Maseczka z kawy :
2 łyżki kawy
pół łyżki miodu
Kawę zaparzyć , wybrać tzw fusy z kawy i wymieszać je z miodem. Ciepłą papkę nałożyć na twarz. Trzymać 5 minut. Zmyć ciepłą wodą.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » RECENZJE KOSMETYKÓW DLA KOBIET, PERFUM » Maseczka z kawy - maseczka opalizująca z kawy
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Maseczka z kawy :
2 łyżki kawy
pół łyżki miodu
Kawę zaparzyć , wybrać tzw fusy z kawy i wymieszać je z miodem. Ciepłą papkę nałożyć na twarz. Trzymać 5 minut. Zmyć ciepłą wodą.
tak kawa jest świetna do takich zabiegów ja robię peelingi na całe ciało z kawy :kawa + mielony imbir + mielony cynamon ,zmieszać to wszystko z oliwką może być taka zwykła oliwka dla dzieci,podczas kąpieli okrężnymi ruchami intensywnie wsmarowywać w ciało szczególnie uda ,brzuch pośladki, skóra po takim zabiegu jest boska ,wygładzona i tez ma poprawiony koloryt a oliwka ja doskonale nawilża polecam.
te pelingi z kawy są cuudownee:) uwielbiam zapach kawy mm:) skóra po nich jest tak niesamowicie gładka:)
te pelingi z kawy są cuudownee:) uwielbiam zapach kawy mm:) skóra po nich jest tak niesamowicie gładka:)
oj tak ja tez ogólnie uwielbiam zapach kawy,także taki peeling jest wyjątkowo przyjemny no i te efekty...:)
aż mam ochotę ją zrobić
ja sobię robię taki peeling z kawy, ale dodatję trochę soli i cynamon i zapach jest...mniam:)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » RECENZJE KOSMETYKÓW DLA KOBIET, PERFUM » Maseczka z kawy - maseczka opalizująca z kawy
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024