dobry fryzjer w Krakowie - Netkobiety.pl

Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

#1 2008-09-05 14:48:29

anna27
Gość Netkobiet

dobry fryzjer w Krakowie

Szukam dobrego, nieszablonowego fryzjera/fryzjerki z Krakowa. Chciałabym, żeby ta osoba miała doświadczenie no i generalnie żebym mogła takiej osobie zaufać. Mam krótkie włosy i bardzo ważne jest w moim przypadku dobre ścięcie. Czy możecie kogoś polecić ?

#2 2009-01-06 19:37:34

magdaLena
Gość Netkobiet

Re: dobry fryzjer w Krakowie

znam bardzo fajnego fryzjera, p. Sławek, pracuje na ul grzegórzeckiej 41 w salonie Agnieszki Jaśko, i jesli chodzi o krótkie włosy jets super, bardzo fajnie scina, włsy sie ładnie układaja, i super tez czesze :-) salon ładny, jest miło, kawa pyszna i bezpłatna :-P a ceny nie bardzo z kosmosu, polecam

#3 2009-02-12 13:24:58

karwo
Niewinne początki

Polecam zakład fryzjerski na Azorach... mały skromny...ale obsługa bardzo miła i przede wszytkim profesjonalna (fryzjerka Pani Ania) super dobiera fryzurki, za każdym razem jestem bardzo zadowolona!! Dodatkowym atutem są ceny, oferte można zobaczyć na stronie  !!! Naprawde polecam...

#4 2009-04-03 19:43:39

Marta1981
Niewinne początki

Doradzono mi bym udała się do pani Ewy stylistki która pracuje w KissParis zdecydowałam się i jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia włosy układają mi się super.Serdecznie polecam

#5 2009-05-29 19:08:47

pola83
Niewinne początki

długo obawiałam się zmiany fryzury, totalnie nie wiedziałam gdzie pójść, znajomi polecali mi chyba z dziesięć salonów, w końcu zdałam się na intuicję i poszłam do Trendy na Piastowską. Nie żałuję, fryzurę mam rewelacyjną i teraz wszyscy mnie pytają gdzie byłam!Polecam szczególnie panią Michalinę, extra dobiera fryzury a do tego super farbuje!Kosmetyki też muszą mieć dobrej jakości bo pierwszy raz nie mam mega wysuszonych włosów. pozdrawiam smile

#6 2009-06-17 10:22:26

postsecret
Niewinne początki

Polecam Fashion Hair na czeresniowej 5. Bylam wczoraj i jestem mega zadowolona smilesmile Dziewczyny juz na wejsciu polecily mi dla mnie fryzure i wygladam w koncu jak czlowiek, wszystkim sie podobam;) Scina tam tez facet, widzialam, ze zrobil innej babce fajne wlosy. Mnie obciela pani Iwona. Generalnie same plusy, mila atmosfera, piesek w roli maskotki salonu smile bede tam wracac, bo do tej pory zawsze bylam niezadowolona a teraz w koncu trafilam na fajny salon.pozdrawiam!

#7 2009-06-17 10:24:01

postsecret
Niewinne początki

aha zapomnialam jeszcze o hicie jakim jest ampulka - mam takie miekkie wlosy, ze az nie do wiary. smile)

#8 2009-11-16 21:28:57

natacha
Niewinne początki

bardzo dobrym fryzjerem jest pani Barbara Palenik-Bernady pracuje w salonie kiss pariss w hotelu Qubus,mi zmieniła kolor z czarnego na piękny brąz i pomimo wykonanej dekoloryzacji włosy dalej lśnią przede wszystkim wyglądam znacznie młodziej w nowej fryzurce.

#9 2010-01-08 20:20:51

ulusia007
Niewinne początki

witam,
wkoncu niedawno odnalazlam salon fryzjerski ktory spelnia moje oczekiwania,
jest to GALAXY na ul.Piastowskiej 8
jestem zachwycona podejsciem do klientki a efekt to juz w ogole cudo poprostu

#10 2010-01-13 18:10:51

majka90
Niewinne początki

czesc zostal mi polecony salon fryzjerski Galaxy na ulicy Piastowskij 8,jestem bardzo zadowolona z rezultatow,swietne kosmetyki,profesjonalna obsluga,efekt genialny,napewo kazdemu polece,kto chce byc w 100% zadowolony:)

#11 2010-01-14 12:09:55

joicostyle
Niewinne początki

wszystkie forumowiczki na garncarska nie trafilam ale dzis skorzystalam z uslug KISS Pariss PBasi ktora jest tak czesto proponowana przez was Panie?to co mam na glowie nie zmienilo mojego wizerunku ani wczesniejszego koloru mialam odrost naturany okolo 6 cm i reszta wlosow blond jasny chcialam wrocic do jasnego blondu zaprpponowano mi baleyage oczywiscie pasma rozjasniacz+ pasma farba w efekcie odrost mam dalej bo kolory sa wogolke nie widoczne;( dzwoniac pytalam o firme koloryzacjii joico a na glowie mam tani produkt Ducastel..!strzyzenie koszmarne mycie to szarpanina a rozczesywanie wlosow grzebieniem od pani basi z torebki doslownie!!nie jestem z natury awanturnica wiec zaplacilam 250 zloty ale nadal jestem w szoku bo nie wiem za co????? jestem osoba wymagajaca ktora prosila o nie wiele przy swoich cienkich wlosach a w gruncie rzeczy mam wioske na glowie i odrazu po wyjsciu zwiazalam wlosy bo patrzec na siebie nie moge!!!a w domu pytali czy juz bylam wogole na usludze czyli sie nie mylilam poprostu mam nie widoczne cos!!!Zapraszamy na nasze strony:

#12 2010-01-14 12:27:07

tesciowa
Netchłopak

Współ czuję i polecam Salon fryzjerski przy hotelu Qubus oto tel. 126565643. Ja osobiści jestem zadowolony z ich profesjonalizm. Ale to tylko moje zdanie.

#13 2010-01-14 12:30:18

joicostyle
Niewinne początki

tesciowa napisał:

Współ czuję i polecam Salon fryzjerski przy hotelu Qubus oto tel. 126565643. Ja osobiści jestem zadowolony z ich profesjonalizm. Ale to tylko moje zdanie.

ja nie rozumie z czego mozna byc zadowolonym a ci co pisza o profesjonnalizmie widocznie nigdy nie korzystali z profesionalnych uslug

#14 2010-01-14 13:08:17

tesciowa
Netchłopak

To co jednemu pachnie innemu możę śmierdzieć.

#15 2010-01-14 18:08:35

joicostyle
Niewinne początki

nie wiem co za prostactwo zeby tak oceniac czyjas wypowiedz i zaklad fryzjerski bo to jest zaklad nie salon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#16 2010-01-15 15:06:40

joicostyle
Niewinne początki

na piastowskiej uzywaja zwyklych kometykow w markowych butelkach praccuja praktykantki bez kwalifikacji kiedys tam chodzilam i wiem ale jezeli komus to odpowiada????ale prawda jest taka usluga nie adekwatna do ceny w Krakowie znalesc kogos dobrego to tak jak kupic w tym miescie dobry kawior!!!!!!!

#17 2010-01-27 20:06:44

monetka
Niewinne początki

Teraz na Piastowskiej używają kosmetyków Kerastase, to chyba jedne z najdroższych i faktycznie ich używają bo można zauważyć po wyjściu od fryzjera, poza tym znam ten zapach:)
Ja osobiście polecam fryzjera na ulicy Borsuczej, wszyscy fryzjerzy pracujący tam są rewelacyjni, ceny bardzo wysokie ale za jakość się płaci, zawsze wychodzę zadowolona. Trzeba się wcześniej umawiać.

#18 2010-02-21 22:15:59

anitkaaa666
Niewinne początki

Wiele już salonów "zwiedziłam" w krakowie i warszawie. Fajne wrażenie zrobił na mnie salon na piastowskiej.Chyba Galaxy.Ładny wystrój, miła obsługa, dobra kawa:) i moje ulubione Kerastase:)))Co do kosmetyków mają orginalne z tego co widziałam i czułam zapach,a ich używam juz lata wiec sie orientuję.Każdy rytuał robią na stanowisku więc widzę co i jak nakładają. Mój facet się tam ścina i jest bardzo zadowolony.Pani do której chodzimy to chyba Michalina o ile dobrze pamiętam.Oboje tam chodzimy bo oprócz dobrych usług jest fajny klimacik:)Polecam

#19 2010-03-14 21:31:36

juryta
Niewinne początki

czy u pani Barbary Bernady czesała sie któraś do ślubu,slyszałam o niej bardzo wiele pozytywnego i widziałam  świetnie wykonane strzyżenia które noszą moje kolezanki jednak zadna nie wychodziła jeszcze za mąż i nie potrafia się wypowiedzieć co do czesań ślubnych.

Stopka forum