facet prowadzi night club - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » facet prowadzi night club

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 23 ]

Temat: facet prowadzi night club

Licze na Wasza pomoc. A wiec przejdę do rzeczy. Poznałam faceta, mój typ, zachowanie, bardzo milutki, dżentelmen,  ma 35 lat, szuka kobiety, trochę widać romantyk. Bylo kilka spotkań...Na ostatnim z nich załamałam się...Przyznał się ze prowadzi od roku nocny klub w centrum Krakowa...
Nie wiem co myśleć na ten temat, krotko załamana jestem...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: facet prowadzi night club

a co w tym złego? Mogłabyś sprecyzować przyczyny swojego załamania?

3

chodzi Ci o to, że będąc właścicielem takiego klubu ma więcej "możliwości" do zdrady? więcej pokus? No niby tak ale nie skreślaj go na wstępie. Daj mu szansę by mógł Ci udowodnić czy jest w porządku smile
Ja szczerze mówiąc też miałabym wątpliwości...

4

hej , ja też poznałam kogoś takiego i spotykamy siś już ponad 2 lata .

5

właśnie chodzi o stereotyp...Ale widzę wyrozumiale jesteście...Mam obawy w sensie tych dziewczyn, nocnego życia....Facet ideał mój, inteligentny,  myślę tez czy mnie nie bajeruje, bo Nowidac uczuciowy, mówi ze intresuje go staly związek, ze sie szybko przywiązuje itd ponoć byl w Anglii 5 lat, probwal rożnych rzeczy, pracował na taksi teraz od roku ma ten biznes...

6

kinia 18, i co nie masz zadnych obaw? dobrze Cie traktuje? wplywa taka praca na Niego szczegolnie?

7

i moze jeszcze dodam, nocny klub to nie dyskoteka jak moze niektore z Was pomysla a lokal nocny z kobietami na rurce, delikatnie piszac:)

8

umnie na poczontku było super, niespodzianki, miłe zaskakujace chwile uniesienia. a teraz tylko myśle o tym jak skączyć tą chora znajomość. no ale nie załamuj się u ciebie może być całkiem inaczej

9

a dlaczego chora? jak chcesz sie podzielic napisz;)

10

Nie jestem wyrozumiały, po prostu mam za mało informacji, żeby go dobrze ocenić. W sądzie nazywa się to domniemaną niewinnością.

Jak pisałaś pracował w innych branżach więc być może nie chodzi mu bezpośrednio o panie-na-rurce, lecz o stworzenie dochodowego biznesu. Może mieć też menadżera, który będzie zajmował się wszystkim a sam będzie odwiedzał miejsce raz w miesiącu.

11

edytkaczerwona napisał/a:

Mam obawy w sensie tych dziewczyn, nocnego życia....Facet ideał mój, inteligentny,  myślę tez czy mnie nie bajeruje, bo Nowidac uczuciowy, mówi ze intresuje go staly związek, ze sie szybko przywiązuje itd

Kochana to, czy facet jest ideałem i czy Cię nie bajeruje okaże się za jakiś czas. Bo choćby był pracownikiem banku to nie wiadomo jakim jest człowiekiem. To, że pracuje w takiej branży może ale nie musi mieć wpływu na to jakim będzie partnerem. Proponowałabym Ci go ostrożnie sprawdzić. Podchodź do tego związku z dystansem bo jak piszesz, ma wiele zalet i może warto spróbować smile

12

teraz po takim okresie znajomości żałuje ze za dużo wiem. facet ma 2 dowody tożsamości , żone z kturą prawdopodobnie już nie mieszka.  do tej pory cały czas żyłam w kłamstwie. a teraz traktuje mnie jak jedna t tyccccch panienek.  to straszne

13

kinia przykro mi. Ale uważasz, że gdyby pracował w innej branży to byłby innym człowiekiem? Nie ma co określać innych jedną miarą. Nie każdy bankowiec, stolarz czy lekarz jest takim samym człowiekiem. Choć przyznaję, że sama też miałabym wątpliwości, czy wiązać się człowiekiem z takiego środowiska

14

Nigdy nie mamy gwarancji, ze facet, ktory tak bardzo nam sie podoba i ktorym jestesmy zauroczone jest naprawde taki, jak nam sie wydaje. mozliwe, ze korzysta pelna geba z tego, jakie ma zajecie i wcale nie mysli o powaznym, stalym zwiazku a moze wrecz przeciwnie? moze przez to, ze dla niego to ciedziennosc i praca, jest tym wrecz znudzony i nie interesuja go takie zabawy?
ja bym w ta znajomosc mimo wszytsko dalej brnela i bacznie obserwowala.

15 Ostatnio edytowany przez Robson (2010-12-03 20:38:47)

JA TYLKO DODAM, ŻE AGENCJE TOWARZYSKIE PROWADZONE SĄ PRZEZ LUDZI .... HYMM, JAKBY TO NAZWAĆ ...... Z SZEMRANEGO TOWARZYSTWA. CHODZI O TO, ŻE TEGO TYPU OBIEKTY KONTROLOWANE SĄ PRZEZ TZW "GANGSTERKE". Warto też dodać, że prostytucja, sama w sobie, jest w Polsce legalna ale sutenerstwo czy kuplerstwo już nie. To tak z prawnego punktu widzenia. No ale życie jest życiem i prostytucja jakoby sama nie istnieje. Przynajmniej w 99% przypadków. I właśnie w tych 99% jest to połączone z sutenerstwem.

16

Robson, a co klub nocny ma wspólnego z prostytucją?? Tam panienki tańczą na róże. klub nocny a nie agencja towarzyska

17

Panienki tańczą załóżmy na dole, a na I piętro idzie się "na pokoje"

18 Ostatnio edytowany przez mały_rycerz (2010-12-03 21:10:11)

Znaczy ten "night club" to burd yy znaczy agencja towarzyska?Moze idz tam i zobacz co to za lokal w ogole ale jesli faktycznie jest to agencja towarzyska to normalni ludzie takich lokali nie prowadza a raczej unikaja.I czy 18 w twoim nicku to wiek?Jesli tak to zwiazek z 35 letnim facetem chyba nie wypali.
Caameron zauwaz ze nad twoim postem jest wypowiedz autorki tematu w ktorym dodaje informacje ze ten rzeczony "romantyk" ma dwa dowody tozsamosci i traktuje ja jak jedna ze swoich panienek co raczej jasno swiadczy , ze wypowiedz robsona byla zdecydowanie blizsza prawdy niz cokolwiek innego.

19

No właśnie, jeszcze te dwa dowody osobiste. Jeden z nich jest fałszywy albo nawet dwa. A za podrabianie dowodów można iść siedzieć. Bywałem w takich lokalach i ani razu nie widziałem, żeby kobiety tańczyły tylko na rurkach.

20 Ostatnio edytowany przez caameron (2010-12-03 21:33:52)

o dwóch dowodach tożsamości pisała kinia, a edytkaczerwona, czyli autorka wątku.
A poza tym może ja się nie znam czym się zajmują w nocnych klubach ale myślałam, że tam jest tylko taniec na rurze, a burdele to co innego. może macie rację, nie mam pojęcia bo nigdy nie byłam tongue

21 Ostatnio edytowany przez zjawiskowe_oczy21 (2010-12-03 21:39:14)

A ja powiem to wszystko zalezy od charakteru faceta  i sily waszych uczuc a nie wykonywanego zawodu.
Jezeli facet bedzie chcial zdradzic to nie musi pracowac w night clubie moze byc z zawodu tak jak ktos wczesniej wspomnial bankierem, inzynierem lub kierowca autobusu.
Dzisiaj nie trzeba chodzic po burdelach aby zdradzic jak znajdziesz takiego gagatka to on to moze zrobic z kolezanka z pracy lub nawet z twoja najlepsza przyjaciolka albo sasiadka do tego wcale nie jest potrzebna pani z agencji.
Kiedys w necie znalazlam taki atrykul , faceci sie tam wypowiadali ze wcale te panie ktore decyduja sie pracowac jako panie do towarzystwa to nie sa jakies super laski.
Moze gdzies tam sie jakas super znajdzie ale w wiekszosci to sa podobno przecietne, normalne kobiety.
Wystarczy rozmowy w toku poogladac:):)
A wystarczy tylko logicznie pomyslec jezeli jakas nawet najpiekniejsza sie zdecyduje na taka prace to bedzie wolala szukac sponsora bo wiecej na tym interesie zyska;/
Wiec ja uwazam ze to wszystko zalezy wylacznie od sumienia osobnika.
Ja jestem kobieta i powiem ci tak gdybym miala tylko ochote to szybko bym sobie znalazla kogos na boku , bo mialam wiele propozycji ale na zadna nie przystalam gdyz wyznaje jedna zasade: jezeli jestem z kims w zwiazku to jestem wierna, nie szukam przygod na boku.
Po co mi to jezeli jestem szcesliwa z facetem ktorego kocham i on tez za mna szaleje to po co mi inny facet--> mi wisza inni.
Tak samo jest z facetami ktorzy sie zakochaja, jezeli facet ciebie kocha i mu na tobie zalezy to nawet nie zwroci uwagi na inna tylko bedzie wpatrzony w ciebie i bedzie robil wszystko aby byc jak najszybciej przy twoim boku.
A to ze sie spojrzy na atrakcyjna panienke to nic nie znaczy bo ty tez masz prawo spojrzec sie w autobusie na przystojnego mezczyzne tylko to nie znaczy ze chcialabys cos wiecej z tym facetem.
Bo po rozmowie z nim okazalo by sie ze kompletnie nie nadajecie na tych samych falach i to nie jest to.
A pozatym czlowiek ktory jest szczesliwy w zwiakzu to nie szuka wrazen.
A to ze ci na starcie powiedzial ze prowadzi night club zle o nim nie swiadczy tzn ze jest szczerym facetem, bo gdyby zatail to i ty bys sie pokatnie dowiedziala od jakiegos kolegi ze twoj facet bywa i zarzadza nocnym klubem a poczatkowo mowil ci ze pracuje w banku no to powiem ci szczerze zle by o nim swiadzczylo, poprostu okazalby sie klamca i wtedy bys z powodzeniem mogla go kopnac w tylek.

Z twoich postwo wynika ze poznalas faceta niedawno, ja narazie bym nie zrywala znajomosci tylko bacznie sie mu przypatrywala.
Wiesz tak naprawde nie wiesz czy jego celem jest staly zwiazek, dopiero po dluzszym czasie bedziesz mogla cos cokolwiek wywnioskowac.
Trzeba uwazac na facetow ktorzy od razu cos deklaruja--> poprostu niektorzy faceci doskonale sie maskuja i potrafia grac kogos kim tak naprawde w rzeczywistosci nie sa.
I w momencie kiedy ciebie urobia i dostana czego chca to wtedy przechodzisz na drugi plan, zaczynaja sie olewki i gadki ze on ma tyle spraw na glowie:) a tak naprawde suzka juz innej ofiary.
Dlatego nie trzeba sie spieszyc z niczym jezeli chodzi o facetow.
Trzeba sobie dac troszeczke na wstrzymanie, na samym poczatku takiego delikwenta traktowac jak dobrego kumpla a z czasem sie okaze czy z tej maki bedzie chleb.
Pamietaj, nic na sile. A z czasem zobaczysz jak sie sprawa potoczy.
Nie napisalas ile masz lat ale jesli facet ma 35 lat na karku i jeszcze nie zalozyl rodziny to cos jest nie tak;/
Nie wiem, moze jeszce nie spotkal swojej wybranki zyciowej ale musisz uwazac zeby nie okazal sie starym wyjadaczem:P
Bo jak faceci na poczatku za bardzo slodza to trzeba sie miec na bacznosci.
Ja na twoim miejscu bym sie mu przypatrywala i zobaczysz jak wasza znajomosc sie rozwinie, czy np: zaprosi cie na sylwestra.
Pamietaj jezeli naprawde bedziesz sie mu podobala to on bedzie robil wszystko aby jak najczesciej byc przy tobie.

22

Mi się wydaje, że jak autorka postu się zwiąże w tym człowiekiem to będzie miała do czynienia z Policją. Niestety. Ja sam służę w Policji i z własnego doświadczenia wiem co to za ludzie. NIE POLECAM.

Posty [ 23 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » facet prowadzi night club

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024