Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Szukam dobrego, nieszablonowego fryzjera/fryzjerki z Krakowa. Chciałabym, żeby ta osoba miała doświadczenie no i generalnie żebym mogła takiej osobie zaufać. Mam krótkie włosy i bardzo ważne jest w moim przypadku dobre ścięcie. Czy możecie kogoś polecić ?
znam bardzo fajnego fryzjera, p. Sławek, pracuje na ul grzegórzeckiej 41 w salonie Agnieszki Jaśko, i jesli chodzi o krótkie włosy jets super, bardzo fajnie scina, włsy sie ładnie układaja, i super tez czesze :-) salon ładny, jest miło, kawa pyszna i bezpłatna :-P a ceny nie bardzo z kosmosu, polecam
Polecam zakład fryzjerski na Azorach... mały skromny...ale obsługa bardzo miła i przede wszytkim profesjonalna (fryzjerka Pani Ania) super dobiera fryzurki, za każdym razem jestem bardzo zadowolona!! Dodatkowym atutem są ceny, oferte można zobaczyć na stronie !!! Naprawde polecam...
Doradzono mi bym udała się do pani Ewy stylistki która pracuje w KissParis zdecydowałam się i jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia włosy układają mi się super.Serdecznie polecam
długo obawiałam się zmiany fryzury, totalnie nie wiedziałam gdzie pójść, znajomi polecali mi chyba z dziesięć salonów, w końcu zdałam się na intuicję i poszłam do Trendy na Piastowską. Nie żałuję, fryzurę mam rewelacyjną i teraz wszyscy mnie pytają gdzie byłam!Polecam szczególnie panią Michalinę, extra dobiera fryzury a do tego super farbuje!Kosmetyki też muszą mieć dobrej jakości bo pierwszy raz nie mam mega wysuszonych włosów. pozdrawiam ![]()
Polecam Fashion Hair na czeresniowej 5. Bylam wczoraj i jestem mega zadowolona ![]()
Dziewczyny juz na wejsciu polecily mi dla mnie fryzure i wygladam w koncu jak czlowiek, wszystkim sie podobam;) Scina tam tez facet, widzialam, ze zrobil innej babce fajne wlosy. Mnie obciela pani Iwona. Generalnie same plusy, mila atmosfera, piesek w roli maskotki salonu
bede tam wracac, bo do tej pory zawsze bylam niezadowolona a teraz w koncu trafilam na fajny salon.pozdrawiam!
aha zapomnialam jeszcze o hicie jakim jest ampulka - mam takie miekkie wlosy, ze az nie do wiary.
)
bardzo dobrym fryzjerem jest pani Barbara Palenik-Bernady pracuje w salonie kiss pariss w hotelu Qubus,mi zmieniła kolor z czarnego na piękny brąz i pomimo wykonanej dekoloryzacji włosy dalej lśnią przede wszystkim wyglądam znacznie młodziej w nowej fryzurce.
witam,
wkoncu niedawno odnalazlam salon fryzjerski ktory spelnia moje oczekiwania,
jest to GALAXY na ul.Piastowskiej 8
jestem zachwycona podejsciem do klientki a efekt to juz w ogole cudo poprostu
czesc zostal mi polecony salon fryzjerski Galaxy na ulicy Piastowskij 8,jestem bardzo zadowolona z rezultatow,swietne kosmetyki,profesjonalna obsluga,efekt genialny,napewo kazdemu polece,kto chce byc w 100% zadowolony:)
wszystkie forumowiczki na garncarska nie trafilam ale dzis skorzystalam z uslug KISS Pariss PBasi ktora jest tak czesto proponowana przez was Panie?to co mam na glowie nie zmienilo mojego wizerunku ani wczesniejszego koloru mialam odrost naturany okolo 6 cm i reszta wlosow blond jasny chcialam wrocic do jasnego blondu zaprpponowano mi baleyage oczywiscie pasma rozjasniacz+ pasma farba w efekcie odrost mam dalej bo kolory sa wogolke nie widoczne;( dzwoniac pytalam o firme koloryzacjii joico a na glowie mam tani produkt Ducastel..!strzyzenie koszmarne mycie to szarpanina a rozczesywanie wlosow grzebieniem od pani basi z torebki doslownie!!nie jestem z natury awanturnica wiec zaplacilam 250 zloty ale nadal jestem w szoku bo nie wiem za co????? jestem osoba wymagajaca ktora prosila o nie wiele przy swoich cienkich wlosach a w gruncie rzeczy mam wioske na glowie i odrazu po wyjsciu zwiazalam wlosy bo patrzec na siebie nie moge!!!a w domu pytali czy juz bylam wogole na usludze czyli sie nie mylilam poprostu mam nie widoczne cos!!!Zapraszamy na nasze strony:
Współ czuję i polecam Salon fryzjerski przy hotelu Qubus oto tel. 126565643. Ja osobiści jestem zadowolony z ich profesjonalizm. Ale to tylko moje zdanie.
tesciowa napisał:
Współ czuję i polecam Salon fryzjerski przy hotelu Qubus oto tel. 126565643. Ja osobiści jestem zadowolony z ich profesjonalizm. Ale to tylko moje zdanie.
ja nie rozumie z czego mozna byc zadowolonym a ci co pisza o profesjonnalizmie widocznie nigdy nie korzystali z profesionalnych uslug
To co jednemu pachnie innemu możę śmierdzieć.
nie wiem co za prostactwo zeby tak oceniac czyjas wypowiedz i zaklad fryzjerski bo to jest zaklad nie salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!
na piastowskiej uzywaja zwyklych kometykow w markowych butelkach praccuja praktykantki bez kwalifikacji kiedys tam chodzilam i wiem ale jezeli komus to odpowiada????ale prawda jest taka usluga nie adekwatna do ceny w Krakowie znalesc kogos dobrego to tak jak kupic w tym miescie dobry kawior!!!!!!!
Teraz na Piastowskiej używają kosmetyków Kerastase, to chyba jedne z najdroższych i faktycznie ich używają bo można zauważyć po wyjściu od fryzjera, poza tym znam ten zapach:)
Ja osobiście polecam fryzjera na ulicy Borsuczej, wszyscy fryzjerzy pracujący tam są rewelacyjni, ceny bardzo wysokie ale za jakość się płaci, zawsze wychodzę zadowolona. Trzeba się wcześniej umawiać.
Wiele już salonów "zwiedziłam" w krakowie i warszawie. Fajne wrażenie zrobił na mnie salon na piastowskiej.Chyba Galaxy.Ładny wystrój, miła obsługa, dobra kawa:) i moje ulubione Kerastase:)))Co do kosmetyków mają orginalne z tego co widziałam i czułam zapach,a ich używam juz lata wiec sie orientuję.Każdy rytuał robią na stanowisku więc widzę co i jak nakładają. Mój facet się tam ścina i jest bardzo zadowolony.Pani do której chodzimy to chyba Michalina o ile dobrze pamiętam.Oboje tam chodzimy bo oprócz dobrych usług jest fajny klimacik:)Polecam
czy u pani Barbary Bernady czesała sie któraś do ślubu,slyszałam o niej bardzo wiele pozytywnego i widziałam świetnie wykonane strzyżenia które noszą moje kolezanki jednak zadna nie wychodziła jeszcze za mąż i nie potrafia się wypowiedzieć co do czesań ślubnych.