Witaj na niezależnym Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1
Niebawem moja kuzynka wychodzi za maż i szukam jakiegoś dobrego podkładu , który sprawi ,że moja twarz nie będzie się świecić jak lustro i który wytrzyma całą noc, albo choć kilka dobrych godzin. Tylko będzie ładnie matowa. Ostatnio widziałam się na zdjęciach z sylwestra i to był koszmar. Wyglądałam jakbym miała na sobie oliwę:( Jaki podkład polecacie ? Dodam ,ze mam cerę mieszaną.
tak na forum ciężko jest dobrać podkład.
masz cerę mieszaną, ale to też zależy jaki typ, jaka tonacja
najlepszym rozwiązaniem jest wizyta w salonie, gdzie potrafią zdziałać cuda
Mogę Ci jedynie poradzić, że na takich imprezach warto mieć jeszcze przy sobie puder. Ja mam zawsze przy sobie sypki z gąbeczką - dwie sekundy w łazience i buzia znów jest matowa.
Podkład natomiast swoją drogą - na pewno ktoś Ci tu coś doradzi. Po podkładzie delikatna warstwa pudru, po czym chowamy go do torebki i ruszamy na imprezę
Oczywiście pamiętamy, by nakładać go jak najmniej - on ma tylko matować, nie ukrywać niedoskonałości.
Strony: 1