek o mnie: 18 lat, 2 klasa liceum, włosy krótkie, kolczyk w brwi, głowa w chmurach, stopy na ziemi, serce... cóż, zapomniałam wink
A tak dokładniej: jestem uzależniona od chodzenia po górach i podróżowania wszelakiego - marzy mi się szalone jeżdżenie autostopem i wszelkimi innymi środkami transportu i zobaczenie najwięcej, jak się da. Wbrew pozorom uczniowski weekend to wcale nie za mało, żeby gdzieś wyskoczyć! wink Ciągnie mnie też do wszystkich sportów uważanych za ekstremalne: jakieś wspinaczki, surfing, jazda konna, spływy, generalnie natura smile
Poza tym ukryte marzenie: bycie poliglotą wink Na razie realizowane w zakresie angielskiego, hiszpańskiego (poziom 0), francuskiego (1) i japońskiego (2) Jeszcze latam na zajęcia plastyczne (rysunek <3) W wolnych chwilach filmy, dużo filmów i książki: podróżnicze, fantasy, zwykłe obyczajówki, wszystko co się nawinie smile Poza tym stwierdzam, że 8GB iPoda to stanowczo za mało na całą muzykę! Ah, i przyjaciele <3, wino i śpiew smile
Generalnie jestem otwarta na ludzi, pozytywnie nastawiona do świata, chociaż czasem zbyt zalatana i nie wszystko "ogarniam", wiadomo, czasem miewam gorsze dni i wbrew tak młodemu wiekowi trochę mnie życie kopnęło z tyłek... Chociaż widocznie nie za mocno, bo ciągle się trzymam! smile))
Co do drugiej połówki, to szukam/czekam, aż on/ona znajdzie smile Tak, jestem bi, po prostu taka się urodziłam wink
Pozdrawiam wszystkie panie, dziewczyny, panny, laski, dziołchy i całą oranżerię wink I panów oczywiście też!
Ahoj! smile

2

Odp: Cześć/hola/hello/????/hi/hej...

Witaj ! wysportowana dziewczyno w nazsym gronie1 smile

3

Odp: Cześć/hola/hello/????/hi/hej...

witaj wśród nas:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Cześć/hola/hello/????/hi/hej...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024