Kobietki,mam pytanie czy słyszałyście o firmie Herbalife ? Jeśli tak to co o niej sądzicie? Czytam i czytam w necie i jakoś nie mogę się przekonać. Chciałabym spróbować,żeby móc schudnąć , ale nie wiem czy to dobry pomysł. Jeśli któraś z Was to stosowała to proszę o info. Pozdrawiam
Czy chodzi Ci o koktajle i inne suplementy? Stosowałam jakiś czas - nie powiem bo koktajle są syte- ale nie mogę powiedzieć , czy odchudzają - bo szczerze mówiąc piłam je tylko rano- wieczorem najczęściej zapominałam. Tabletki wg mnie to strata pieniędzy i to dużych. Ogólnie rzecz ujmując wszystkie produkty Herbalife są bardzo drogie. Koktajl - ok 180 zł, a starczał mi na niecałe 3 tyg ( pijąc 1 raz dziennie). Szczerze mówiąc smak też szybko się nudzi - oczywiście można robić koktajle z owocami, dla urozmaicenia- ale nie miałam na to czasu . Ale to jest moja opinia- Ty możesz zrobić co uważasz:)
efekt odchudzający jest dlatego, że zastępuje się posiłek suplementem, czyli powiedzmy 600kcal 100ma lub 200oma (jeśli z owocami). ale są tańsze i porównywalnej jakości na rynku takie rzeczy
Ja jestem na programie od miesiąca i zeszło mi 7 kg. Muszę powiedzieć, że nawet poczyniłam pewne oszczędności... gdyż już tyle się nie objadam! Jestem baardzo zadowolona :-)
ja używałam kotajle przez dwa miesiące i nie schudłam więcej niż 2-3 kg. Ogólnie to droga sprawa,więc ją odstawiłam.
Osobiście nie jestem zadowolona. Bo cały czas chodziłam głodna i podjadałam
czesc, ja odchudzam sie z herbalife ok 20 dniu, nie wazylam sie w ostatnich dniach ale po jakis 2 tyg ubylo mi około pięciu kilo. Wszyscy, którzy mówią, ze jedząc tak mało i tak byśmy schudły mają rację, tyle tylko, że bez produktów nie ma sie takiej motywacji. O wiele łatwiej sie skusić na batona czy iine rzeczy bez tak uporzadkowanej diety. A tu zasady są jasne i to pomaga. Musisz się pilnować, bo wydałeś kaśe i tyle. A jesli chodzi o skuteczność, wydaje mi się, ze Ci, którzy (też na innych forach) piszą o tym, ze dieta jest nieskuteczna bo jest efekt jo jo mogą mieć rację (jeszce tego nie wiem) ale równie dobrze może być tak, ze po prostu nie zachowują tego porządku i np. nie robią juz podtrzymania bo ikm szkoda pieniędzy. Poza tym niektórzy nie biorą całego programu, tylko np. koktajl z błonnikiem, a to już zmienia skuteczność.
I przede wszystkim zmienia sie psychika (choć moze to od motywacji zależy) nawet nie tęsknie za ziemniakami, czy masłem. Nie mogę i tyle, a jakbym się odchudzała sama skusiłabym się.
Tylko sie troche boje o zdrowie, ale ostatecznie samemu też się można wtarapaty wpoędzić ( ja raz sie prawie wpędziłam)
Można mówić, że wystarczy odchudzać sięsamemu i uprawiać sport, ale takie produkty to po prostu motywacja, a wiec i efekt
ale moze te moje przemyślenia są tylko wynikiem pierwszej radości po schudnięciu pięciu kg ( a jeszce 1o ok)
powodzenia zycze
w ciągu miesiąca ok siedmiu kilo:)
gdzieś te posty zahaczają mi o reklamę programu Herbalife, a inicjały bardzo mi przypominają pewną osobę która te produkty sprzedaje- nie wierzę w to co tam napisane. Przez 2 tygodnie 5 kg-niby...:) - nie dość że szkodliwe to i szybki efekt jo-jo. Cały program jest drogi, w granicach ok 400-500zł i to nie starcza na cały miesiąc, a jeszcze można dokupić różne batoniki itp- kogo na to stać
- nie polecam
No wlaśnie ceny wysokie. Pani proponowała mi wejść w firmę,to wtedy byłoby taniej. Ale nie mam przekonania.
Nie stać mnie na wydanie tylu pieniędzy. Zaczęłam odchudzać się i mam już 4 kg mniej,ale nie stosuję tej diety z Herbalife. Po prostu wybieram co jem i mam nadzieję schudnąć,ale tańszym kosztem.
jesli o mnie chodzi, to w herbalife nie pracuję i nie pracowałabym, (mimo, ze mi proponowali) bo ze względu na cenę przypuszzcam, ze mało kogo bym namówiła.
Schudłam w dwa miesiące ok siedmiu i to fakt, dużo, ale nie twierdzę też że to zdrowe . Ale jak sobei przypomne, jak się odżywiałam wcześneij (tłusto, słodko itd.)to tez ie jest tosamo zdrowie.
Ok lepiej jest schudnąć samemu nie wydając tyle kasy i ze spokojem. ale kazdy jest inny i jednym z was moze to przyjść łatwiej, innym trudniej a u mnie z motywacją bylo ciężko i zamiast się odchudzac sie faktycznie tuczyłam.
A tak szkoda kasy, zeby się obżerać
Studiuje dziennie, zarabiam mało i dla mnei to b. duży wydatek, ale iwem że płacę, więc się nie obżeram, po prostu a dodatkowa motywacja jest to, ze bardzo szybko widze efekty.
Nie jestem przedstawicielem herbalife a to że chwalę efekty, które u siebei widzę to jeszce nic nei znaczy
zjechalam z twarzy z brzucha z nóg, ze wszystkiego i efekt widac naprawdę, a to mraptem miesiąc (nawet u nich w firmier pod wrażeniem byli, że aż tak)
aha a produkty mi sie po miesiacu nie skonczyły, tylko koktajl a reszte jeszce mam, ale moze za mało sypię
hej
a ja wam powiem ,że to stosowałam i ani grama nie poszło ,to naciągacze smi możecie takie produkty sobie w domu zrobic ,pozdrawiam
Ja jestem na programie od miesiąca i zeszło mi 7 kg. Muszę powiedzieć, że nawet poczyniłam pewne oszczędności... gdyż już tyle się nie objadam! Jestem baardzo zadowolona :-)
Witaj
Zamierzam stosowac tą diete za dwa dni.Kurcze sa w wiekszosci negatywne opinie o ty ch produktach.Np.odstraszajaca cena,nieskutecznosc....napisz mi proszę jak sie czujesz podczas tej diety....ja zamierzam schudnac 20kg...jestem bardzo ciekawa czy owe dieta mi w tym pomoze....czy to tylko nabijanie ludzi w butelke....pozdrawiam serdecznie
14 2009-01-07 22:00:00 Ostatnio edytowany przez Bianca (2009-11-16 11:54:36)
Poczytaj jeszcze raz wszystkie te posty, przemyśl wszystkie za i przeciw- to droga kuracja.
Moja siostra stosuje od roku i straciła 10 kg. Wolno ale zdrowo. Dieta nie będzie działać jeśli będziemy podjadać. Ja zaczęłam w zeszłym tygodniu i dla mnie najgorsze są wieczory. Nauczyłam się ze najwięcej jem właśnie na kolacje. Ale staram się po koktajlu już nic nie jeść, chyba ze owoce. A co do cen, najtaniej jest zamawiać ze USA, nawet po doliczeniu kosztów przesyłki jest taniej niż u nas.
Ja poszłam dzisiaj na konsultację, nie powiem kobietka była miła. Nie miała się do czego przyczepić, bo odżywiam się zdrowo, więc zaczęłą tłumaczyć, że mi się tłuszcz w jwlitach odkłada i nie dopuszcza składników odżywczych, przez to jestem ciągle głodna. Zaproponowała mi kurację 5mies + 5mies na utrzymanie wagi(mam do stracenia 20kg). Szczerze mówiąc odstrasza mnie tylko cena, bo chętnie bym spróbowała. Znalazłam w necie taniej i cyba skorzystam. Po tylu dietach i zdrowym odżywianiu nie ma efektów, więc nie szkodzi spróbować czegoś z suplementami. Nie sądzicie koleżanki??
Ciągle nie mam zdania co do tej diety. Poznałam wiele osób,które schudły na koktailach,ale teraz ciągle kupują dla utrzymania wagi,bo jak odstawiają to zaczynają tyć! Idzie wiosna może lepiej stosować nowalijki i więcej ruszać się. Ja zaczęłam się odchudzać właśnie . Mam zamiar kupić sobie w aptece jeszcze detox. Odstawiłam kawę, piję czerwoną herbatkę . Dziś na obiadek gotuję brokuły i pierś z kurczaka , do tego surowa żółta papryczka, Wieczorkiem troszkę gimnastyki. Już powoli widzę efekty,więc do lata będzie w sam raz. Pozdrawiam
ja mam taki problem, ze sie zdrowo odzywiam anie chudne, jestem otyla i nic nie moge zrobic
Słuchaj, a może powinnaś udać się do dietetyka albo lekarza,który zajmuje się problemami nadwagi. Tylko mądrego , a nie takiego co powie mniej jeść. Sama walczę z kg i jest ciężko. To fakt. Czasem mam takie nerwy na siebie,że nic mi się nie chce. Wiesz czasem jest problem ze schudnięciem jak ma się chorą tarczycę. Zwolniony jest wtedy metabolizm. Moja mama tak ma. Może trzeba zrobić poziom TSH. Pozdrawiam.
dziś umówiłam się na konsultację z dietetykiem, idę już jutro i mam nadzieję na jakieś wyjaśnienia ws mojego metabolizmu...ciekawa jestem czy dowiem się czegoś nowego:) swoją drogą to miło o tym z kimś popisać, bo moje koleżnki nie mają problemów z nadwagą i raczej z nimi nie lubię na ten temat rozmawiać. Lubię siebie, ale chcę polubić bardziej. Nie znoszę komentarzy w stylu:"jesteś duża (czyt. wysoka) to po tobie TEGO nie widać". Samo stwierdzenie "tego" i "duża" działa na nerwy, bo ludzie nie potrafią powiedzieć wprost: słuchaj nie chcę być złośliwa/wy, ale powinnaś coś zrobić z tą nadwagą, wyglądasz źle i tyle. Jest tylko jeden człowiek, który odważył się na ten komentarz- mój tata. Co zabawne, zdaje się, że jest bardziej zdeterminowany niż ja jeżeli chodzi o zgubienie kilogramów. Ustaliliśmy, że przez miesiąc ścisłej diety przygotuję się do stosowania Herbalife. Jeśli koktajle nie pomogą-trudno, tragedii nie będzie:) Pozdrawiam wszystkie zdeterminowane i życzę co najmniej entuzajazmu...
I jak tam wizyta u dietetyka? Czekam na niusy
Dziewczyny przeczytałam wszystko co napisałyście , o dietach samoistnym odchudzaniu bez żadnej pomocy to nie działa na osoby które mają do zrzucenia więcej niż 20 kg . Ja sama przetestowałam na sobie wszystkie możliwe diety , na początku wielki zapał 1 miesiąc chudniemy do 4 kg , jesteśmy zadowolone bo coś tam ubyło ale już w drugim miesiącu ten zapał zaczyna opadać zaczynamy podjadać organizm zaczyna upominać się o swoje i to jest nasza klęska powracamy do starych nawyków . Dlatego ludzie pracujący w firmie i pomagający nam dojść do tego byśmy pozbyły się naszej nadwagi kontrolują nas i pomagają , doradzają nam jak się pilnować by nie nabrać z powrotem tego co z nas zeszło . Owszem produkty kosztują ale są naprawdę skuteczne ja biorę je dopiero od 2,5 tyg a efekty już są widoczne , samopoczucie mi się poprawiło mam więcej energii i nie czuję tego wiecznego zmęczenia, które prześladowało mnie na co dzień .
Pani dietetyk, a właściwie technolog żywienia wytłumaczyła mi wiele rzeczy. Okazało się, że wcale się tak zdrowo jak myślałam nie odżywiam. Powiedziała, że moja dieta jest za mało zróżnicowana, zbyt monotonna i za mało witamin, minerałów etc. Wyjaśniła mi również, że moje problemy ze schudnięciem związane są ze sportową przeszłością(byłam w sportowej klasie siatkówki), podobno organizm przyzwyczaił się do pracy na sporych obrotach, a kiedy zmieniłam szkołę-jedząc wciąż tyle samo, spalane niegdyś kalorie zaczęły się gromadzic... Wiecie moje Drogie co jest najzabawniejsze, że pani stwierdziła, że mam dwie opcje: 1. stosować się do długotrwałej, rygorystycznej aczkolwiek bardzo zróżnicowanej , ułożonej indywidualnie diety, 2. czyt pkt1+suplementy zastępujące od jednego do dwóch posiłków, a wspomnianymi suplementami mają być.....(werble).....błonnik i koktajl HERBALIFE!! Trafiłam przez zupełny przypadek, do miejsca w którym stosują te produkty od lat, a które mają przyspieszyć proces odchudzania! Myślałam, że takie rzeczy zdarzają się tylko w filmach, ale jak widać- nie tylko:) Po przeanalizowaniu wiekszości "za" i "przeciw" stwierdziłam, że nie mam nic do stracenia(oprócz kilogramów). Tym bardziej, że kupując u nich produkty mam zapewnioną dietę i stałą opiekę dietetyka (cotygodniowe kontrole wagi i cm). Także Kochane-zmieniam swe życie!
W piątek 3.04.09 idę na wizytę, odbiorę moje "cudeńka" i będę zdawać relację z przemiany w motylka. Mam karnecik na fitness...więc nie zostanę bez ćwiczeń.
A tymczasem powcinam sobie na koniec kilka smakołyków. Potem po nie nie sięgnę tak łatwo- za każdym razem, gdy zachce mi się czegoś zakazanego, przypomnę sobie ile KASY mnie to wszystko kosztowało. To serio motywuje.
Pozdrawiam i już się nie mogę doczekać żeby wam opowiedzieć co się dzieje z kobietką w czasie "diety z suplementem". :*
Ja mam już miesiąc za sobą i 7 kg mniej czuję się dużo lepiej i zaczynam wyglądać apetycznie , choć walka nie jest taka łatwa czasem w brzuszku mi burczy lub mam apetycik na coś niezdrowego ale mój mężuś mnie wspiera i dodaje otuchy w tak trudnej walce , bo to naprawdę jest walka .
Oj, widzę, że podbiłaś do górnej granicy miesięcznej kuracji!Dietetyk powiedziała mi, że pod jej kontrolą ludzie na diecie+herbalife chudną w granicach 2-8kg. W moim przypadku może być to około 4/5-ale tak sobie myślę, że może jak się bardzo postaram...to kto wie:) Cieszę się, że pojawił się ktoś, kto już wie czym to smakuje w rzeczywistości. Dziękuję za te świetne wyniki, które tym bardziej mnie motywują do walki z tym czego od dawna chcę się pozbyć...to już jutro<jupi>. Nie mogę się doczekać...obym się tylko nie przeliczyła. Optymizmu mi narazie nie brakuje- życzcie powodzenia
P.S.: jak u Ciebie Witch77? Pisałaś coś o diecie...mam nadzieję, że dajesz radę, trzymam kciuki i czekam na newsy!
c.d.n.
Witam Dziewuszki. A ja sobie chudnę powoli,ale widać efekty ,co mnie cieszy. Dzisiaj miałam mały dzień załamki,ale mam nadzieję ,że jutro będzie oki. Buziolki
Witam kobietki,
jestem na diecie Herbalife od 6dni tzn zazywam sam koktajl, ale w poniedziałek mają mi dosłać błonnik. Na samym koktajlu schudłam juz ok.1kg. Moja koleżanka jest przedstawicielem tej firmy i zalecila mi stosowanie tylko koktajlu i blonnika i zapewnila ze efekty napewno beda. Moim uzależnieniem są slodycze, ale przy koktajlu mam mniejszą ochotę na nie:) Jutro bedzie pomiar wagi:)...podziele sie z wami efektami
hej, to już drugi dzień się zaczyna. na początek mam dietę oczyszczającą przez tydzień. nie, nie muszę żyć o samej wodzie po prostu koktajl piję z sokiem(zamiast jogurtu) i poza jajkami mam zakaz na nabiał. przed kazdym posiłkiem(30min) mam brać błonnik- wczoraj w pracy niestety zapomniałam przed obiadem, ale dietetyk mówiła, że właśnie po to jest pierwszy tydzień diety- żeby się przyzwyczaić do sięgania po błonnik przed posiłkiem. powiem szczerze, że po koktajlu nie jestem głodna, ale też nie czuję się wyjątkowo syta
. na szczęście w diecie posiłki mam zaplanowane co 2-3h więc nie podjadam.
witch77-dobra rada-pić wody w proporcjach 300ml na 10kg ciała. ja ważę 90kg więc powinnam pić okolo 3l dziennie. oprócz tego, owoce owszem, ale do południa- potem sok warzywny jak mamy ochotę podjadać zawsze uważałam soki z warzyw za ostatnie świństwo, ale spróbowałam i jestem mile zaskoczona! polecam, bo są pyszne i mają tylko 20-25kcal/100ml.
w czwartek mam kontrolną wizytę i zmianę diety na święta...I'l keep You posted :*
Zaszalałm troszkę. Byłam na urodzinach i pozwoliłam sobie na mały torcik. A co tam
Czesc dziewczyny,
Dzis zaczynam. Wlasnie popijam truskawkowy i do was dolaczam, bo w grupie latwiej sie odchudzac. Stosowalam koktajle Herbalife w zeszlym roku i zgubilam 6 kg w dwa miesiace, we wrzesniu przy wzroscie 169cm wazylam 62 kg. Zima zlamalam noge i przez kilka tygodni zawziecie odkladalam tluszczyk, ktorego teraz pasuje sie pozbyc. Waze 71kg a moj cel to 56kg. Mam nadzieje, ze przy waszym wsparciu i na koktajlu Herbalife znow uda mi pozbyc tych niechcianych 15kg. Nie mam jeszcze w pelni sprawnej nogi wiec aerobik czy bieganie na razie odpadaja (uuufff na szczescie) ale rowerek i basen jak najbardziej. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki.
PS. Chcialam zaznaczyc, ze w koktajle Herbalife jestem zaopatrzona na trzy pokolenia a blonnik kupuje z innej firmy wiec prosze nie kontaktowac sie z oferta.
Podsumowanie:
Waga: 71kg
Cel: 56 kg
Pozostalo: 15 kg
U mnie już 9kg mniej , coraz bardziej mam ochotę na coś dobrego normalnie wariacji można dostać ale myślę, że ten moment słabości mi przejdzie , najgorsze święta tyle pyszności , ciast a tu tylko popatrzeć można. Co tam czego się dla zdrowia nie zrobi no i dla urody .
Kochane , no rewelka wbiłam się w dżiny, które nie wchodziły mi na tyłek. Najgorsze jest to,że ciągle mam ochotę na słodkie. Jestem przed okresem i wtedy wariuję.
Wiem co to znaczy kiedy wchodzimy w coś co leżało w szafce , gratulacje Witch trzymaj tak dalej .
Kochane już 10 kg mniej , jestem z siebie zadowolona . Święta nie były takie straszne jak mi się wydawało skusiłam się na kawałek serniczka ale co tam jeden kawałek jeszcze nikomu nie zaszkodził .
hej, leci mi juz 2 tydzien, ale sie nie wazylam po swietach. jadlam normalnie...i diete trafilo. wrocilam na studia i daje znow rade z dietka. nie moge wracac do rozicow, bo tam zawsze jakos sie lamie. niestety musze stwierdzic, ze jesi nie wypijam kolo 3l wody, to chode glodna . no ale moj karnecik na fitness sie konczy 24.04 a mi zostalo 5 wejsc wiec sprezam dupeczke i heja spalac ten tluszcz
P.S.: pomimo sromotnej porazki swiatecznej pozytywnie nastawiona
gratuluje moim Wojowniczkom!
Kupiłam sobie dzisiaj nowe spodnie i co najważniejsze 1 rozmiar mniejsze. Mam dostać okres i mam niemiłosierny pociąg do słodyczy. Wciągnęłam już banana i zjadłam serek waniliowy( 150g) . Już dzisiaj nic nie jem. Popijam teraz herbatkę waniliową. A coś bym zjadła!!!!!!
Hej,
troche dawno mnie tu nie bylo. widze ze wszystkie wytrwaly. ja juz miesiąc na diecie i jakos daje rade.po dwóch tyg. 2,5 kg mniej:)jestem ciekawa jak teraz ale zważę sie dopiero za jakis tydz. Dziś moja sasiadka zauwazyla ze schudlam:)wiec juz widac efekty:)trzymajcie sie
To gratulacje Ja jestem teraz okresowa, więc znowu spuchłam. Strasznie mi się wody zatrzymują. Potem to mija, ale to jest okropne
co się dzieje moje drogie? cichutko jakoś....:)
stwierdzam, ,że do herbalife trzeba rzeczywiście być wstrzemięźliwą. ja niestety poległam kilka razy w święta i potem na imprezach z przyjaciółmi pijąc alkohol. dlatego też nie widać u mnie pozytywnych skutków diety z suplementem. nie odradzam jednak, bo może kotoś z silnę wolą rzeczywiście da radę i schudnie na koktajlach tych obiecywanych 8kilo.
w moim przypadku cena herbalife wcale nie odstraszyła mnie od łakoci. mam jednak radę:
jak już zaczynamy, nie mówmy patrząc na coś zakazanego"raz spróbuję, to się nic nie stanie"- STANIE SIĘ. u mnie tak się tylko zaczęło- kawałeczek serniczka, a potem drugi, bo pychota, a jak już skończyłam, no to czemu nie pozwolić pysznej czekoladce rozpuścić się w moich spragnionych czułości usteczkach? no i straciłam obray szlak, na który ciężko wrócić niestety
MIMO TO: NIE REZYGNOWAĆ, BO POTYKAĆ SIĘ JEST RZECZĄ TYPOWO KOBIECĄ szczególnie jeśli chodzi o diety
co się dzieje moje drogie? cichutko jakoś....:)
stwierdzam, ,że do herbalife trzeba rzeczywiście być wstrzemięźliwą. ja niestety poległam kilka razy w święta i potem na imprezach z przyjaciółmi pijąc alkohol. dlatego też nie widać u mnie pozytywnych skutków diety z suplementem. nie odradzam jednak, bo może kotoś z silnę wolą rzeczywiście da radę i schudnie na koktajlach tych obiecywanych 8kilo.
w moim przypadku cena herbalife wcale nie odstraszyła mnie od łakoci. mam jednak radę:
jak już zaczynamy, nie mówmy patrząc na coś zakazanego"raz spróbuję, to się nic nie stanie"- STANIE SIĘ. u mnie tak się tylko zaczęło- kawałeczek serniczka, a potem drugi, bo pychota, a jak już skończyłam, no to czemu nie pozwolić pysznej czekoladce rozpuścić się w moich spragnionych czułości usteczkach? no i straciłam obray szlak, na który ciężko wrócić niestetyMIMO TO: NIE REZYGNOWAĆ, BO POTYKAĆ SIĘ JEST RZECZĄ TYPOWO KOBIECĄ
szczególnie jeśli chodzi o diety
a ja juz schudlam 3 kg na herbalife. 5 cm w pasie, okolo 5 w biodrch i klatce p. 2:)
Witajcie ja mam za sobą już prawie 2,5 miesiąca i rewelacja 14 kg mniej nie myślałam, że naprawdę uda mi się zrzucić tyle w tak krótkim czasie jestem dobrej myśli bo prze de mną jeszcze tyle samo do wakacji może mi się uda wszystkim będącym na diecie powodzenia życzę.
o Matko!! a więc jednak się da!! gratujluję i spinam się jeszcze bardziej.
ale przyznaj liza, że wstrzemięźliwa musisz być jak nigdy. zazdroszczę, ale wiem,że wszystko przede mną.
kupiłam dziś mój karnecik fitness. 3 razy w tygodniu + 1 raz siłownia. booomba
lato nadchodzi pełną parą, ale ja bym je poprosiła o troszkę cierpliwości
Tak masz rację nie podjadam trzymam się reguły i piję dużo wody, zasady są proste tylko chęci.
Tak masz rację nie podjadam trzymam się reguły i piję dużo wody, zasady są proste tylko chęci.
zgadza sie zasady sa jasne, proste i uwazam ze nie rygorystyczne. tzn mam na mysli ze ja sie nie mecze na tym. nie mam ochoty podjadac... jak mam ochote przegryzc coss to biore marchewke i wypijam 2 lub 3 szklanki wody!:) dieta warta polecenia. (dzsi koktajl truskawkowy):)
Moje kochane od ostatniego stania na wadze minęło 2 tygodnie i nic ani grama mniej moja dystrybutorka mówi, że jest taki zastój żebym się nie martwiła to więc się nie martwię. A jak u was z dietką? Pozdrawiam serdecznie.
Moje kochane co taka cisza żadna z was nie chwali się wynikami ja mam za sobą już prawie 4 miesiące i 18 kg mniej jestem dumna z siebie i swojej wytrwałości, chociaż ostatnio mam zachcianki na różne smakołyki czasem coś podjadam ale nie wpływa to na moją dietkę. Podzielcie się swoimi wynikami. Pozdrawiam serdecznie.
Witam, jestem nowa i dziś zaczynam kurację herbalife ^^ Oby się udało, bo z tego co czytam i mi mówią to działa, tylko trzeba stosować się do zaleceń konsultantki herbalife
Podpisuje w piątek umowę z herbalife. Już teraz jestem do tego przekonana, ponieważ moja ciocia pracuje tam od 7 lat. I szczerze mówiąc to głupie, bo mając 18 lat zazdroszczę mojej 62 letniej cioci tego jak wygląda, a przede wszystkim cery i figury!!
Przy umowie płaci się 350 zł, za które dostaje się 4 produkty, jak na razie podpisuje ją tylko po to, by zacząć stosować ich produkty. Dopiero jak wrócę w sierpniu z wakacji zdecyduje się czy chce je sprzedawać i robić zabiegi pielęgnacyjne.
Mi nawet nie chodzi o to by schudnąć, tylko o to by poprawić sobie cerę i zdrowie. Jestem wegetarianką i mam ubytki wapnia, żelaza itd.
Mam nadzieję, że ja też będę zadowolona z herbalife
Widziałam też inne osoby które stosują te produkty od wielu lat na własne oczy i to nie jest ściema z tymi zdjęciami na necie, jak się wygląda po stosowaniu tego
Moje drogie mam za sobą już 4 miesiące i 3 tygodnie i o dziwo 21 kg mniej jestem tak zadowolona z takiego wyniku że sobie nawet nie wyobrażacie, nie moje kochane nie jest to żadna ściema to naprawdę działa tylko trzeba wytrwałości jak przy każdej diecie z rozmiaru 50 zeszłam na 44 a chcę uzyskać 38. Powodzenia życzę wszystkim odchudzającym się paniom.
Wczoraj byłam tma na taki spotkaniu o pracę, uważam że to naciąganie tylko, i jeszcze te ceny.
moja kumpela schudła w kilka miesięcy 12 kg, bez żadnych suplementów, tylko z motywacją, ja też schudlam kilka kg bez suplementów, i nie narzekam. jeśli ktoś ma pieniądze żeby zakupić to luz, ale ja dałam radę sama, więc myślę że to koniecznie nie jest...
Nikt nie mówi że to konieczne to jest dla tych którzy nie mają tak zwanej silnej woli i czasu na wieczne przyrządzanie sałatek i liczenie kalorii. Fakt cena jest taka jaka jest ale to działa po przeliczeniu ile wydajemy miesięcznie na żywność w czasie diety odchudzającej wychodzi nam dużo więcej niż te suplementy więc ja zaoszczędzam na tym a ten kto myśli inaczej to niech sobie myśli. Wiem jedno samopoczucie mam dużo lepsze nie czuję tego wiecznego zmęczenia sypiam bardzo dobrze co przed dieta sen był koszmarem i wyglądam coraz lepiej osobiście jestem z tego bardzo zadowolona.
HEJ WSZYSTKIM.JESTEM NA DIECIE HL DOPIERO TRZECI DZIEN I TAK CZYTAM WASZE POSTY TO MYSLE ZE TO MA SENS. JESTEM MAMA 2 SZKRABOW[PIERWSZY MA 4 A DRUGI 2LATKA].BEDAC W CIAZY[1]PRZYBYLO MI 15KILO,NATOMIAST Z DRUGIM 6 ALE JAK URODZILAM NIESPODZIEWANIE MI SPADLO ZE MOJA WAGA BYLA SUPER TYLKO 63 KILO.JUPI. BYLAM SZCZESLIWA,LECZ TERAZ PO DWOCH LATACH ZNOWU WAZE 75 .SZOK.NIEDAWNO SKONCZYLAM TEZ KARMIC SYNKA PIERSIA WIEC POSTANOWILAM SPROBOWAC.MAM NADZIEJE ZE MI SIE UDA.POZDRAWIAM I POWODZENIA WAM I SOBIE
fakt trzeba miec duzo silnej woli aby stosowac HL ( niepodjadanie ) ale jest skuteczna w 1000% !! mam tego przyklad na swojej Mamie ktora kiedy zaczela stosowac HL wazyla 110 kg a po okolo pol roku zjechala do 64kg i niema zadnych obwislosci zapadlosci czy co kolwiek o czym niektore dziewczyny pisza przez pierwsze 2 lub 3 mies waga leci szybko w dol a pozniej stopniowo a i jeszcze chcialam napisac ze zanim zaczela Mama stosowac HL brala kupe lekarstw na zylaki itp a najgorsze bylo to ze grozila jej operacja na biodro bo prawie niedawala chodzic a jakos przy stopniowym niegwaltownym gubieniu wagi z HL odstawila leki i operacja przeszla kolo nosa a czuje sie bardzo dobrze fizycznie i psychicznie wiec przepraszam kobitki ale HL jest naprawde dobry i skuteczny a ze drogi? jak to napisala jedna z kobitek wczesniej sa tez i z tego oszczednosci (jedzonko), pozdr i zycze wiele wytrwalosci tym ktore go stosuja.
i nie jest to zadna reklama HL z mojej strony.
gratuluje ja tez schudłam dzieki herbalife naprawde fajna sprawa mam sie opiekowali konsultanci na www.mojezywienie.pl wiec wszystko mialam doladnie rozpisane co i jak stosowac i mam efekty. a własnie co do tego ze drogie tak kiedys usiadlam liczylam to podzielic cene podstawowego zestawu na 30 dni wychodzi okolo 15 zł wiec napewno wydajemy wiecej na jedzenie a co wazne te produkty zastepowaly mi sniadanie miedzyposilki a obiad jadlam normalnie wiec rachunek jest prosty to wcale nie jest droga dieta
pozdrawiam
Hej wszystkim ,jestem juz drugi tydzien na diecie.Jakos dni leca a mi najbardziej to brakuje pestek,hehe,lubilam zawsze ogladac film i skubac pestki.Ale trudno trzeba jednak wytrzymac bez podjadania bo jednak lekkies efekty sa i oby tak dalej. Pazdrawiam
Widać, nie wszystkie Panie orientują sie w jaki sposób działaja produkty Herbalife. Przede wszystkim taki koktajl zawiera wszystkie niezbędne składniki dla naszego oranizmu. zaden dietetyk nie jest w stanie przygotowac nam takiej diety, w której znajowałoby sie to wszystko co w koktajlu. Poracja talezowa wazyłaby wowczas około 20 kg. Efekt nie pojawiaja sie u osob, które nie stosuja sie do zasad. Podjadasz, zapominasz o koktajlu - nie ma efektów. Produkt działa w ten sposób ze w 99% wchłania sie do naszego organizmu. Rozpoczyna karmić nasze komórki juz w przełyku. Zeby ułatwic mu to wchłanianie i odpowiednie trawienie należe wspomagac sie błonnikiem, którego niestety coraz mnie w naszym pożywieniu.
Dzieki temu nasz organizm otrzymuje regularnie wszystko co jest mu niezbędne. Nie potrzebuje magazynować i odkładać materiału zapasowego w postaci tkaniki tłuszczowej. Wręcz przeciwnie, wyrzuca z naszego organizmu ten "magazym". I co najważniejsze. W diecie Herbalife nie mamy do czynienia z takim zjawiskiem jak pamięć metaboliczna, która sciśle jest związana z efektem JoJo. Tzn.w momencie, kiedy po jakiejkolwiek stosowanej przez nas diecie z "gazety" gdzie ograniczalismy sie np. do 1000 kcal i przez 3 miesiace schudniem 10 kilo, nasz organizm ciagle pamięta o tych 10 kg. w momencie kiedy zaczynamy podjadac przypomina sobie o starej wadze i do niej wraca z gratisem kilku kilo. Taki efekt JoJo pojawia sie zwykle po 2 latach.
Rzeczywiście, produkty nie należa do najtańszych, ale jeśli chce sie zrzucic zbędne kilogramy raz na zawsze to moze warto spróbować. Chyba ze całe zycie walczyc z nadwagą, co gorsza z otyłością i szukać tej najlepszej dla siebie diety.
ja próbowałam wiele diet ale tylko herbalife mi pomoglo schudlam skutecznie i nie mam efektu jo-jo stosowalam sie do zalecen konsultanki i to byla moja ostatnia dieta a dziewczyny po tym koktajlu energii masa
jak chcecie pogadac piszcie do mnie na gg: 527798 chetnie wam powiem jak schudlam
58 2009-09-14 19:41:46 Ostatnio edytowany przez Emilia (2010-06-11 21:12:41)
Ja też kiedyś korzystałam z produktów tej firmy (nawet proponowano mi pracę - całe szczęście nie weszłam w to), ale jakoś nie byłam do końca przekonana. A teraz koleżanka z pracy przyniosła tabletki firmy CaliVita - Slim Formula i powiedziała, że warto spróbować jak działają - jej pomogły i straciła brzuszek, więc ja też się skusiłam i jestem bardzo zadowolona. Najfajniejsze jest to, że składniki tych tabletek to czysta natura, a o ich jakość nie muszę się martwić. Sprawdziłam firmę i wiem, że to nie podróba. spam
Witam ponownie jestem juz prawie trzy miesiace na diecie hl,i ciesze sie z tego ze ubylo ze mnie 10kilo.Szkoda ze nikt tu ostatnio sie nie wpisuje.pozdrawiam pa
Witam wszystkie Panie. Ja stosowałam herbalife przez 3 miesiące. Najwiecej schudłam w pierwszym miesiącu. W kolejnych następowało spowolnienie dzikałania produktu, aż do calkowitego zatrzymania. Zaznaczam, że cały czas pilnowałam diety. Żadnych słodyczy. Duzo wody mineralnej. Po tym okresie pojawiały się wzdęcia. Brzuch miałam coraz wiekszy. Czułam sie opuchnięta. Mój organizm uodpornił się na produkty. Zaniepokoiło mnie wypadanie włosów. Odstawiłam produkty. No i zaczęło się... efekt jojo nie dał długo na siebie czekać. Juz chyba nie wróce do produktów. Przestrzegam diety i pije duzo herbatek ziołowych. Niestety waga nie wróciła, do tej jaka osiągnęłam w pierwszym miesiącu stosowania herbalife. Pozdrawiam.
Bardzo sobie cenie te suplementy diety. Schudłam 8 kg w dwa miesiące - i przekonałam się na własnej skórze że suplementy to niezbędny składnik do diety na odchudzanie.
62 2010-02-02 21:13:34 Ostatnio edytowany przez hannaa (2010-02-02 21:19:00)
Nie czytałam żadnych opinii o herbalife przed zaczeciem jego stosowania, wiec nie miałam zadnych dylematów czy zastosowac czy nie. O tej formie i jej suplementach dowiedziałam się razem z mamą od jej koleżanki, która rozpoczela diete. Wystarczyło nam, że zobaczyłyśmy efekty. Nie zgodzę się z nikim kto powie, ze herbalife nie ejst skuteczne. Na dzien dzisiejszy moja mama po stosowaniu tej diety od lipca 2009 do dzis - schudła 15kg, czuje sie swietnieE. Pozatym osiagnela juz sowja wymarzona wagę i ani jej myslec o tym by zaprzestac jesc te produkty. co ja robię? równiez odzywiam sie z herbalife tyle z epije koktajl raz dziennie - na utrzymanie wagi, nic mnie to nie kosztuje - jest to łatw i smaczne; herbalife to nie tylko te suplementy. Przy stosowaniu herbalife podstawą jest PICIE DUŻEJ ILOSCI PŁYNÓW! WODY NIEGAZOWANEJ! TO JEST PODSTAWA! Ona czysci organizm. Oczywiscie nie podjadamy slodyczy, jemy 5 posilkow dziennie (nawet ja sie juz przyzwyczaiłam - nie tylko moja mama) Mówicie tu o tym, ze za TAKIE pieniadze a nic nie skutkuje. Moze wasza wina w tym, ze nie byliscie doinformowani jak dokaldnie ta dieta ma wygladac? Moze "obilo wma sie o uszy" o herbalife iz amowiliscie produkty prze zinternet, albo dostaloiscie od koleznaki? Moja mama z poczatku byla pod opieką konsultanta - byly kontrole wagi, mama sie dopytywała, prosiła o rady, poznawała doswiadczenie innych ludzi - w ogole to jest teraz bardziej otwarta.
Głupie gadanie, ze nieskuteczne - NIE MA TAKIEJ OPCJI jeśli jest się DOINFORMOWANYM, co jak i kiedy stosować, przede wszysktim trzeba CHCIEĆ - to nie tylko dieta, to sposób na zmianę stylu życia
co innego moge powiedziec o sceptykach, ktorzy nie wierza w skutecznosc tych suplementów - ja też byłam z poczatku sceptyczna, zaczelam pic dopiero koktajl i "przekrecic sie" na herbalife jak zauwazylam pierwsze efekty mojej mamy i sens w ogole w dobrym odzywniau, ZDROWIE JEST NAJWAŻNIEJSZE, DBAJCIE O SIEBIE!
Jesli w ogole chodzi o te firme to bardzo ciesze sie ze na nią trafiłam. Stosuję też kosmetyki tej firmy, które równiez polecam!
Pozdrawiam,
NIE ZASTANAWIAĆ SIĘ, TYLKO PRÓBOWAĆ!
63 2010-03-14 11:29:12 Ostatnio edytowany przez aga78 (2010-03-14 15:26:49)
Witam chciałam napisać że od kilku dni stosuje preparaty herbalife mianowicie kiktajl i błonnik czuje sie dobrze a zacheciła mnie do tego moja mama ponieważ jest po półrocznej kuracji i spadła około 20 kilo jest też po ciężkiej chorobie i wzieła te produkty do swojej przychodni i lekarze jej powiedzieli że jak ją na to stać niech ciągnie to jak najdłużej ja jeszcze nic nie moge na ten temat powiedzieć ale moja mama jest bardzo zadowolona po za tym jak zaczełam sie interesować herbalifem to doszłam do wniosku że bardzo racjonalnie podchodzą do samego zabiegu odchudzania np. to że każde odchudzanie powinno mieć aż 8 etapów czyli 1 etap-spadek wagi (organizm czyści wszystkie pozostałości w jelitach i oczyszcza się z toksyn które też ważą) etap 2-waga stoi w miejscu(organizm chroni swój magazyn tłuszczowy) etap3-waga lekko spada w dół(oranizm zaczyna czerpaać zapasy z magazynu czyli tkanki tłuszczowej) etap4-waga znowu stoi (całkowia mobilizacja organizmu,który przestawia się na oszczędne spalanie) etap5-waga skokiem rusza w dół(organizm musiał zakceptować nową sytuację ograniczenia kalorycznego,czerpie energie z zapasów) etap6-waga stoi w miejscu(organizm przyzwyczaja się do nowej wagi) etap7-waga skokowo idzie w dół (sięgamy jednak po energetyczne zapasy tkanki tłuszczowej) etap 8-stoi w miejscu(organizm znowu przyzwyczaja sie do nowej wagi,uznaje ją za normalnai akceptuje zmniejszone zapasy tkanki tłuszczowej) te wszystkie etapy przeszła moja mama czuje się rewelacyjnie więc mam bardzo bliski przykład że warto zaufać tej firmie a co do cen może nie są najniższe ale czy w dzisiejszych czasach zdrowe odzywianie należy do tanich? pozdrawiam
Nie jestem kobietką jestem chłopczykiem...
Ważyłem 122Kg wz193cm
Na Herbalife w dwa miesiące zszedłem do..98...
1 miesiąć grzecznie przestrzegałem diety...
W drugim zdarzało mi się podjadać... w KFC..
Starałem się też ruszać..
odstawiłem windę i samochód...
czasami biegałem...
po 2 miesiącach zaczął mnie boleć brzuch... dostałem też zaparć (tłuste pomagało KFC)
Odstawiłem chemie....
przytyłem w 2 miesiące 4 KG...
czyli ogólnie mówiąc schudłem... 18KG...
Wydaje mi się że to dobra dieta... tylko brzuch trzeba mieć zdrowy...
65 2010-06-28 16:54:18 Ostatnio edytowany przez Emilia (2010-06-28 20:07:28)
To najlepsza dieta jaka istnieje !!
Ja stosowałam produkty cała ciaze i karmienie !!
Pozniej przyszła pora sie odchudzac bo waga stała jakis czas na 110 kg i nic nie dało sie zejsc nizej
Od 9 miesiecy sie odchudzam mam za soba 32 kg !!
I jak widze kogos kto pisze ze 1 koktajl pije dziennie bo 2 mu sie nie chciało 2 wypic i ze starcza na niecałe 3 tyg ... to brak mi słow no ale .....