Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Jaką płeć dziecka chciałybyście?
Kiedys chcialam chłopca a teraz chciałabym dziewczynke
to tak samo jak ja
chciałam chłopca, ale potem dziewczynkę i urodziłam dziewczynkę
Mam , jak to sie mowi wszystkie dzieci.Jednak zawsze chcialam najbardziej , zeby byly zdrowe ![]()
to oczywiście jest najważniejsze, żeby były zdrowe
fajnie, ze masz parkę
Ja zawsze chciałam dziewczynkę i spełniło sie - w dodatku dwukrotnie
Pozdrawiam ![]()
mi i mojemu kochanemu marzy się dziewczynka. jednak kilka moich koleżanek, które są w tym samym wieku co ja urodziło.. chłopca. i mi się wydaje, że ja też jeśli już to będę chłopca miała. coś w powietrzu u nas w legnicy jest, huta zatruwa czy jak? ![]()
podejrzane coś tam u was
no u mnie wśród znajomych wszyscy mięli chłopców w jednym roczniku { urodzeni w tym samym roku} w sumie 7 chłopców, no a ja jedyna urodziłam dziewczynkę i teraz moja kruszyna ma wśród rówieśników samych chłopaczków
niki napisał:
podejrzane coś tam u was
no u mnie wśród znajomych wszyscy mięli chłopców w jednym roczniku { urodzeni w tym samym roku} w sumie 7 chłopców, no a ja jedyna urodziłam dziewczynkę i teraz moja kruszyna ma wśród rówieśników samych chłopaczków
Ale za to jakie będzie miała powodzenie ![]()
każdy to powtarza
obrońców w szkole będzie pod dostatkiem, bo wszyscy będą razem
ja niewiem co to było
czasami w tym momencie dobrze jest nie wiedzieć, bo potem człowiek nadaje nienarodzonemu dziecku imię i ciągle wspomina, to dodatkowy ból
Bardzo chciałam mieć dziewczynkę i Ją mamy
A drugi mógłby byc chłopczyk, ale co nam Bozia da to się okaże. Najważniejsze,żeby dzidzia była zdrowiutka. A jak będzie dziewczynka to zawsze można spróbować jeszcze raz ![]()
Ja chciałam chłopca kiedy byłam w ciąży,ciągle mówiłam,że to mój Kubuś.Mąż od zawsze marzył o dziewczynce no i ją mamy,bo to jednak Julka a nie Kubuś.Od kiedy się urodziła cieszymy się,że to ona,temperament za to ma jak chłopak,ciągle biega,skacze,buja się na gałęziach.Jednak nie chcemy synka mamy nadzieję,że jeszcze będziemy mieć jedną dwie córcie.
oczywiście wszytskie macie rację, najważniejsze jest to aby dzidziuś był zdrowy... jednak wiem że każda z Was gdzieś tam podświadomie czuje czy będzie to dziewczynka czy chłopiec ![]()
Ja bardzo chciałabym żeby to był mały facet hehehe:) ale jeśli bedzie córcia to będe równie szczęśliwa ![]()
Ja też mam parkę. Pierwszą córeczkę, a drugiego synka. Będąc w ciążach przeczuwałam co będę miała, i za każdym razem się sprawdziło. Jak byłam w drugiej ciąży z synkiem, miałam taką cichą nadzieję że będzie druga córcia. Urodził się synek, cudowny łobuziak.
Ale tak naprawdę czy jest jakaś różnica między dziewczynką a chłopcem???
I jedno i drugie kocha się tak samo mocno:)
Zanim byłam w ciąży chciałam synka, urodziła się Ola
I nie wiem czemu chciałam syna, jak córki są takie wspaniałe. Kiedy zaszłam w drugą ciążę, znowu miałam przebłysk na chłopca
no i znowu urodziła się dziewczynka
tylko, że taka mała łobuzica
teraz jak idę z nimi na zakupy, często mówię im: "wiecie co, ja to miałam szczęście, że mam was i że jesteście dziewczynkami
Córka starsza pyta- dlaczego? więc jej mówię, jak będziesz miała swoją córkę to zrozumiesz
Ale ja myślę, że gdybym miała syna, to bym mówiła tak samo, więc drogie dziewczyny, to chyba nieistotne, ważne, że kochane, zdrowe i Nasze. ![]()
Ostatnio edytowany przez Samanta (2008-11-17 11:14:22)
Dla mnie nie ważna była płeć,najważniesze było żeby były zdrowe.
Jak byłam pierwszy raz w ciąży mój mąż bardzo chciał córeczkę,urodził sie synek.![]()
Przy drugiej,oczywiscie też chciał dziewczynkę,urodziła się córcia,po latach przyznał sie dlaczego chciał dziewczynki.
U Niego w domu było sześciu chłopaków i jedna dziewczyna,nie wierzył że może zostać ojcem dziewczynki.![]()